Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| M-am tot gandit si am incercat sa-mi amintesc daca cineva ne-a spus vreodata ca nu e bine, dar nu se aprinde nici un beculet. Chiar nu vad ce ar putea fi rau. Doar e tot un produs derivat din lapte. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Mi-am dat seama ca am inceput sa-i dau smantana cam in aceeasi perioada cu introducerea laptelui praf, deci asa cum am spus, pe la 9 luni. Tot atunci am inceput sa-i dau si alte lactate, de exemplu, branza topita, Almette, cascaval clasic. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| AdrianaC wrote:Este voie sa dam smantana copiilor cu varsta de peste 1 an? Daca da, voi ati dat puiutilor vostri? De care? In ce cantitate si cu ce frecventa?
Daaaaaaaaa, i-am dat samantanica la greu!Si inainte de 1 an, ca pana la urma e sanatoasa, nu?I-am dat in specila Campina si Brenac.Cantitate?cat vrea el ca si completare la un iaurt.Adica intre 50 si 150 gr.
AdrianaC wrote:Ati dat-o simpla (adica numai cu painica) sau ati amestecat-o in diverse meniuri (mamaligute, ciorbe, etc)?
i-o dau simpla, sau cu mamaligutza, sau cu iaurt sau cu branzica, dar Nu in ciorbe, Nu cu paine.In ciorbe nu pt.ca fierul din carne/legume nu se mai asimileaza cum trebuie in prezenta calciului.Nu cu paine, ca nu ii place painea. |
|
| stele_pe_cer wrote:
i-o dau simpla, sau cu mamaligutza, sau cu iaurt sau cu branzica, dar Nu in ciorbe, Nu cu paine.In ciorbe nu pt.ca fierul din carne/legume nu se mai asimileaza cum trebuie in prezenta calciului.Nu cu paine, ca nu ii place painea.
] I-am dat o singura data in ciorba, pentru ca mie nu prea imi place smantana in ciorba. Multumesc de informatie, Stele. Chiar nu stiam asta, si cum noi am avut anemie, nu ne mai trebuie inca o data. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| MNiko wrote:] Multumesc de informatie, Stele. Chiar nu stiam asta, si cum noi am avut anemie, nu ne mai trebuie inca o data.
Sa va fie de bine si...cat mai multicel fier in organism !Anemie feripriva sau de care ati avut? |
|
| stele_pe_cer wrote:Sa va fie de bine si...cat mai multicel fier in organism !Anemie feripriva sau de care ati avut? Feripriva |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| eu pun smantana cand ii fac branzica de casa.Nu am ales-o sa fie mai degresata poate de-acum sa fiu atenta la asta Oricum, branza cu fructe e in menu cam o data la doua zile.altfel nu bag smantana...in mancare nii pt noi nu pun ca am barbat pretentios Eu pap smantana pe paine, ca untul |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sasha mananca smantana de la 6 luni, Fagaras.
I-am mai dat si branza de vaci cu smantana in combinatie cu fructe.
Ii place. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bravo Sasha papacioasa |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Azi i-am dat Sarei cateva bucatele de painica cu smantana, pentru ca papa destul de rau iar cand am vazut ca intinde manutele sa-i dau smantanica, chiar m-am bucurat!
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri wrote:Azi i-am dat Sarei cateva bucatele de painica cu smantana, pentru ca papa destul de rau iar cand am vazut ca intinde manutele sa-i dau smantanica, chiar m-am bucurat!
Si noi papam...si ne place...mai mult goala decat cu paine. |
|
| Eu ma gandeam sa incerc maine mamaliguta cu smantanica, poate o fac sa pape... |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri wrote:Eu ma gandeam sa incerc maine mamaliguta cu smantanica, poate o fac sa pape...
Bun, bun...daca si mamaliguta e mai curgareata Pofta mare! |
|
| sousourel wrote:Bun, bun...daca si mamaliguta e mai curgareata Pofta mare!
O sa fie curgareata, ca o fac la microunde! Multumim, sper sa pape! |
|
|