Buna fetelor...ma bucur sa mai vad reusite aici.... Rodixon trece timpul....parca mai ieri aflasem ca sunt insarcinata.....drumuri la Chisinau....acum avem 6 luni jumatate....am inceput divrrsificarea....alaptarea este cel mai minunat lucru in aceasta perioada...bebe este o veselie de copil....ii multumim zilnic lui Dumnezeu si echipei Medpark pt minunatia si zambetele aduse in casa noastra. La sfarsitul anului trecut dna Diana ne-a telefonat sa vada cum suntem...este un om minunat....intai ca om...apoi ca meserie.....in orice meserie sufletul conteaza...si parca si noi ne:am molipsit cu acea omenie de care da dovada. Bafta fetelor in protocol.
|
Buna fetelor,felicitari celor cu test pozitiv si bafta si putere pt mai departe celor in protocol. Si eu va urmaresc frecvent...insa viata de mami este full time...nu mai apuc sa am ragaz sa va scriu. Avem un bebe vesel....insa uneori durerillle de burtica nu ne lasa sa fim veseli...ne pregatim cu emotie de botez...si nu stim cand au trecut deja 10 saptamani...acusi se fac 10 luni ca la tine Rodixon...si nu o sa imi dau seama cand au trecut. Vise implinite fetelor
|
:01:001023: felicitari pt bebe daniel shurshurnea...rste ferucire...oboseala...dragoste imensa.
|
Ce noutati fetelor...felicitari proaspetelor mamici...sa fiti sanatoase si voi si bebelinele. Baietelul nostru are deja o luna....creste vazand cu ochii si nu imi vine sa cred ce minune de copil avem. Multumim si noi in fiecare zi bunului Dzeu,ca ne-a indrumat pasii spre Medpark. Sunt momente grele la inceput de cariera de mamica...insa este atat de frumos incat nu poti exprima in cuvinte si nici nu am putut intelege pana nu am devenit mama. Nu renuntati la visul vostru de a deveni parinti. Nimeni nu ar tb sa fie lipsit de asa sentimente.
|
Buna fetelor, Multumim de urari....azi avem o saptamana...a fost solicitanta...dar ne revenim cu picioarele pe pamant...iti faci temele dinainte dar cand vezi faptura gingasa parca nu mai stii nimic...desi subconstientul lucreaza...e greu...dar e un greu tare frumos....nu va pot expli a in cuvinte....rodixon stie despre ce vorbesc...iar voua dragutele va doresc sa va vedeti visul cu ochii. Va pup
|
Fetelor sambata am nascut un baietel perfect sanatos....de 49 cm si 3000gr,am nascut prin cezariana la spital de stat pt ca asta a fost indicatia medicului...sa nu am complicatii. Eu ma recuperez , sper sa ne dea drumul acasa cat nai rpd...usor vine si lapticul...bebe e bine...#bebe Calin# Am scris messj si dr diana....si a rsspuns imediat. Va pup
|
Buna fetelor...noi suntem pe ultima suta de metri...pana pe 18 august vine bebe...e deja mare...o sa fac sambata 38 saptamani...si marti voi avea intalniea mult asteptata. Suntem emotionati si nerabdatori pt intalnirea cu ingerasul nostru. Pana acum am suportat usor sarcina...acum sunt nerabdatoare si suport tare greu caldura. Doresc bafta multa tuturor si va asteptam cu vesti bune.
|
Felicitari shurshunea...pb bebe voinicel...noi luni mergem la control...la 34 saptamani avea 2500 gr...sigur am mai pus ceva in doua saptamani. Stiu ca sunt multe cupluri in situatii asemanatoare...ideea e sa nu renunte la visul lor...va fi soare pe strada fiecaruia. Azi a nascut o prietena o fetita santoasa...bebelina a venit pe lume tot in urma unui tratatment fiv la repromed cu prof Moshin. Va doresc un sfarsit de saptamana minunat
|
http://mamadeprofesie.ro/mama-si-copilul/madalina-stroe-mama-si-copilul.html
|
Buna fetelor,eu sunt insarci ata in 35 de saptamani,mai am cam 3 saptamani si o sa imi aduc puiutul acasa,pe care am reusit sa il obtin cu greu,v-am zis in postarile anterioare ca fiecare organism reactioneaza in mod diferit. Hoppe imi pare rau de evolutia tratamentului tau,si imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la intalnirea voastra in Iasi(eram intr-o perioada aglomerata,si nu am putut face loc in program,v-ati intalnit in timpul saptamanii in jur de ora 16;eu sunt mai libera spre sf de saptaman) te felicit draga Hoppe pt decenta de care dai dovada dupa ce stii ca totul in tine poate nu mai are sens. Stai linistita,Dumnezeu are grija de oamenii buni si cu siguranta are planurile lui pt fiecare dintre noi. Am avut si eu 3 esecuri inainte de Medpark...insa am multumit prof Moshin de la Repromed...pt ca doar datorita lui am reusit sa imi cunosc organismul mai bine...iar echipa de la Medpark,pe baza istoricului anterior au reusit sa obtina un rezultat pozitov in cazul meu. Rodixon,multumesc pt sustinerea ta,esti un om senin,v- vazut minunatia in pozele de pe fb...felicitari, e o minune de copil vesel si senin. Dragelor,avem motivele noastre pt care nu postam fotografii pe forum...asta nu inseamna ca nu suntem reale. Eu va citesc saptamanal pt ca nu imi permite timpul f mult,nu intervin pt ca uneori nu am timpul necesar,va citesc seara tarziu. Este strict problema fiecaruia cum alege clinica in care urmeaza sa faca tratamentul,nu tb sa va luati dupa statistici atat timp cat fiecare reactionam in mod diferit la tratament...iar statistica de pe acest topic...nu este relevanta...eu am ales medpark doar dupa ce am cunoscut pe dna Diana si dupa ce am fost convinsa ca tb sa fac o schimbare in planul de tratament pe care il urmasem la repromed. Reusita mea a fost pt ca nu am renuntat,si am avut incredere ca intr-o zi o sa intru si eu in statistici. Trebuie sa aveti psihicul tare,sustinere din partea sotului si puterea de a accepta adevarul si de a merge mai departe. Geaninab am avut si eu inainte de testul la sange un sentiment ca nu va fi pozitiv...si chiar nu am vrut sa mai merg sa dau sange,insa sotul mi-a zambit in acea dimineata si m-a dus in drum spre servici la laborator de analize...si mi-a zis"ai ajuns pana aici...nu renunta". Iti zic si eu sa nu renunti inca...si chiar de va fi negativ....nu renuntati...mergeti mai departe cu sufletul curat.
|