Profil: sofia28
Despre
Utilizator: sofia28
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Wednesday, April 26, 2017
Ultima vizita: Saturday, February 9, 2019 10:15 AM
Numarul de postari: 106
[0.01% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 72
Postat: Friday, February 8, 2019 9:26 PM
M2m2m2 wrote:

Eu am inebunit fetele dimi nu eram ...dupamasa sunt hohot
Tare nehotarata eram !
Multumesc din suflet!

Felicitari M2m2m2 , sa ai o sarcina de vis Love .
Fetelor e ultima data cand mai intru, desi nu am scris foarte des de vreo 2 ani v-am citit mereu si eram alaturi de voi. Din pacate lupta mea s-a terminat, sarcina ce am avuto a fost extrauterina, am ramas fara ambele trompe.Din situatii financiare nu voi putea continua mai departe cu Fiv.
Va doresc tuturor sa vi se indeplineasca visul si sa aveti toate bebei sanatosi si frumosi.
Subiect: Clubul aspirantelor - 71
Postat: Friday, February 8, 2019 10:28 AM
Adina Mariana wrote:
Fetele 229.5alcool

Felicitari Adina, iti doresc o sarcina usoara si bobita sa stea la caldurica sa creasca mare si sanantoasa pana la termen.Love Love Love
Postat: Thursday, January 24, 2019 10:10 AM
Andreea06 wrote:
Sofia, felicitari pentru sarcina, eu sunt optimista pentru tine, te cred ca esti speriata dupa 2 experiente asa dar trebuie sa incerci sa fii si puternica si pozitiva ca va ramane cu tine. Eu cred in puterea gandurilor si a atitudinei noastre in a aatrage ceva bun.
Sa ai o sarcina la termen!

Sangerari micute s-au mai auzit in sarcina si se poate trece mai departe si cu ele, bine ca iei progesteron, pt mutatia aceea sa verifici la hematolog daca trebuie ceva.. nu ti-a zis cand ai descoperit-o ce tre facut la test pozitiv?

Sunt pozitiva,sunt calma si nu ma panichez :).
In legatura cu scaderea temperaturii poate e nidatia yes pe mine luarea temperaturii ma stresa maxim :)).
Postat: Thursday, January 24, 2019 9:59 AM
Adina Mariana wrote:
Imi pare rau pt.ce ti so intamplat si pierderi.Ai multi ingerasi acolo in ceruri.Felicitari pt.sarcina si Doamne Ajuta de data asta sa fie ok cu sarcina pana la capat.Cred ca ar trebui sa iei ceva pt.mutatia aceea,macar aspenter sau sa intrebi un hematolog ce parere are.Iti doresc multa putere si sa revi cu vesti bune mami luptatoarepupici computerlove

Am luat aspenter pana la sangerare cand lam oprit si in loc de acid folic foalat.Inca am sangerari usoare,iau in continuare arefam,maine voi face beta si ma duc la un control pt o a doua opinie.
Postat: Wednesday, January 23, 2019 11:44 PM
Hello fetele,nu am mai scris demult deoarece nu am avut noutati si am fost foarte ocupata cu munca.Martie 2015,la o intarziere de 10 zile a menstruatiei ma trezesc si eu sa fac un test de sarcina care se dovedeste a fi pozitiv.Bucurie mare si la mine si la sot.La cateva zile am un spoting mic de culoare maro.Sun repede ginecologul care imi prescrie progesteron ovule pt sustinere.Peste cateva zile cam la 6 saptamanani ajung la control,unde din pacatr nu se vede nimic.Dozez beta hcg,primul 824 al doilea la 48 de ore 918.Revin apoi la control,in continuare nu se vede nimic la ecograf,ginecolocul recomanda chiuretaj(a fost foarte dureros,am ramas traumatizata psihic).Decidem cu sotul sa facem o pauza...Anul 2017,inainte de menstruatie pe baza simptomelor imi fac test de sarcina,bineinteles pozitiv.Am fugit repede la beta care a fost 20.la 48 de ore beta 45.repet peste cateva zile beta 600 si ceva.Waw mam bucurat ca sa dublat si a crescut frumos.Fac programare la gjnecolog la 5 sapt si 4 zile,din nou nu se vede nimic.Repet beta, valoarea e 900 si ceva(deja stiam ca ceva nu e ok deoarece nu s-a dublat),banuiam ca e extrauterina deoarece ca crescut,testele de sarcina eraj la fel,nu se modificau deloc,la 48 de ore beta 1300.la 5 zile de la primul control revin din nou,diagnostic:sarcina extrauterina tubara.Locuind intrun oras mic singura varianta e operatia clasica.1 an de zile pauza.Bineinteles miam facut si profilul de trombofilie,am mtrf heterozigot.Acum am aflat din nou ca sunt insarcinata,la o zi de intarziere miam facut test care a iesit pozitiv(frumoase linute fata de celalate de la exteauterina),in ziua 29 am avut beta 92 iar la 48 de ore 237.Azi,la 4 sapt si 6 zile am fost la ginecolog,s-a vazut endometru ingrosat si un punct mic in uter,dar nu se pronunta inca deoarece e micuta sarcina.bineinteles ca inainte sa ajung am inceput sa sangerez si sa am dureri de burta si de ovar in partea dreapta.Mi-a dat ovule pt sustinere,a spus ca daca e ok pozitionata sarcina ajuta.Nu stiu inca daca am pirdut-o,daca e extrauterina sau normala.Maine voi repeta beta si probabil voi mai cere o parere.sper ca nu va suparati ca am scris atat,doar ca eu am gasit informatii pretioase pe acest forum si ma gandeam ca le va ajuta si pe alte fete.Va doresc tururor sa aveti parte de cele mai frumoase 2 liniute si ce e mai important sarcini sanatoase si usoare.
Subiect: Clubul aspirantelor - 66
Postat: Friday, August 24, 2018 6:58 PM
Ella123 wrote:
ieeei majoreta deci abia azi am ovulatie nu pe 20 august cum am crezut.. În cazul asta nu mai pot sâmbata sa fac progesteron de z21.. uff trebuie pe nemancate analiza sau o pot face si dupa amiaza când ies de la serviciu?

Si eu cred ca ieri sau azi am ovulat.atata tot ca am avut foarte mult de lucru si nu am mai ajuns la analize....?i nici de bebelit nu am reusit....so?ul a lucrat oana târziu,când ajungea el acasa eu dormeam deja.Dar oricum vreau sa ma duc si la un control asa ca poate e mai bine sa astept pana ce primesc rezultatele la papanicolau.
Postat: Friday, August 24, 2018 6:52 PM
zgubyro wrote:

Multumesc!!!Prea multe nu stiu ce sa va spun, eu in februarie dupa al doilea avort menstrual sau cum se cheama (am avut teste fff pozitive din ziua 12-14 iar in ziua 15 a fost pal in 16 a venit menstra) am renuntat. Pur si simplu am zis ca numai rezist stresului. Pana in luna mai (inclusiv) ne-am protejat. In luna mai o singura zi am renuntat la protectie, si atunci BUM. Pana acum sarcina a fost usoara insa stresul fff mare. Ma rog lui Dumnezeu sa fie bine pana la capat!

Multi pupici!

Felicitari zgubyro,sarcina usoara iti doresc si sanatate la amândoi coeur
Postat: Sunday, August 19, 2018 6:09 PM
Adina Mariana wrote:
Buna fetelor.M-am intors acasaClap am vesti relativ bune.Trompele perfect permeabile amandoua.Ovarul stang curat,ovarul drept e bolnavior.Am 2 chisturi endometriozice de 2,7 si 2,1 cm,cateva aderente si chistulete micute foliculare,deci ovar polichistic.De aici su Amh-ul meu mai maricel.Dar nu e de operat si asta ma bucura.Acum astept maine rezultatul de la spermograma si spermocultura apoi eu testul Hpv si dupa ma pregatesc de inseminare.Luna aceasta am sanse mari pt.ca sunt curatate si trompele de un posibil mucus.Ureaplasma am tratat-o care mi-a spus medicul ca este ft.periculoasa si posibil de asta sa se fi oprit din evolutie acea tentativa cu beta 16 sau pur si simplu aceea sa fie cauza pt.care nu am ramas.Mi-a explicat prin desen tot ce nu stiam,mi-a raspuns la toate intrebarile,nu ma grabit deloc desi afara se facuse coada din cauza mea eu stand inauntru 2 ore.Sunt ft multumita de medic si incarcata pozitiv cu o liniste sufleteasca.Am scapat de toate nelamuririle si am gasit raspunsurile care trebuiau si ma framantau.Daca nu se intampla luna aceasta incerc inseminare ori luna viitoare ori peste 2 luni.Sunt convinsa ca nu mai e mult pana reusesccomputerlove acum trebuie sa fac pauza 3,4 zile dupa care pot reincepe contactele.Am uitat sa il intreb daca aveam foliculi iar pe foaie nu scrie dar nici pe eco nu se vad.Poate inca nu aveam altfel spunea medicul.Ar fi pacat sa fie o luna anovulatorie cand am asa mari sanse acum.Vom vedea ce spune si temperaturasic

Ps: Albinuta.Posibil si Amh tau sa fie asa mare pt ca ai un ovar polichistic.Mie mi-a spus medicul ca ciclul pana la 35 zile este perfect normal si ovulatia daca e mai tarzie de ziua 14,important este ca ovulez..dar mai tarziu de ziua 35 este o problema.Si asa mi-a spus ca in urma celor 3 stimulari am produs doar un folicul,mult prea putin si posibil foliculii mei pe langa ca e doar unul sa nu fie nici asa calitativi.Pt.asta mi-a recomandat si inseminarea cand sunt eu pregatita.

Adina ma bucur pt tine.Iti doresc cat mai repede cel mai frumos test pozitiv coeur
Postat: Friday, August 17, 2018 8:41 PM
Andia wrote:

Si eu ma simt mult mai bine cu un minus de 20,6 de kg dupa Rina1, de la 86 la 65,4... dar apoi mi-am facut de cap o luna si ceva incercand sa tin tot Rina 1 dar nu imi mai iesea... asa ca am reluat Rina 1 acum 4 zile si merge iarasi ok :D Deja cresteam catre 68-69 si m-am panicat ca ma transform iarasi in "eu cea durdulie" :)))

Sper ca dupa Rina asta sa fiu serioasa si chiar sa tin si mentinerea pentru ca este pacat de rezultatele obtinute.

Felicitari pentru testele pozitive nuchiarbubulina :)

Andreea, ar fi tare sa vina si bebe2 acum repede <3

Of fetelor,eu daca va zic ca nu stiu cum sa ma ingras:(.anul trecut dupa opera?ie în spital am slabit 3 kg....Apoi am mai slabit câteva...intrun an de zile de la 64 de kg am ajuns la 48 de kg (am 1.67 înal?ime).Analizele imi sunt bune,tiroifs la fel...Ce sa schimbat in viata mea e programul de lucru(nu mai lucrez noaptea,mâncam tare bine atunci) si stresul de la lucru.oricat incerc nu reusesc sa pun 1 kg pe mine.Nu credeam vreodata ca am sa ajung ca un schelet,sunt doar piele si os :(
Postat: Friday, August 17, 2018 8:31 PM
nuchiarbubulina wrote:
sa zicem ca a prins nitel curaj ras ras ras

Felicitari Bubulina.Ce frumos test love