Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Este voie sa dam smantana copiilor cu varsta de peste 1 an? Daca da, voi ati dat puiutilor vostri? De care? In ce cantitate si cu ce frecventa?
Ati dat-o simpla (adica numai cu painica) sau ati amestecat-o in diverse meniuri (mamaligute, ciorbe, etc)? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu i-am dat smantana amestecata cu branzica de vaci (Fagaras) si simpla de la Danone (slaba). Cat de des? Nu mai stiu, cred ca o data la 2 saptamani, din cea simpla si mai des (de 2-3 ori pe saptamana) cu branzica de vaci. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Cu siguranta se poate da smantana copiilor mai mari de un an. Eu i-am dat lui Tudor in ciorba (fiarta) - pana intr-un an - iar dupa un an cu branzica de vaca. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si eu i-am dat smantana pe la 8 luni cam o data pe luna amestecata in spanac sau piure. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| eu ii pun in ciorbita sau in spanac si ii place |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Ce smantana imi recomandati pentru inceput pentru Andrei si cum sa o introduc? Incep tot cu 1-2 lingurite timp de 3 zile si vad daca are vreo reactie adversa la ea?
Trebuie sa fie o smantana mai degresata? |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| AdrianaC wrote:Ce smantana imi recomandati pentru inceput pentru Andrei si cum sa o introduc? Incep tot cu 1-2 lingurite timp de 3 zile si vad daca are vreo reactie adversa la ea?
Trebuie sa fie o smantana mai degresata?
Raspuns afirmativ la toate intrbarile, cat despre firma producatoare nu stiu ce sa iti zic, eu personal iau de Bucovina, care e produsa aici si are termen de valabilitate scurt, evit Danone si altele cu termen lung. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Papam si noi smantana, dar nu foarte des: "originala" si Albalact, in ciorbica sau cu mamaliguta si branza. |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sara a papat smantina si inainte de un an, fiarta in ciorbita, in spanac sau cu paste fainoase. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu ii dau smantana, ca mi-a dat voie dna doctor, in amestec cu branzica sau ciorba, cei drept, nu prea des. Eu am cumparat La Dorna 15%, e mai apoasa, dar asta ii place. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| noi papam smantana doar odata cu ciorbitza sau cu pireu de dovlecel. goala sau cu branza nu i-am dat niciodata.branzica o papa cu iaurt,e mai buna,zic eu. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Ohhh...deci, numai eu sunt mai "altfel"? Eu i-am dat lui Raz smantana inainte de 1 an, de pe la 8-9 luni, cate o lingurita, cam 1-2 ori/saptamana, in amestec cu ciorbita sau mamaliguta. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu esti singura Vesna. Si eu i-am dat Cristinei smantana inainte de 1 an. Nici macar nu stiam ca nu se da. I-am dat-o si smpla si cu branza, dar si in ciorba. Cat de des, chiar nu stiu. Cel mai mult ii place cu mamaliga, asa ca in functie de cat de des fac mamaliga |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| MNiko wrote:Nu esti singura Vesna. Si eu i-am dat Cristinei smantana inainte de 1 an. Nici macar nu stiam ca nu se da. I-am dat-o si smpla si cu branza, dar si in ciorba. Cat de des, chiar nu stiu. Cel mai mult ii place cu mamaliga, asa ca in functie de cat de des fac mamaliga
Si eu ii dau, si Miru are 9 luni. Am vazut ca doar asa papa ciorbita cu lingura |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Vesna, si eu i-am dat Sarei inainte de un an, am scris mai sus! |
|
|