Nivel: Membru
Inregistrat: 10/28/2017 Mesaje: 2
| BUNA tuturor. Ma numesc Diana si am o scurta intrebare : mi am propus sa slabesc , am reusit :), am avut 89 de kg acum am 69.. dar, nu stiu daca sa ma opresc aici ( adica sa incep cu mentinerea) sau sa continui sa dau jos . Tin sa mentionez ca niciodata nu am fost bàt, adica ff slaba, am o conformatie solida (spate lat,picioare groase,umeri lati). Voi ce credeti?? Am inaltimea de 1,78.. nu stiu ce sa fac. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Dianaaaa wrote:BUNA tuturor. Ma numesc Diana si am o scurta intrebare : mi am propus sa slabesc , am reusit :), am avut 89 de kg acum am 69.. dar, nu stiu daca sa ma opresc aici ( adica sa incep cu mentinerea) sau sa continui sa dau jos . Tin sa mentionez ca niciodata nu am fost bàt, adica ff slaba, am o conformatie solida (spate lat,picioare groase,umeri lati). Voi ce credeti?? Am inaltimea de 1,78.. nu stiu ce sa fac.
Buna Diana In primul rand te felicit ! E super ca ai reusit sa slabesti ! La inaltimea ta e ok cate kg ai acum . Dar conteaza si cum te simti . Daca ti se pare ca arati ok asa si te simti bine nu vad de ce ai vrea sa mai dai jos . Daca nu vrei sa ajungi la cealalta extrema eu zic ca e bine sa te opresti . Si eu am tinut o cura si am slabit 20 kg dar am exagerat ...ajungand la 46 kg ( eu sunt mica de inaltime dar greutatea normala ar trebui sa fie undeva la 52 kg ) , asta pt ca mi-am dorit neaparat sa vad cum e sa fi slaba..si nu recomand nimanui pt ca apoi a trebuit sa ma fortez sa mananc . Si aratam urat doar piele si os . Asa NU! Succes in mentinere , e cea mai buna varianta . |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/28/2017 Mesaje: 2
| Multumesc mult!! Cred ca voi mai slabi 5 kg si dupa aceea voi intra la faza de mentinere. totusi ma simt putin plinuta:)). Am un corp destul de atletic, fac sport in fiecare zi ( antrenament de anduranta), am grija ce mananc si asta recomand tuturor! Nu este imposibil sa slabesti, in 3 luni am reusit sa mi schimb conceptia despre alimentatiebsi rolul sportului in viata noastra :) succes si bafta si multumesc inca o data pentru raspuns! Seara faina:) |