Buna aspirici! LA MULTI ANI!!! Va doresc multa sanatate, liniste, iubire si bineinteles un bebel cat mai repede!
Nu am reusit sa citesc ce s-a mai intamplat pe aici, va scriu si apoi ma pun pe lectura.
Nu am mai intrat de ceva vreme, am avut o per destul de agitata si din pacate plina numai cu vesti proaste.
Dupa cele 3 luni de Profertil si Branca ursului spermograma sotului mei a iesit chiar mai rea. Am fost la urolog in Ploiesti, apoi la un altul in Bucuresti. Varicocelul nu necesita operatie. Tb sa se lase de fumat, sa slabeasca si sa faca miscare in primul rand.
Apoi am inceput sa facem demersuri pentru inseminare. Am ajuns la Dr. embrioleg Mioara Matei (de la clinica Dr Tutunaru la Genesis Fertility Center). Noi am fost la CFR2 ca lucreaza si acolo si am vrut sa evitam costurile suplimentare. Am inteles ca in cazul unei inseminari cel mai important este embriologul. Dansa s-a uitat pe analizele noastre. Mie mi-a mai dat urmat analize: cultura col, ag chlamydia trachomates, mycoplasca si unaplasma) + histero bineinteles.
Apoi a facut spermograga sotului care a iesit fff rau. Ea a zis ca nu ne incadram in mom de fata pt Inseminare, ca suntem la limita. I-a dat sotului meu de facut injectii de GONAL si Proxeed Plus. Crede ca din cauza fsh-ul mic nu se produc spermatozoizii.
Am ajuns ieri acasa si am vazut pe net ca acest GONAL 900 costa 14.400. . Se prescrie mai mult femeilor inainte de fiv pt a le ajuta sa produca foliculi. Ati mai facut vreuna din voi? Nu mi-a dat reteta compensata,desi am vaz ca este pe lista celor compensate. Sotul meu e satul de drumuri, doctori, consultatii, analize. Deja. Cica sa mai asteptam 6 luni sa vedem ce se intampla acum ca se lasa de fumat. Este f comod si toate aceste costuri i se par mari. Nu neaparat ca nu am putea face rost, ci mai mult ca NU vrea sa dam atatia bani. Ne certam non stop.
Eu, fetelor, sunt atat de trista si suparata, nu sunt in stare de nimic. nu pot sa ma reculeg.
|
roxihan wrote:Buna feteleor!!  Va citesc in fiecare zi! Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica. Urmeaza a 3 a incercare, sper cu noroc de data asta. Vai..sunt cu sufletul la gura de fiecare data, la fiecare incercare, parca nu se mai intampla odata. Sunt asa de nerabdatoare... imi doresc tare mult un bebe grasut sa-l iubesc!! Sunt curioasa daca a-ti folosit careva Branca Ursului. Eu luna aceasta am inceput, din prima zi de menstruatie, urmeaza ovulatia in urmatoarele zile, sper sa-si faca efectul BU  . Va tin la curent! Doamne ajuta sa fie cu ochisori !!
Roxihan Bine ai venit! Ma bucur ca se inmultesc randurile..Sedere cat mai scurta!
Eu nu-ti recomand sa iei BU decat daca ai CM neregulat sau ai alte probleme. Eu am luat desi nu trebuia si m-am dereglat in luna respectiva. Am luat doar 10 zile inainte de ovulatie dar mi-a venit la 23 de zile!! De obicei imi vine la 28. Ia mai bine acid folic.
Eileen nu plecaaa uf Sarbatori fericite!!!! Pupici multi!!
mai fetelor, eu cu cine raman pe aici?!!
Catalyna ms de raspuns. Am tot auzit in ultima vreme povesti asemanatoare..Deci fetelor, este chiar o pierdere de timp si energie sa analizam simptome. Din pacate este singurul lucru care ne ramane de facut...in lipsa de altceva
Iris este prea devreme !!! Mai asteapta un picutz!
|
Simona!! Acum stai cat mai linistita! Lasa-i pe altii sa faca curatenie si mancare.
|
Eileen wrote:Sofia , pe mine nu ma mai baga nimic in ceata . Am hotarat...fara notat simptome si gandit la ele. E pur si simplu o pierdere de energie . Chiar trebuie sa intelegem ca le monitorizam in zadar. Simptomele sunt aceleasi !!! Stiu ca si tu stii asta
Subscriu! Am simtit-o pe pielea mea atatea luni de zile! Sunt doar de la cresterea normala de progesteron in faza luteala. Si acum, cu ce mi-a spus fata asta, chiar ca nu mai conteaza nimic pana nu se inregistreaza o intarziere semnificativa.
|
Eileen dap, si cred ca-mi si vine, pt ca am acea durere specifica de ovare si fierbinteala. Asa cum spuneai si tu este frustrant sa ai simptome dif de la luna la luna. Ieri am avut o pata rozalie, astazi pete maronii. Din roz in maroniu .. In fine nu conteaza ca am avut betahcg neg deci nu-mi bat f tare capul. Am intrebat-o pe Cata pt ca vb cu o prietena ieri care este graviduta si imi spunea ca nu a fost absolut nicio dif de durere sau simptome. O dureau la fel ovarele si din mom in mom se astepta sa-i vina. Saraca mi-a repetat socata de vreo 3 ori...mai nicio diferenta...pt ca nu era o sarcina planificata. M-am gand sa va spun si voua.. sa va bag in ceatza si mai rau..
|
wow simona...nu ma asteptam la vestile astea...iti spun si eu acelasi lucru - mergi la doctor!!! Asa cum a spus si Roxintha de cazul ei, si eu stiu multe cazuri in care au avut fel de fel de sangerari, acum nu tb sa -ti faci scenariul cel mai sumbru pt ca oricum ii faci si lui bb mai mult rau deci...fara gandire negativista, serios
Kali, eu nu stiam prin ce ai trecut. Multumim ca ne-ai impartasit experienta ta. Este exemplul perfect de incredere si sacrificiu. Avem nevoie de happyend-uri.
Ammodytes bine ai venit! Sedere cat mai scurta!! Speram sa-ti facem transferul cat mai repede la burtici.
Catalyna..asa de curiozitate, atunci cand ai avut sangerarea, cu o zi inainte sa-ti vina, a fost insotita si de simptomele normale premenstruale sau nu?
|
Eileen wrote:Sofia , asta as face daca as putea  si apoi
|
raisa28 wrote:Neata fetelor Yneea sa ajungi tu la nastere ca acolo o sa fii curajoasa pentru puiul tau;noi femeile suntem puternice si trecem pentru toate pentru a ne vedea copii sanatosi Sofia relaxeaza-te de sarbatori si uita un pic de probleme, si din ianuarie ia taurul de coarne si nu te lasa orice ar fi;va veni si bebe pana la urma Va trimit multi  la toate
ms. dap, acum sunt un pic ca tb sa-mi vina si CM
|
Iris multumim pt link.o sa-mi comand. Stai linistita sa se implanteze bb! ma pt tine. Fetelor va multumesc pt incurajari. Vreau sa ma linistesc un pic acum de sarbatori si apoi luam taurul de coarne. Va
|
Iris ms frumos o sa ma interesez.
Eu revin cu alte vesti proaste. Si-a repetat sotul spermograma astazi. Este mai proasta, sunt mult mai lenti si cu un milion mai putini. A luat 3 luni Profertil, in total am dat vreo 7 mil pe el, si BU de saracul i-a iesit pe nas.
Maine ma duc la urolog sa vad ce-mi spune. Dr biolog mi-a spus ca am avea material pt inseminare.
Fetelor nici nu stiu ce sa mai spun...sunt amortita. .speram sa se fi imbunatatit macar un pic..in niciun caz sa fie mai rau.
|