Slabire
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dianaaaa
Scris: Saturday, October 28, 2017 8:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/28/2017
BUNA tuturor. Ma numesc Diana si am o scurta intrebare : mi am propus sa slabesc , am reusit :), am avut 89 de kg acum am 69.. dar, nu stiu daca sa ma opresc aici ( adica sa incep cu mentinerea) sau sa continui sa dau jos . Tin sa mentionez ca niciodata nu am fost bàt, adica ff slaba, am o conformatie solida (spate lat,picioare groase,umeri lati). Voi ce credeti?? Am inaltimea de 1,78.. nu stiu ce sa fac.
Dana_
Scris: Saturday, October 28, 2017 9:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Dianaaaa wrote:
BUNA tuturor. Ma numesc Diana si am o scurta intrebare : mi am propus sa slabesc , am reusit :), am avut 89 de kg acum am 69.. dar, nu stiu daca sa ma opresc aici ( adica sa incep cu mentinerea) sau sa continui sa dau jos . Tin sa mentionez ca niciodata nu am fost bàt, adica ff slaba, am o conformatie solida (spate lat,picioare groase,umeri lati). Voi ce credeti?? Am inaltimea de 1,78.. nu stiu ce sa fac.

Buna Diana
In primul rand te felicit ! E super ca ai reusit sa slabesti !
La inaltimea ta e ok cate kg ai acum . Dar conteaza si cum te simti . Daca ti se pare ca arati ok asa si te simti bine nu vad de ce ai vrea sa mai dai jos .
Daca nu vrei sa ajungi la cealalta extrema eu zic ca e bine sa te opresti .
Si eu am tinut o cura si am slabit 20 kg dar am exagerat ...ajungand la 46 kg ( eu sunt mica de inaltime dar greutatea normala ar trebui sa fie undeva la 52 kg ) , asta pt ca mi-am dorit neaparat sa vad cum e sa fi slaba..si nu recomand nimanui pt ca apoi a trebuit sa ma fortez sa mananc . Si aratam urat doar piele si os . Asa NU!
Succes in mentinere , e cea mai buna varianta .
Dianaaaa
Scris: Saturday, October 28, 2017 10:12 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/28/2017
Multumesc mult!! Cred ca voi mai slabi 5 kg si dupa aceea voi intra la faza de mentinere. totusi ma simt putin plinuta:)). Am un corp destul de atletic, fac sport in fiecare zi ( antrenament de anduranta), am grija ce mananc si asta recomand tuturor! Nu este imposibil sa slabesti, in 3 luni am reusit sa mi schimb conceptia despre alimentatiebsi rolul sportului in viata noastra :) succes si bafta si multumesc inca o data pentru raspuns! Seara faina:)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.