situatii jenante
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Monday, March 3, 2008 9:22 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008

Super faza !hohot hohot hohot
Eu am patit altceva
In bloc la noi o vecina are pisica, aceasta pisica a intrat in casa in momentul in care am deschis usa.A tasnit in casa si o tot caut.Copii erau fericiti...
Ma aplec sa vad sub pat si ce credeti nu era, deodata simt ca a aterizat pe spatele meu, am zis ca lesinpale .Copii fugeau dupa ea ....am reusit sa o scot din casa cu o felie de sunca si drept multumire ce credeti ca a facut?S-a lipit de piciorul meu si a facut pipihohot hohot hohot hohot hohot nervi
Lilly of the valley
Scris: Monday, March 3, 2008 11:42 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Tare Ioana!thumright hohot hohot hohot

Mami, da ce vrei sa stea fata cu popoul ud?hohot hohot hohot
raly
Scris: Monday, March 3, 2008 2:32 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Ioanathumright
adynanemona
Scris: Tuesday, March 4, 2008 1:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
mariuta wrote:
Tare Ioana!thumright hohot hohot hohot

Mami, da ce vrei sa stea fata cu popoul ud?hohot hohot hohot

hohot hohot
mamiemi
Scris: Thursday, May 8, 2008 9:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Super tari replicile copiilor!

Cristy, mi s-a parut cea mai teribila replica fetitei tale cu Egiptul. Pt ea totul era inca actual, dar nu prea intelesese ea cine primise pedepsele.

Teodora: Era tare scumpa mica fiind - blonda, creata, ochi albastri, dulce - anumite persoane o scuipau (chipurile sa nu o deoache) - fapt care ma innebunea si pe mine si pe ea. intr-o zi se ne intalnim cu o doamna pe care nu o cunostea si fetita mea cea dulce o scuipa cat poate de tare. - De ce faci asta? - O scuip eu prima ca sa nu ma mai scuipe ea!!!!!

Filothea in autobuz - in fata noastra o doamna care ii tot zambea tamp - Ce urata e tanti asta!!!!!!!!!
stele_pe_cer
Scris: Thursday, May 8, 2008 12:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
mihaela75 wrote:
Diana cand era la vreo 2 ani , 2 jumate ( crescuta fiind fara tata) ,statea la geam si privea afara iar daca vedea un barbat trecand urla la mine " Mami , asta e tata meu?"hohot plans

Al meu crescut cu tata zi de zi si a vazut intr-o dimineata un tip cu un asternut la subrat, in urma lui o femeie (plecau oamenii cu masina si aveau 2 perne si o pilota) si Matei se uita la barbat: "Tati, tati!"angry si nici nu semana cu ta-su...S-a uitat omul lung la noi, eu la el, apoi la Matei si m-a bufnit rasul...Matei avea pana in 2 ani atunci.

Iar o situatie super jenanta, de altfel singura de pana acum: saptamana trecuta l-am luat pe Matei cu mine la serviciu, ca nu a avut cine sa stea cu el, ca gradi era inkisa.Merg cu el la toaleta, unde intalneste o doamna inalta, blonda, cam la 50 de ani, frumoasa.Se uita la ea, ii spune "baba" si apoi adauga" pleaca de aici, babaule!"AM murit de rusine, am dres-o, ca stie de baba din Fata mosului si fata babei, cu bau-bau de la gradi, eh, na, jenant, ultra jenant, femeia a ras, nu s-a suparat, a vb cu Matei, dar eu m-am simtit ca un....nu mai spun ce!Prima situatie jenanta.Acum stau si ma gandesc si zic mersi ca nu i-a zis "babornitza" ca m-a auzit pe mine de curand spunadu-i asa unei mortaciuni care abia se legana pe trecerea de pietoni si eu cautam loc de parcare dincolo de ea...

Ideea e ca de "baba" stie de la o prietena a lui de joaca, ca bunica fetitei o sperie cu "baba", iar de bau-bau tot de la gradi.Eu ii tot spun ca nu exista, el imi zice ca exista, mi-l arata si spune ca nu ii e frica de el.
ingerash
Scris: Thursday, May 8, 2008 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
stele_pe_cer wrote:

Al meu crescut cu tata zi de zi si a vazut intr-o dimineata un tip cu un asternut la subrat, in urma lui o femeie (plecau oamenii cu masina si aveau 2 perne si o pilota) si Matei se uita la barbat: "Tati, tati!"angry si nici nu semana cu ta-su...S-a uitat omul lung la noi, eu la el, apoi la Matei si m-a bufnit rasul...Matei avea pana in 2 ani atunci.

Iar o situatie super jenanta, de altfel singura de pana acum: saptamana trecuta l-am luat pe Matei cu mine la serviciu, ca nu a avut cine sa stea cu el, ca gradi era inkisa.Merg cu el la toaleta, unde intalneste o doamna inalta, blonda, cam la 50 de ani, frumoasa.Se uita la ea, ii spune "baba" si apoi adauga" pleaca de aici, babaule!"AM murit de rusine, am dres-o, ca stie de baba din Fata mosului si fata babei, cu bau-bau de la gradi, eh, na, jenant, ultra jenant, femeia a ras, nu s-a suparat, a vb cu Matei, dar eu m-am simtit ca un....nu mai spun ce!Prima situatie jenanta.Acum stau si ma gandesc si zic mersi ca nu i-a zis "babornitza" ca m-a auzit pe mine de curand spunadu-i asa unei mortaciuni care abia se legana pe trecerea de pietoni si eu cautam loc de parcare dincolo de ea...

Ideea e ca de "baba" stie de la o prietena a lui de joaca, ca bunica fetitei o sperie cu "baba", iar de bau-bau tot de la gradi.Eu ii tot spun ca nu exista, el imi zice ca exista, mi-l arata si spune ca nu ii e frica de el.

Of imi dau seama cum te-ai simtituff ,copii spun ce le trece prin capras
stele_pe_cer
Scris: Thursday, May 8, 2008 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
inger7 wrote:

Of imi dau seama cum te-ai simtituff ,copii spun ce le trece prin capras

Vorba Irei, JENIBIIIILbanghead !Dar ce sa fac?Cica e ...copil!
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, May 8, 2008 12:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Dragii de ei!
Cea mai jenanta faza la noi: Tudor merge pe strada si face inventarul masinilor: aba, abasta, velde, neaga, mica, male, moasa, nu buna, etc. Intr-o zi, un nene amarat, repara minunea lui de Dacie, si ea vai de steaua ei! Si incepe Tudor: "Mama, ute, muldal masina! Muldal! Mama..." Si sa nu credeti ca a tacut in dreptul omului... Nu, ba chiar s-a si intors din drum sa-i spuna cum ca are masina muldala!
katy_lumika
Scris: Thursday, May 8, 2008 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Vara-mea, mai mica decat mine cu doi ani a tot incercat de-a lungul timpului sa ma copieze, la ce liceu am invatat s-a inscris si ea,ce cluburi frcventam era prezenta, la nunta si-a facut rochie aproximativ la fel cu a mea, cum ramaneam insarcinata hop si ea...chiar are si ea doua fetite, ambele cu un an mai mici decat ale meleras Am mers intr-o zi cu Luana la parintii ei, imediat dupa nunta fetei lor, si bineinteles au scos poze de la eveniment. Luana mea " Mami, ia uite Alina are rochia ca a ta, si parul aranjat la fel, doar ca ea are ochelari si e urata!" Va puteti imagina ce culoare capatasempale mai ales ca matusa mea e o tipa destul de rautacioasa.
bereea
Scris: Thursday, May 8, 2008 7:37 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Stii vorba aia: "gura nevinovatului adevar graieste".Ce sa faci daca ai un copil cu spirit de observatie si inteligent!
oana_nicole
Scris: Monday, September 8, 2008 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Ingrozitor de jenant... Azi dimineata a venit bunica lui Horia si m-a cam luat pe sus, "sa merg sa impartasesc fata". E adevarat, nu am mai impartasit-o de ceva vreme... vina mea, recunosc. Fiind si Sf. Maria azi, chiar m-am bucurat sa merg cu ea la biserica. Ajungem la biserica, vorbesc cu preotul si, cand sa vina cu impartasania, tine-te urlete pe Ruxy a mea. plans plans plans pale Preotul ca nu stiu cum sa ii tin mainile, bunica lui Horia iarasi cu sfaturi, deja ma apucasera niste nervi nu tocmai demni de prezenta in biserica. nervi tunete Iar copilul saracul si mai tare se indarjea... "Noroc ca e biserica goala", ma gandeam... Doar o singura persoana in spatele meu... O babaciune, ca altfel nu ii pot spune, care se apuca sa comenteze, destul de tare incat sa auda si preotii: "Asa se intampla daca nu aduceti copilul la biserica. La varsta asta sunt copii care stau in genunchi la slujba." what scratch stop
dya
Scris: Tuesday, September 9, 2008 6:12 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Oana , sincer , eu imi luam copilul si plecam....gaseam alta biserica , ehhh uite cred ca de aia nu prea merg eu la biserica din cauza babelor care merg acolo ca la piata nu pentru a se ruga.cry
t-mihaela
Scris: Tuesday, September 9, 2008 6:18 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Exact, de ce sa ma simt penibil cand copilul plange in biserica ...s-o fi speriat saraca ...ce biserica arata ca o gradi?e sinistra de-a dreptul pentru un copil mic.si eu as fi plecat tunete
AmethystRain
Scris: Tuesday, September 9, 2008 8:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/6/2007
Buna dimineata,

Va citesc cu drag in pauza de cafea si ma amuza "perlele" copiilor...am si eu una bucata de nazdravana, care i-a administrat mai demult lui tati un :" Sfolaici, tlezeste-te! Tlezeste-te! Tlezeste-te , cap sec!"...si asta de fata cu maica-sa, adica cu soacra-mea, care a si tinut sa precizeze ca "invata asta de la copii" ( in contextul in care fata statea la mama). Habar nu am de unde i-a trecut prin cap sa spuna asa ceva...poate tocmai de la copii invatase.

Cat despre babele din biserica,oooof, greu e sa faci abstractie de ele. Noi mergem la impartasit des. Cand era mica statea foarte atenta la parinte, curioasa sa vada ce face...a mai plans, s-a mai foit, nu fost nici o problema, dar, in biserica aceasta vin majoritar tineri, familii cu multi copii mici (bebelusi, copii de gradinita) si studenti...babatii rautacioase aici eu nu am vazut. Cand e timp rece si copiii nu se pot juca pe afara in timpul Liturghiei, mamicile isi aseaza copiii pe pernute in fata, le aduc jucarii si ii tin ocupati asteptand pana la sfarsitul Liturghiei, sa ii impartaseasca...Daca se mai plimba vreun nazdravan, nu-i nici o problema...parintele e invatat...si cum sa nu fie cand are 5 copilasi acasa, toti baieti? newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.