Chestionar intrebare: Mergeti la solar?
Alegere Voturi Statistici
Da 3 9%
Nu 30 90%

Solarul...da sau nu?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Thursday, May 3, 2007 7:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Da, cred si eu ca tehnica de aplicare face totul...nu am incercat alte produse, asta e primul, dar probabil ca tehnica e aceeasi pentru rezultate multumitoare...daca nu aplici intr-un anume mod, risti sa-ti iasa o nenorocire, cum zice Cristy ca i-a iesit...eu nu prea am avut asa mare grija sa nu se suprapuna straturile unde-am dat si totusi mi-a iesit uniform, desi am stat o vesnicie sa-mi aplic uleiul ala pe tot corpul, gat, urechi, fata...la incheieturi intr-adevar se da putin, nu insisti ca se fac negre si se vad nasol, iar spalatul pe maini cred ca este foarte important, pentru ca punand de multe ori lotiune cu ele, se coloreaza mai mult si nu se mai ia ca lumea. Eu m-am lasat pagubasa dupa o luna, mi se pare prea mare chinuiala, mai bine astept vara si ma bronzez natural.
maria75
Scris: Thursday, May 3, 2007 7:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/28/2006
A, si am citit undeva( iar vin iocyclops ) ca degetele trebuie musai sa fie lipite si masezi zona pina intra in piele, de mai multe oridance . Atentie si la cat pui in palma, mai ales pt fata, gat, decolteu( eu cu astea incep). Intind lotiunea pe fata, dar o parte o pun,,rezerva" pe decolteu si gat si rapid intind( cand ma fac pe fata merg si dau si peste urechi)
leut
Scris: Thursday, May 3, 2007 9:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Sunt impotriva pentru ca nu pot sa raspund altcumva. Ma plictisesc atat de repede, asta insemnand ca nu pot sta locului mult timp, si-mi place atat de mult sa stau la soare si sa fac o baie dupa, incat nu ma vad inchisa intr-o capsula pentru ceva ce pot dobandi pe cale naturala.sic
crista
Scris: Friday, May 4, 2007 12:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Eu merg la solar, imi place. De cativa ani mergeam doar iarna prin lunile noiembie, decembrie, cateodata si vara...eu ma relaxez in solar, de obicei merg la cel orizontal turbo, imi pun castile pe urechi ascult muzica si ma simt super sic O data am patit o faza...de tot rasu', aveam o prietena ce lucra la solar si i-am spus sa-mi puna CD cu Sade imi place foarte mult. Atat am asultat ca am adormit sic am dormit vreo 20 min in plus dupa ce s-a oprit solarul...era asa de bine, cald ras
Iar crema autobronzanta am folosit o singura data intr-o vara...de la caldura si transpiratie mi s-a intins si eram toata pete sic ...de atunci nu mai folosesc autobronzant
Andi&Mariuca
Scris: Friday, May 4, 2007 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
fetelor, am innebunit cu atatea instructiuni! eu una nu ma incumet singura acasa sa fac asa ceva ca sigur o s ama bag ca strutul cu capul in pamant pana se duce dracia aia de pe mine!!!!

am vorbit ieri cu cosmeticiana mea - la epilat - si mi-a recomandat puternic sa NU ma duc la solar si o voi asculta pt ca e f buna tipa. ea mi-a recomandat lotiunea aia de la Nivea, Summer Bronze sau cum i-o zice...cica si ea o foloseste si e ok. dar cred ca o s-o sun si ii propun sa ma dea ea cu lotiune ca eu nu ma bag.ras

Maria, multam de sfaturi! bine ca mi-ai zis sa nu ma fac singura! o sa ma duc la cosmeticiana si sper sa ma faca ea. o sa incerc pt ca nu vreau sa fiu alba. nu suport!sic

acuma, legat de solar, cosmeticiana mi-a zis asa: este f important ca solarul la care mergem sa aiba tuburi bune, schimbate des, ca sa nu emita radiatii aiurea. asta este o conditie f importanta.
Maria & Mario
Scris: Friday, May 4, 2007 2:07 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Am fost si eu de cateva ori la solar. Sincer , nu ma inspira. da , ii inteleg utilizarea , in anumite conditii ( ai o petrecere si rochia nu merge cu o piele alba ca branza in miezul iernii, sau intretinerea bronzului natural obtinut in vara pe parcursul sezonului rece ). Aici este foarte folosit solarul , dar bronzul ala portocaliu, care garantat imbatraneste prematur pielea , care e daunator structurii pielii , poate fi si cancerigen pe mine nu ma intereseaza.

Pe parcursul sezonului rece folosesc Dove Summer Glow si se pare ca da rezultate. Profit si de soarele natural cat de des am ocazia. Si ..... celulita nu e asa evidenta bronzata.....banghead
Roxanel
Scris: Friday, May 4, 2007 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Maria & mami wrote:
Am fost si eu de cateva ori la solar. Sincer , nu ma inspira. da , ii inteleg utilizarea , in anumite conditii ( ai o petrecere si rochia nu merge cu o piele alba ca branza in miezul iernii, sau intretinerea bronzului natural obtinut in vara pe parcursul sezonului rece ). Aici este foarte folosit solarul , dar bronzul ala portocaliu, care garantat imbatraneste prematur pielea , care e daunator structurii pielii , poate fi si cancerigen pe mine nu ma intereseaza.

Pe parcursul sezonului rece folosesc Dove Summer Glow si se pare ca da rezultate. Profit si de soarele natural cat de des am ocazia. Si ..... celulita nu e asa evidenta bronzata.....banghead

De acord. Am votat Nu
crista
Scris: Saturday, May 5, 2007 12:49 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Referitor la solar, vreau sa va intreb ceva oare
O prietena a primit un solar, aparatul ce credeti unde il tine, in camera in care doarme bebelusul de 3 luni what what
Inca il alapteaza, dar a facut si solar...dupa acee m-a intrebat oare e bine sa faca solar daca alapteaza what Stiam de la pediatra ce e total indicat sa expui copilul la orice raza, sau radiatie artificiala, si cu atat mai putin sa-l alaptezi si sa faci si solar.
Eu i-am spus sa scoata cat de repede poate solarul din camera bebelusului, si sa aeriseasca macar 2 zile, nici nu vreau sa-mi imaginez mirosul pe care il emana solarul sa-l inhaleaze copilul.

Ce parere aveti, ce sa-i mai spun uff Ea locuieste in Germiania si mi-a zis ca parca nu m-ar crede ca solarul ar fi contraindicat daca alapteaza si nici ca ar face vreun rau copilului ca sta aparatul la el in camera, zicea ca o sa intrebe pediatrul de acolo si sigur va zice ca ea cry
Ce pot sa-i mai spun???
MNiko
Scris: Saturday, May 5, 2007 7:19 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
crista wrote:
Referitor la solar, vreau sa va intreb ceva oare
O prietena a primit un solar, aparatul ce credeti unde il tine, in camera in care doarme bebelusul de 3 luni what what
Inca il alapteaza, dar a facut si solar...dupa acee m-a intrebat oare e bine sa faca solar daca alapteaza what Stiam de la pediatra ce e total indicat sa expui copilul la orice raza, sau radiatie artificiala, si cu atat mai putin sa-l alaptezi si sa faci si solar.
Eu i-am spus sa scoata cat de repede poate solarul din camera bebelusului, si sa aeriseasca macar 2 zile, nici nu vreau sa-mi imaginez mirosul pe care il emana solarul sa-l inhaleaze copilul.

Ce parere aveti, ce sa-i mai spun uff Ea locuieste in Germiania si mi-a zis ca parca nu m-ar crede ca solarul ar fi contraindicat daca alapteaza si nici ca ar face vreun rau copilului ca sta aparatul la el in camera, zicea ca o sa intrebe pediatrul de acolo si sigur va zice ca ea cry
Ce pot sa-i mai spun???

Eu nu pot sa zic decat :Inconstienta. Scuza-ma ca e prietena ta, dar chiar nu m-as fi asteptat ca cineva sa puna solarul in camera copilului, nu mai zic de folosire.
Ema
Scris: Saturday, May 5, 2007 10:20 AM

Am votat nu, sint pentru bronzul natural, noi mergem mult la mare, e aproape si folosim intodeauna solari cu protectie 25, cind baietii erau mici, chiar protectie totala sau 60.

Te bronzezi mai putin , dar e sanatos.
aly
Scris: Saturday, October 20, 2007 4:45 AM

EU MERG LA SOLAR DE 3 ANI SI NU AM NICI O PROBLEMA!NU POT SA MA MAI VAD ALBA. DAR FOLOSESC O CREMA DE LA AUSTRALIAN GOLD SE CHEAMA ALMOST FAMOUS SI E CEA MAI BUNA CONTRA PROTEJARI SI IMBATRANIREA PIELI,DAR E CAM SCUMPA 100 EURO DAR E CEA MAI BUNA!MA DUC DE 2 ORI PE SAPT SI STAU 20 MIN!PIELEA BRONZATA LA SOLAR ARE O CULOARE SUPERBA UN AURIU!CREMELE AUTOBRONZANTE SUNT DE OCAZIE PENTRU O SEARA SA ARATI BINE DAR NU ZI CU ZI! AM FOLOSIT SI EU UNA O DATA SI A FOST BUNA DE LA LOREAL DAR PESTE 3 ZILE DUPA DUSURI SE LUA SI AVEAM PETE ARATA CA SI CUM ASA FI FOST JEGOASA!DUPA SOLAR NU SE FACE DUS MIN 8 ORE! SUNT DE PARERE CA DACA FOLOSESTI O CREMA BUNA INAINTE SI APLICI O LOTIUNE DE CORP HIDRATANTA ZI DE ZI NU SUNT PROBLEME!O PIELE BRONZATA ARATA SUPERB ZIC EU SI ITI DA O ALURA EXOTICA!FETELOR NU VA MAI SPERIATI DE SOLAR!!EU SUNT PRO!DAR DACA TE DUCI LA SOLAR SI NU APLICI O CREMA INAINTE PENTRU PROTECTIE MI SE PARE NORMAL SA AI PIELEA USCATA DUPA!CREMELE FOLOSITE INAINTE DE SOLAR PROTEJAZA PIELEA SI ACCELEREAZA BRONZUL OFERINDUI UN ASPECT AURIU SI IMPIEDICA INROSIREA PIELI!EU UNA SUNT PRO!SI SCUZE CA AM DAT BUZNA IN DISCUTIILE VOASTRE ASA BRUSC !VA PUP SI AVETI COPILASI TARE FRUMOSI!SA VA TRAIASCA PITICI!

taki
Scris: Saturday, October 20, 2007 7:18 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Si eu reincep sa merg la solar de azi!thumright
bereea
Scris: Thursday, May 1, 2008 5:40 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
eu nu am voie sa fac solar.
totusi nu imi pierd tot bronzul de la un sezon la altul si plaja imi face mult mai mare placere.
rmy
Scris: Monday, May 19, 2008 3:11 PM

stiti ceva de dove summer glow? oare merge si ptr fata:D?!
Sfefania_Johansson
Scris: Monday, May 19, 2008 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
stiu ca mi-am luat si nu sunt multumita..doar de mirossic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.