Chestionar intrebare: Doriti sa participati la un grup de socializare pe
Alegere Voturi Statistici
Da 1 100%
Nu 0 0%

Socializare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
luciacrin
Scris: Monday, July 25, 2011 4:17 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
am participat in primavara la un grup de socializare pt bebe - atunci vlad avea numai 4 luni. acum avem 7 luni si tare mi-as dori sa mai gasesc oportuniti de genul acesta: un grup de parinti cu bebei de varste similare stransi intr-o locatie (cu sau fara un moderator), astfel incat noi sa putem impartasi experiente iar bebeii sa se cunoasca, sa se atinga, se invete sa imparta jucariile si cu alti copii etc.

intrucat nu am gasit un astfel de grup, m-am gandit sa initiez eu unul: ce parere aveti de o iesire pe iarba in herastrau la un minipicnic cu bebeii de pana in 12 luni, prin august (dupa 15 sa ne intoarcem toti din concedii si sa mai treaca caldura), undeva dimineata inainte sa se incinga atmosfera.

de ex 19 sau 26 august, herastrau ca avem voie pe iarba majoreta la ora 9:00.

sunt convinsa ca bebeii ar fi incantati, al meu de cate ori vede un bebe se intinde spre el.
sunt doritoare?
delfinasa
Scris: Wednesday, July 27, 2011 5:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Este o idee foarte buna si te felicit pentru initiativa bravo. Sper sa strangi cat mai multe mamici cu bebelusi, sa va simtiti bine impreuna si sa repetati actiunea de cat mai multe ori.
Noi nu locuim in tara, dar sunt amatoare de intalniri cu bebelusi, cu copii in general. Si mie mi-a placut sa merg la multe intalniri din astea cand aveam fata mica si o sa incerc sa ma bag intr-un grup care se intalneste regulat si cu baby 2.
Succes!
shirel
Scris: Wednesday, July 27, 2011 7:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
luciacrin wrote:
am participat in primavara la un grup de socializare pt bebe - atunci vlad avea numai 4 luni. acum avem 7 luni si tare mi-as dori sa mai gasesc oportuniti de genul acesta: un grup de parinti cu bebei de varste similare stransi intr-o locatie (cu sau fara un moderator), astfel incat noi sa putem impartasi experiente iar bebeii sa se cunoasca, sa se atinga, se invete sa imparta jucariile si cu alti copii etc.

intrucat nu am gasit un astfel de grup, m-am gandit sa initiez eu unul: ce parere aveti de o iesire pe iarba in herastrau la un minipicnic cu bebeii de pana in 12 luni, prin august (dupa 15 sa ne intoarcem toti din concedii si sa mai treaca caldura), undeva dimineata inainte sa se incinga atmosfera.

de ex 19 sau 26 august, herastrau ca avem voie pe iarba majoreta la ora 9:00.

sunt convinsa ca bebeii ar fi incantati, al meu de cate ori vede un bebe se intinde spre el.
sunt doritoare?

Felicitarii pentru initiativa si eu am facut parte din un asemenea cerc este nemaipomenit ,copii sunt prieteni pana in ziua de astazi ,merg la gradi impreuna iar noi mamicile continuam sa ne intalnim fara ei sic ras dar sa ne sfatuim una cu alta in tot ce avem nevoie legat de educatia copiilor,comportament si alimentatie.
Succes si pacat ca nu sunt din Bucuresti ca sa ma alatur voua.Sa ne tii la curent cu intalnirea voastra!newclap newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.