Softuri educative pentru 2 - 4 ani
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iib
Scris: Friday, January 11, 2008 2:30 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Caut niste softuri educative pentru varsta asta. Pana acum am gasit ceva in engleza care mi se pare absolut fantastic. Dar mi-ar trebui asa ceva in limba romana, pentru ca baietelul nostru inca nu vorbeste cu un vocabular corect, ci doar cu cateva cuvinte evident deformate si simplificate si cu multe cuvinte total "personale", adica neinteligibile pentru noi. Si am vrea sa stimulam vorbirea, evident in limba romana mai intai.

Daca vreti si voi sa incercati softul: http://www.goventure.net/home.cfm?ID=6&go=site/products

Se numeste MyFirst (la sfarsitul paginii respective)

Are mai multe module: Sunete, Animale, Alfabet, Cifre, Forme, Culori, Vehicule, ...

Deci va reamintesc intrebarea mea: Daca stiti vreun soft asemanator in romana.
iib
Scris: Saturday, January 12, 2008 8:40 AM

Iti multumesc pentru raspuns.

Din pacate nu am gasit nimic potrivit pentru ceea ce cautam. Suntem interesati in primul rand de un soft care sa il ajute sa invete alfabetul si numerele. Exemplul pe care l-am dat deja este exact ce vreau, dar este doar in engleza. Si cum baietelul nostru are aproape 3 ani dar inca nu vorbeste nu am vrea sa il "zapacim" cu o alta limba.

Deci in continuare asteptam sugestiile voastre.
Lilly of the valley
Scris: Saturday, January 12, 2008 5:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
de ce nu apelezi la caietele speciale de lucru pentru copiii de gradinita? Sunt suficiente oferte pentru a alege in librarii, chiar si supermarketuri.
rose
Scris: Monday, January 14, 2008 3:27 PM

MNiko
Scris: Monday, January 14, 2008 5:31 PM

rose wrote:
Incearca www.poissonrouge.com
Copiii mei il folosesc de la 2 ani

Succes!

Din cate vad eu asta e in Franceza, asa ca desi frumos are acelasi dezavantaj ca cel de care spunea Iib - nu e romana.
kali
Scris: Monday, January 14, 2008 5:40 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
http://www.abecedar.com/
Vezi daca nu cumva asta e ce ai tu nevoie; mi-a povestit de el o mamica cu baietel foarte incantat.
iib
Scris: Tuesday, January 15, 2008 2:13 PM

rose wrote:
Incearca www.poissonrouge.com
Copiii mei il folosesc de la 2 ani

Succes!

merci rose :) dar imi poti da oricum un sfat foarte important. de fapt ar trebui postat la topicul cu vorbirea, dar daca tot suntem aici...

tu se pare ca ai avut experienta asta. cum reactioneaza copii mici, 2 - 3 ani, cand au contact cu doua limbi diferite simultan ?

- ii zapacesti
- nu au nici o problema si separa "automat" si corect limbile
- se produce vreo intarziere in invatarea vreuneia din ele (sau amandoua)

care din aceste variante (sau alta) e corecta ?
iib
Scris: Tuesday, January 15, 2008 2:45 PM

kali wrote:
http://www.abecedar.com/
Vezi daca nu cumva asta e ce ai tu nevoie; mi-a povestit de el o mamica cu baietel foarte incantat.

merci si tie kala. ddeocamdata ce imi recomanzi tu e cea mai buna chestie in romana.

daca totusi mai e cineva care are recomandari, multumesc anticipat.
Roxanel
Scris: Tuesday, January 15, 2008 3:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetita mea vorbeste la 2 ani doua limbi simultan. Engleza la gradinita si romaneste acasa. Nu se incurca, intelege absolut totul. Nu le zapaceste deloc.
O intreb in romana si ea imi raspunde in engleza. Chiar soacra-mea ii spune "Uite pasarica" si ea zice "Yes, bird" ... deci nu creeaza absolut nici o confuzie.

Noi suntem cei care avem probleme caci vine cateodata cu cuvinte noi de la gardinita si trec vreo 2 zile pana ne pica fisa cam ce ar vrea sa spuna. Asta ptr ca inca stalceste cuvintele un pic.

Nu am vazut absolut nici o intarziere in a prinde ambele limbi, din contra.
MNiko
Scris: Tuesday, January 15, 2008 3:29 PM

iib wrote:

merci rose :) dar imi poti da oricum un sfat foarte important. de fapt ar trebui postat la topicul cu vorbirea, dar daca tot suntem aici...

tu se pare ca ai avut experienta asta. cum reactioneaza copii mici, 2 - 3 ani, cand au contact cu doua limbi diferite simultan ?

- ii zapacesti
- nu au nici o problema si separa "automat" si corect limbile
- se produce vreo intarziere in invatarea vreuneia din ele (sau amandoua)

care din aceste variante (sau alta) e corecta ?

Despre asta s-a mai discutat si aici.
cosandy
Scris: Tuesday, February 24, 2009 1:08 PM

Am gasit si eu www.uptoten.com e in limba engleza dar imi place ca are cantecele, activitati practice, jocuri. Alex de cand era mai mic se amuza foarte tare cu cantecelele de aici si se misca si el ca si personajele de aici.
cosandy
Scris: Tuesday, February 24, 2009 1:10 PM

in engleza il folosim noi dar se poate folosi si in germana, franceza si spaniola. speram sa va placapupici
raly
Scris: Wednesday, January 27, 2010 8:06 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Piticlik mai are cateva softuri educative pentru copilasi,unele dintre ele sunt chiar dragute!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.