Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| Berbec Consuma fructe si legume rosii. Dimineata un pahar de suc de portocala rosie, iar la amiaza unul de tomate iti vor accelera metabolismului.
Taur Esti o adevarata gurmanda si ai tendinta de a te ingrasa. Evita mincarurile grase, fructele dulci si, mai ales, prajiturile.
Gemeni Renunta la chipsuri si covrigei in favoarea salatelor asortate, orez, porumb sau grau ?oltit.
Rac Punctul tau sensibil este digestia. Opteaza pentru o dieta bazata pe legume fierte si supe de zarzavaturi.
Leu
Esti pasionala in tot ce faci, iar modul de a manca nu face exceptie. Redu cantitatea de carne consumata.
Fecioara Ar fi bine sa consumi mai multe legume bogate in fibre, care te ajuta sa elimini toxinele.
Balanta Tendinta de ingrasare este accentuata, in cazul tau. Pentru tine sunt indicate dietele care au recomandari fixe.
Scorpion Dietele mai lente, care contin alimente mai consistente, de exemplu carne, legume de toamna ?i fructe uscate, iti sunt recomandate.
Sagetator Dietele care contin fructe si legume iti sunt pe plac. Insa, pentru a elimina toxinele, nu ocoli legumele amare.
Capricorn Prioritar pentru tine trebuie sa fie consumul de alimente bogate in vitamina C, oligoelemente si minerale.
Varsator In cazul tau, problema slabitului este mai mult la nivel psihic. Nu neglija consumul de alimente bogate in magneziu si zinc.
Peste Lamaia, verdeturile, pestele si carnea sunt alimentele care trebuie sa fie baza regimului tau alimentar
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Coincidenta sau nu...la mine chiar e valabil ! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Quote:Varsator In cazul tau, problema slabitului este mai mult la nivel psihic. Nu neglija consumul de alimente bogate in magneziu si zinc.
Vai si cand aveam 53 de kilograme tot vroiam sa slabesc.Eu nu le am cu zodiile ,dar se pare ca ... era adevarat in acea perioada ,numai ca acum chiar am nevoie. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ia uite cum gasesc eu retete de slabit Pai subiectul asta de era la "Vreau sa slabesc" avea mai multa activitate |