Buna! Eu iau in continuare femibion 2( vitaminele pe care le luam si in sarcina), magneziu si fier( am analizele praf). In zilele in care stau si eu pana la 12 noaptea, praf sunt a doua zi, ca trezirea este la 6.30. Fara magneziu si cafea nu fac fata. Si eu sunt singura de dimineata pana pe la 18.00. Palarie eu am luat de la manymonths din fibre naturale( in, canepa, bambus), stiu ca protejeaza mai bine decat cele din bumbac de radiatiile UV. Eu as vrea sa incerc sa imi adorm bebelusul pe pat, vorbindu-i, cantandu-i, momentan il adorm mergand( am si un wrap boba si un sistem de purtare isara), dar Cand e marait( adica la puseu sau salt mental, vrea in brate direct, pana Nu il scot din wrap/ sistem nu se linisteste. Asa ca, aveti vreun sfat? ?? Sau sa ma inarmez cu rabdare si continui Ce fac?
Eu- 31 ani, PAI-1 4G/ 5G heterozigot, El- 34 ani, normospermie Nov 2019 sarcina gemelara oprita in evolutie Aprilie 2020 sarcina cu embrion fără activitate cardiaca Tratament: femibion 1, omega 3, profecund ino TTC sept 2018
|
Multumesc pentru toate recomandarile de carti, azi este ziua internationala a cartii si sunt multe reduceri, am luat de la editura litera din colectia bebe invata, plus cateva cu povesti, iar de pe emag( au cod de reducere 20%) o carte cu sunete usborne. Acum ca v-am citit ma apuc de cautat si senzoriale.
Eu- 31 ani, PAI-1 4G/ 5G heterozigot, El- 34 ani, normospermie Nov 2019 sarcina gemelara oprita in evolutie Aprilie 2020 sarcina cu embrion fără activitate cardiaca Tratament: femibion 1, omega 3, profecund ino TTC sept 2018
|
Buna dimineata, Va citesc mereu, aproape zilnic înca de la gravidute, va salut ?i va multumesc din umbra pentru ca împarta?i?i din experien?a voastra ?i ca sunte?i foarte ?i bine informate. Despre mine spun ca sunt fericita mama de baietel de 6 saptamani, George ?i înca invat ?i ma minunez zilnic de bucuria de a avea un copil in viata mea. Vreau sa va intreb daca citi?i carti copiilor de la nastere ?i daca ave?i ceva recomandari? Eu ii citesc ce citesc ?i eu( carti de parenting sau despre bebelu?i, dar am ?i doua carti de povesti). As dori sa ii introduc cititul in rutina zilnica, mai ales înainte de somn. O zi frumoasa!
Sisi, mi-am facut contul de mult timp ?i nu mi-am dat seama ca mai este o persoana cu acest nickname. Daca e deranjant, îl schimb fara problema, te rog, spune-mi. Multumesc!
|
Dxc wrote:buna si eu am pai +mthfr ambele hetero. Am primit doar cate 1 aspenter/zi.
Multumesc de raspuns si felicitari, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta!
|
Droxana wrote:Buna Sisi88, eu pe langa mutatiile pe care le ai tu mai am Mthr 1298 ,la fel am primit tratament Aspenter 75 una pe zi . La fel am pierdut si eu o sarcina in septembrie 2019.. si pot spune ca aceleasi sentimente le am si eu..peste 3 luni fac 28 de ani, astept cu nerabdare ziua in care toate din acest grup o sa vorbim de diversificare si de ce prostioare fac copilasii nostri
imi pare tare rau pentru pierderea ta, Droxana! Esti ok acum, esti in perioada preconceptie? Iei vitamine sau altceva, in afara de aspenter? Si eu sper sa treaca perioada asta de asteptare cat mai repede.
|
Buzbuchi wrote:Buna dimineata, Sisi! Tot universul e insarcinat, in afara de noi, jur ca asta simt Faptul ca ai primit liber la bebelit e o veste buna, inseamna ca s a rezolvat o alta problema, iar faptul ca mergi la medic curand e din nou f bine! Asa ca...curaj! Curaj si entuziasm, cat timp ne bate inima in piept, o sansa exista mereu, si o solutie! Imi pare rau pt sarcina oprita in evolutie, nu pot sa imi dau seama cat de greu e. Ramai puternica, v am spus, asta e casuta magica!
Multumesc mult, Buzbunchi! Sa fie cu doua liniute cat mai repede!
|
Buna dimineata, Felicitari tuturor celor care au avut un rezultat pozitiv luna aceasta, v-am citit zi de zi si am stat cu sufletul la gura sa vad daca va creste Bhcg-ul si daca ecografic totul e ok, chiar mi-ati dat sperante si incredere. Ma bucur mult pentru voi si sper sa fiti sanatoase si cu copii in toamna. Despre mine nu pot sa spun decat ca sunt destul de stresata, evident, toata lumea in jurul meu este insarcinata( voit sau din greseala). Eu nu inteleg greselile astea, acusi fac 32 de ani, am incercat de inainte de 30 ani sa raman insarcinata, dar am avut o problema medicala ce a necesitat tratament indelungat cu cortizon si mi-a fost interzis sa concep o perioada. Apoi in 2019 am reusit sa am o sarcina, oprita in evolutie, din pacate, cand am crezut ca va cadea cerul peste mine, a fost groaznica prima luna dupa. Acum am primit liber la conceptie, dar sunt mai stresata ca oricand, stresata de ganduri, de viitor, daca raman, daca nu raman, daca iarasi se opreste in evolutie, daca riscul de trombofilie ma afecteaza. Pe 11 feb am programare la hematolog, am emotii, sa vad ce tratament primesc. Am corespondat si cu dna dr Uscatescu, mi-a spus ca iau Aspenter 75mg in preconceptie, plus vitamine. Este cineva care are doar Gena PAI 1 675 4G/5G heterogen?
|
Felicitari, Mihaela14!!
|
diana.dmn wrote:Buna fetelor. Cele care ati trecut printr-un chiuretaj (din pacate ) ati avut cumva spotting dupa sangerare? Am deja spotting de o saptamana (f putin cantitativ) si nu stiu cat e de ok.
Buna! Da, dupa chiuretaj am avut spotting doua saptamani, trebuie sa te ingrijorezi doar daca cantitatea este mare. Dupa aparitia menstruatiei, sa mergi la control. Te imbratisez, stiu cat de greu este, dar trece, peste o luna doare mai putin, peste doua luni si mai putin si cu incredere va aparea in cele din urma un bebe.
|
Buna, toxoplasma IGM a avut rezultat negativ si in sarcina si in decembrie, dupa chiuretaj.
|
|