Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/30/2008 Mesaje: 172
| As dori sa ma informati si pe mine mai exact despre aceasta "noutate", am auzit ca este asa ceva, dar habar nu am ce denumire are, de aceea nu stiu cum sa intreb la magazin ca sa fiu inteleasa. Va rog sa ma ajutati cele care aveti asa ceva la bebeii vostri. Vine vara si vreau sa merg cu el la apa si mi-ar fi mult mai usor cu un asemenea lucru. Rog si detalii despre pret. Va multumesc mult! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu citisem candva despre pampersi speciali pentru apa..... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Huggies little swimmers si Pampers splashers...sau, daca se mai gasesc, pe timpul nostru erau niste chilotei din plastic cu elastic la picioruse, pe care-i poti pune cu succes peste scutecele normale. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| delfinasa wrote: pe timpul nostru erau niste chilotei din plastic cu elastic la picioruse, pe care-i poti pune cu succes peste scutecele normale.
De-astia are si Darius de cand era taica-su mic. I-a pastrat strabunica-sa |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| delfinasa wrote:Huggies little swimmers si Pampers splashers...sau, daca se mai gasesc, pe timpul nostru erau niste chilotei din plastic cu elastic la picioruse, pe care-i poti pune cu succes peste scutecele normale.
Exact |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Am si eu unii , miine fac pozica ( sper sa nu uit) dar nu stiu pretul ca sunt primiti. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| nu stiu daca la astia te refereai..
la noi se gasesc cred ca si marimea 50-56.. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eden foloseste pampapers speciali pentru bazin .Imediat pun si fotografii cu ei sper sa nu zica nimeni ca fac reclama.Sint foarte comozi si chiar daca face caca nu trece.Sintem foarte multumiti! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Cine e interesat de kilotei pt.piscina sa imi dea PM sa ii dau linkul d eunde poate comanda.Se gasesc de comandat online, dar se considera reclama daca scriu pe forum! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| petro wrote:De-astia are si Darius de cand era taica-su mic. I-a pastrat strabunica-sa
a pastrat si maica-mea o pereche arata ca o mushama cu elastic |
|
| Am sosit cu pozele.Noi folosim si la bazinul de inot si la mare.Foarte comode dar si scumpe. |
|
| D'astia ca ai lui Shirel sunt si in Ro, in Cora, tot sezonul de vara.Si nu sunt foarte scumpi la noi avand in vedere ca ii folosesti doar cateva zile. |
|
| stele_pe_cer wrote:D'astia ca ai lui Shirel sunt si in Ro, in Cora, tot sezonul de vara.Si nu sunt foarte scumpi la noi avand in vedere ca ii folosesti doar cateva zile.
Crede-ma ,stele ca nu incap de mult in de astea: de astia de-a lui fiica mea.As fi vrut eu ,mai ales acuma ditamai fundul deabia incap in chilotii de aia gogosari am ris tare ma si vedem cu o pereche de astia dar pe marimea elefantului.
Apropo am vazut si eu in Ro la kaufland,daca nu gresesc. |
|
|
Din 5 bucati pampers de bebe faci una pereke pt.elefant ! SI...daca totusi vei incerca, sa ii lipesti cu scotch si sa faci poze !Neaparat sa le pui aici ! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2007 Mesaje: 383
| little swimmers cine a folosit... sunt impermeabili? sau acre e secretul? |
|
|