|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Caut niste softuri educative pentru varsta asta. Pana acum am gasit ceva in engleza care mi se pare absolut fantastic. Dar mi-ar trebui asa ceva in limba romana, pentru ca baietelul nostru inca nu vorbeste cu un vocabular corect, ci doar cu cateva cuvinte evident deformate si simplificate si cu multe cuvinte total "personale", adica neinteligibile pentru noi. Si am vrea sa stimulam vorbirea, evident in limba romana mai intai.
Daca vreti si voi sa incercati softul: http://www.goventure.net/home.cfm?ID=6&go=site/products
Se numeste MyFirst (la sfarsitul paginii respective)
Are mai multe module: Sunete, Animale, Alfabet, Cifre, Forme, Culori, Vehicule, ...
Deci va reamintesc intrebarea mea: Daca stiti vreun soft asemanator in romana. |
| Iti multumesc pentru raspuns.
Din pacate nu am gasit nimic potrivit pentru ceea ce cautam. Suntem interesati in primul rand de un soft care sa il ajute sa invete alfabetul si numerele. Exemplul pe care l-am dat deja este exact ce vreau, dar este doar in engleza. Si cum baietelul nostru are aproape 3 ani dar inca nu vorbeste nu am vrea sa il "zapacim" cu o alta limba.
Deci in continuare asteptam sugestiile voastre. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| de ce nu apelezi la caietele speciale de lucru pentru copiii de gradinita? Sunt suficiente oferte pentru a alege in librarii, chiar si supermarketuri. |
| Incearca www.poissonrouge.com Copiii mei il folosesc de la 2 ani
Succes! |
| Din cate vad eu asta e in Franceza, asa ca desi frumos are acelasi dezavantaj ca cel de care spunea Iib - nu e romana. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| http://www.abecedar.com/ Vezi daca nu cumva asta e ce ai tu nevoie; mi-a povestit de el o mamica cu baietel foarte incantat. |
|
merci rose :) dar imi poti da oricum un sfat foarte important. de fapt ar trebui postat la topicul cu vorbirea, dar daca tot suntem aici...
tu se pare ca ai avut experienta asta. cum reactioneaza copii mici, 2 - 3 ani, cand au contact cu doua limbi diferite simultan ?
- ii zapacesti - nu au nici o problema si separa "automat" si corect limbile - se produce vreo intarziere in invatarea vreuneia din ele (sau amandoua)
care din aceste variante (sau alta) e corecta ? |
| kali wrote:http://www.abecedar.com/ Vezi daca nu cumva asta e ce ai tu nevoie; mi-a povestit de el o mamica cu baietel foarte incantat.
merci si tie kala. ddeocamdata ce imi recomanzi tu e cea mai buna chestie in romana.
daca totusi mai e cineva care are recomandari, multumesc anticipat. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetita mea vorbeste la 2 ani doua limbi simultan. Engleza la gradinita si romaneste acasa. Nu se incurca, intelege absolut totul. Nu le zapaceste deloc. O intreb in romana si ea imi raspunde in engleza. Chiar soacra-mea ii spune "Uite pasarica" si ea zice "Yes, bird" ... deci nu creeaza absolut nici o confuzie.
Noi suntem cei care avem probleme caci vine cateodata cu cuvinte noi de la gardinita si trec vreo 2 zile pana ne pica fisa cam ce ar vrea sa spuna. Asta ptr ca inca stalceste cuvintele un pic.
Nu am vazut absolut nici o intarziere in a prinde ambele limbi, din contra. |
| iib wrote:
merci rose :) dar imi poti da oricum un sfat foarte important. de fapt ar trebui postat la topicul cu vorbirea, dar daca tot suntem aici...
tu se pare ca ai avut experienta asta. cum reactioneaza copii mici, 2 - 3 ani, cand au contact cu doua limbi diferite simultan ?
- ii zapacesti - nu au nici o problema si separa "automat" si corect limbile - se produce vreo intarziere in invatarea vreuneia din ele (sau amandoua)
care din aceste variante (sau alta) e corecta ?
Despre asta s-a mai discutat si aici. |
| Am gasit si eu www.uptoten.com e in limba engleza dar imi place ca are cantecele, activitati practice, jocuri. Alex de cand era mai mic se amuza foarte tare cu cantecelele de aici si se misca si el ca si personajele de aici. |
| in engleza il folosim noi dar se poate folosi si in germana, franceza si spaniola. speram sa va placa |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Piticlik mai are cateva softuri educative pentru copilasi,unele dintre ele sunt chiar dragute! |
|
|