Slabeste dupa zodiac
Subiectul anterior · Subiectul urmator
emanuelaan
Scris: Sunday, August 27, 2006 11:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/28/2006
Berbec
Consuma fructe si legume rosii. Dimineata un pahar de suc de portocala rosie, iar la amiaza unul de tomate iti vor accelera metabolismului.

Taur
Esti o adevarata gurmanda si ai tendinta de a te ingrasa. Evita mincarurile grase, fructele dulci si, mai ales, prajiturile.

Gemeni
Renunta la chipsuri si covrigei in favoarea salatelor asortate, orez, porumb sau grau ?oltit.

Rac
Punctul tau sensibil este digestia. Opteaza pentru o dieta bazata pe legume fierte si supe de zarzavaturi.

Leu

Esti pasionala in tot ce faci, iar modul de a manca nu face exceptie. Redu cantitatea de carne consumata.

Fecioara
Ar fi bine sa consumi mai multe legume bogate in fibre, care te ajuta sa elimini toxinele.

Balanta
Tendinta de ingrasare este accentuata, in cazul tau. Pentru tine sunt indicate dietele care au recomandari fixe.

Scorpion
Dietele mai lente, care contin alimente mai consistente, de exemplu carne, legume de toamna ?i fructe uscate, iti sunt recomandate.

Sagetator
Dietele care contin fructe si legume iti sunt pe plac. Insa, pentru a elimina toxinele, nu ocoli legumele amare.

Capricorn
Prioritar pentru tine trebuie sa fie consumul de alimente bogate in vitamina C, oligoelemente si minerale.

Varsator
In cazul tau, problema slabitului este mai mult la nivel psihic. Nu neglija consumul de alimente bogate in magneziu si zinc.

Peste
Lamaia, verdeturile, pestele si carnea sunt alimentele care trebuie sa fie baza regimului tau alimentar
fdianamaria
Scris: Monday, August 28, 2006 12:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Coincidenta sau nu...la mine chiar e valabil !
bereea
Scris: Sunday, May 18, 2008 5:00 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Sucul de portocale merge, dar cel de tomate...bleah!sic
Ely
Scris: Sunday, May 18, 2008 7:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Quote:
Varsator
In cazul tau, problema slabitului este mai mult la nivel psihic. Nu neglija consumul de alimente bogate in magneziu si zinc.

Vai si cand aveam 53 de kilograme tot vroiam sa slabesc.Eu nu le am cu zodiile ,dar se pare ca ... era adevarat in acea perioada ,numai ca acum chiar am nevoie.bounce
ingerash
Scris: Sunday, May 18, 2008 7:36 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Rac
Punctul tau sensibil este digestia. Opteaza pentru o dieta bazata pe legume fierte si supe de zarzavaturi

Adevaratflowers .Ma simt bine cand mananc supe,legume si fructe.
mikaela
Scris: Tuesday, August 9, 2011 7:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Ia uite cum gasesc eu retete de slabit alcool hohot Pai subiectul asta de era la "Vreau sa slabesc" avea mai multa activitate hohot hohot
Anelise
Scris: Tuesday, August 9, 2011 7:46 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
La mine se potriveste! thumright Nu neaparat la partea cu slabitul (ar fi culmea la cat de bat sunt alcool), dar la partea cu legumele si eliminarea toxinelor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.