Profil: Sofia29
Despre
Utilizator: Sofia29
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, June 23, 2016
Ultima vizita: Wednesday, July 13, 2016 8:34 PM
Numarul de postari: 25
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 50
Postat: Tuesday, June 28, 2016 6:46 AM
Buna fetelor.SimplyLove Asa cum v-am promis ,in aceasta dimineata,am repetat testul.Acesta are un rezultat dezamagitor,deci clar negativ.Ma aflu deja in ziua 12 fcm(40 de la ultima menstra).Sunt disperata...ma gandesc la tot ce este mai rau Bye2
Postat: Monday, June 27, 2016 7:31 PM
Buna fetelorSimplyLove Felicitari tuturor burticutelor,sarcina usoara si bebe sanatos.Eu inca astept sa vad ce fac uratii mei.Am dureri deranjante uneori,si puternice alte ori.Ma aflu deja la sfarsitul zilei 11 de intarziere(39 de la ultimul cm).Nu pot spune ca am fost cumintica,deoarece nu am facut ce am spus.Nu am repetat testul in z10 de intarziere,dar maine dimineata sper sa va dau o veste buna.Va pup,multa sanatate tuturor,si cat mai multe teste pozitive. hearts
Postat: Saturday, June 25, 2016 12:08 AM
Bunaa pupici Carlita ,poti sra linistita,nu este suparare.Pupicei computerlove Testul nu l-am repetat deoarece mi-am fixat ca urmatorul sa fie facut la 10 zile de intarziere.Nu vreau sa stresez sau sa supar pe nimeni cu intrebarile mele,doar ca incerc sa caut explicatii la ce nu inteleg.Mi-as dorii sa fie bebe,cu toate ca nu planuiesc nimic,deci nu se stie sigur.Cred ca un plus la tot ceea ce am scris ar fi ca am o viata sexuala destul de activa,fara protejare.Stiu ca imi veti spune ca protejarea te apara de mult mai multe,pe langa sarcina,dar stiu foarte bine ce si pe cine am langa mine.E adevarat,nu poti stii sigur niciodata,nici macar cu toate analizele facute.Deci,sa revenim..am contacte neprotejate,de cele mai multe ori fara ejaculare in interior.De aceea tot insist pe tema sarcinii.Stiu ca intelegeti ce vreau sa zic..Pupici topai
Subiect: OARE E BEBE?
Postat: Friday, June 24, 2016 9:53 AM
Buna pupici ,sunt putin ingrijorata deoarece este prima data cand cm se afla deja in ziua 36 si menstruatia ezita sa apara.Ziua in care ar fi trebuit sa apara menstruatia a fost joi 16 iunie,astazi 24 iunie nici urma de musafiri.Pe data de 8 iunie,am facut o ecografie abdominala pentru a vedea daca chistul pe care il aveam in urma cu 3 luni s-a tratat.Doctorita mi-a spus ca nu s-ar mai vedea vre-o urma de chist,si singura intrebare pe care mi-a pus-o a fost "Esti in perioada de dupa cm nu?" i-am raspuns cu siguranta ca pe data de 16 trebuie sa imi vina,deci mai aveam 8 zile pana la eventuala incepere.Aceasta mi-a spus ca nu ar fi cazul sa astept sa imi vina la acea data,pentru ca nu va venii,deoarece endometrul meu nu arata conform perioadei in care ma aflam.Bazandu-ma pe cuvintele doctoritei,nu m-am panicat in primele 5-6 zile de intarziere...astazi a inceput a 8 zi,si incep sa fiu putin paranoica.Ieri,fiind a 7 zi de intarziere,am facut un test de sarcina tip caseta de la minut.Adevarul este ca nici nu a fost facut cu urina de dimineata si nici nu am asteptat tot timpul indicat.Rezultatul vazut de mine a fost cel negativ,nu stiu daca intre timp s-a schimbat ceva pe test,dar sunt putin sceptica.Mi-as dorii foarte mult sa stiu daca ar putea fi vorba despre o sarcina,care ar putea fi problema mea cu endometrul,si tot ce credeti despre scurta mea poveste,deoarece mi-ar fi de mare ajutor.Va multumesc frumos,pupici computerlove
Postat: Friday, June 24, 2016 9:34 AM
Atunci ,eu cu atat mai putin...va spun exact ceea ce mi s-a spus,deoarece intarzierea a devenit marisoara.De pe data de 10,pana pe data de 22,am luat "Mladite de zmeur" iar ieri nu le-am mai luat crezand ca poate acestea ar provoca intarzierea,dar nu a fost asa...Defapt,nici nu stiu ce putea fi in capul meu,pana la urma e doar un tratament naturist.Nu cred ca ar exista reactii adverse.
Postat: Friday, June 24, 2016 9:23 AM
Pe data de 8 a facut eco,iar pe data de 16 trebuia sa imi vina uratii,adica doar 8 zile diferenta.Mi s-a pus doar intrebarea "Esti in perioada de dupa menstruatie,nu?"..Mi-a explicat ca endometrul nu arata conform perioadei,deci sa nu ma astept sa vina la termen.Nu m-am panicat,am asteptat 5-6 zile de intarziere(atat mi se parea cat de cat normal),dar astazi a inceput a 8 zi de intarziere..Nu pot spune ca doctorita imi putea explica mai multe,deci nu o condamn.Dar ma poate lamurii cineva? Cum arata acest endometru dupa menstruatie?Eu una,sincer,ma gandesc ca este subire..Ma puteti ajuta?
Postat: Thursday, June 23, 2016 10:37 PM
Inca ceva..pe data de 8,cand am facut ecografia (pelvina,sau abdominala) din moment ce mi-a spus ca endometrul arata ca dupa terminarea unei menstruatii,inseamna ca nu ovulasem pana la acel moment nu?Daca ovulatia s-a produs zilele urmatoare,ar putea exista incertitudinea de a nu exista nici-o sarcina,si ovulatia tarzie sa fie motivul nu?
Postat: Thursday, June 23, 2016 10:22 PM
Da,sper sa nu fie.Zilele astea nu pot ajunge nicaieri sa imi fac beta,si am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa repet un test in ziua 10 si in ziua 14.Ma irita foarte tare ideea de dereglare,si asta este un lucru cert.Doctorita m-a atentionat ca nu va venii,dar nu m-as fi asteptat nici la atatea zile.
Postat: Thursday, June 23, 2016 10:05 PM
Buna din nou fetelor pupici Postez din nou,in speranta ca as putea afla mai multe (nu doar despre problemuta cu care ma confrunt eu).Se pare ca ziua 7 de intarziere este pe cale sa se sfarseasca la fel,si cu un test negativ.Adevarul este ca nici nu am stat toate cele 5 minute si am aruncat testul imediat dupa ce am vazut doar linia de control.Credeti ca m-as putea numara printre gravidutele care au parte de testul pozitiv mai tarziu?Stiu ca par insistenta,dar am nevoie sa comunic cu cineva care a trecut sau cunoaste aceste stari.Oboseala persista,iar sanii devin tot mai tensionati,burta ma inteapa..offuff
Postat: Thursday, June 23, 2016 4:06 PM
Asta este tot ce pot face.Voi mai astepta cateva zile,si daca tot nu este nimic ,voi merge la medic.Va multumesc,o zi frumoasa..