|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| lulualexandra wrote:little swimmers cine a folosit... sunt impermeabili? sau acre e secretul? Sunt ca pemparsii normali numai ca nu absoarbe apa asa de tare ca un pampers normal finca sunt facuti special pt apa.In mod normal sunt mai mult o protectie pt bebe sa nu faca caca in apa |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| noi nu am folosit la mare decat slip normal. si nu am avut accidente neplacute, de tip caca, in apa. |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Din aceia am folosit si eu pentru Andrei si sunt foarte buni. Nu lasa apa sa intre si nici restul sa iasa. Eu il tineam cu pampers normal pe plaja, si cand il bagam in apa ii puneam pe cei de apa.
Daca se intamplau si "accidente" cat era cu cei de apa, accidentele ramaneau in pampers si apoi il aruncam cu totul ca pe orice pampers normal.
Sunt foarte buni si vi-i recomand. Eu am folosit atunci la Andrei cam 3 / zi, deci daca mergeti la mare, ca sa va faceti o idee de cati ati avea nevoie. Ii puneam unul cand mergeam dimineata la mare, unul dupa amiaza, si unul era de backup daca se intamplau si accidente. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Si noi am folosit vara asta scutecele Huggies si am fost destul de multumiti. Am avut si un accident mai neplacut, cand mergeam spre piscina i-am dat scutecelul pentru apa inca din camera, si cand a facut treaba mica i s-au udat pantalonii |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si noi cautam scutece pentru apa, stie cineva unde putem gasi? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| gzabi wrote:Si noi cautam scutece pentru apa, stie cineva unde putem gasi? Depinde unde locuiesti.In general sunt la farmaciile mai serioase si in hipermarketuri. |
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Eu am gasit foarte greu scutece speciale pt. apa si sunt destul de scumpe,11 bucati la 25lei.Ieri ne-am intors din Croatia si am vrut sa am neaparat pt. Darius ,iar acolo gaseai in fiecare supermarket aceste scutece |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Weekendul acesta am tot cautat scutece de apa. Din pacate nu am gasit, oraselul nostru este mic. Dar cautand pe net am gasit http://mamiko.ro/produs/1501-Little-Swimmers-Mediu-Huggies aici . O sa va spun si eu ce parere am de scutece dupa ce le folosim. Am inteles ca existe si niste scutece pentru apa refolosibile, ca un fel slip, care nu lasa sa treaca nimic. Aveti cineva experienta buna cu ele? Huggies e cam scump si e posibil sa am nevoie mai mult de un pachet asa ca as incerca si altceva.
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Cele cumparate de mine sunt refolosibile,sunt nemtesti de la Babylove.Dupa ce s-am uscat si-au pastrat mirosul de urina asa ca l-am aruncat dupa o purtare |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| La noi si Pampers si Huggies au scutece pentru apa si se gasesc la toate magazinele cu raioane pentru scutece. Daca nu gasiti in supermarkets, incercati la farmacii sau la distribuitorii de scutece. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| nu stiu cum ii zice, dar la noi este un slip din material in care bebe poate sa faca si pipi si caca. cand e la bazin. nu e pampers. noi il folosim dar nu am avut inca surprize. |
|
|