Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri wrote:O sa fie curgareata, ca o fac la microunde! Multumim, sper sa pape!
n-am mai auzit...interesant... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| sousourel wrote: n-am mai auzit...interesant...
Nici eu, pana am probat-o prima data. Unde mai pui ca in 14 minute e gata.Mai trebuie doar smantanica pe ea,si printesa, sa o pape! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri wrote:Eu ma gandeam sa incerc maine mamaliguta cu smantanica, poate o fac sa pape...
E foarte buna. Daca mai pui si un out fiert moale, e si mai buna |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki wrote:E foarte buna. Daca mai pui si un out fiert moale, e si mai buna
Multumesc de pont,Kiki!O sa incerc in alta zi, pentru ca azi nu prea a papat printesa mea! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/22/2006 Mesaje: 69
| roby a mancat smantanica f miulta pana acum deci i-am dat inainte de un an in combinate cu orice fel de mancare mergea.iar acum chiar nu lipseste.am obtat pt smanatana de la danone ...mi se pare ca este mai consistenta dar acum depinde de gusturi |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| tic23tac wrote:am obtat pt smanatana de la danone ...mi se pare ca este mai consistenta dar acum depinde de gusturi
Nu e mai consitenta, ci mai...pastoasa din cauza ingrdinteleor artificiale continute in ea.Produsele danone cred ca sunt cele mai gustoase produse lactate, dar din pacate nu sunt naturale nici pe departe! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Saptamana aceasta am intrebat si eu pediatra daca ii pot da smantana lui Andrei, ca are peste 1 an, si mi-a spus ca pot sa incep sa ii dau, dar ceva mai slaba, si gen Campina, Napolact, Albalact, Covalact, si de preferat sa nu i-o dau asa direct, ci in diverse budincute care se prepara la cuptor, ca sa nu il doara burtica.
Eu i-am mai dat de vreo 2 ori si goala, de fapt cu painica sau in piure, si a mancat, dar cred ca nu o sa mai incerc pana pe la 1 an si jumatate decat in budincute. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Eu i-am dat cam de la 11 luni smantana cu mamaliguta, si ii place la nebunie. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Matei mananca smanatana de mult timp asa, din recipient, fara combinatii.Singura combinatie este branzica de vaci cu smanatana, uneori cu mamaligutza.Burtica nu l-a durut pana acum de la samantana pura. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/22/2006 Mesaje: 69
| roby papa smantana de la 11 luni,o combin cu absolut orice poate fi mancata...ciorbite,mamaliguta,cremvusti,ou...etc |
|
|