Felicitari fetelor cu teste pozitive. Sa aveti sarcini perfecte si la termen.
Irina, iti tin pumnii. Sa treci repede si cu bine peste procedura si sa vii cu vesti bune cat mai curand!
Maria, Deme va pup!!! tot intru sa vad ce mai faceti. Astept cu nerabdate vesti bune si de la voi.
Andreeax, Doamne ajuta!!!
Test pozitiv: 16 noiembrie 2020
|
ANDREEA2929A wrote:Revin cu vesti. 🥰 Fetita noastra Astrid de 3430g , a venit ieri la amiază pe lume, abia azi ne am intalnit. Totul a decurs normal, papa și doarme, speram sa plecam luni acasa. Burtici sarcini usoare va doresc! 😘
Felicitari!!! Sa creasca mare si sanatoasa!!! Recuperare usoara!! foarte frumos nume i-ati ales!
|
AleC wrote:Fetelor, eu am nascut dimineata, suntem bine amandoua, va povestesc zilele urmatoare intreaga aventura. Andreea, nastere usoara!
Felicitariiii!!! sa fiti sanatoase si sa creasca mare!!
|
Irina, s-a vazut a doua linie pe teste. Eu iti tin pumnii sa fie bine. Ai fost la beta?? Te pup si asteptam vesti!!!
|
Merry, BBEma felicitari!!! Acomodare cat mai lina si multa sanatate va doresc!!
|
Raza wrote:
Irina, ce dragut ca ti-ai amintit de mine. A fost bine si la al doilea beta, ieri am fost la ecografia de confirmare la 6 saptamani si i-am auzit si inimioara. Inca nu ne vine sa credem ca am ajuns și ziua asta, lung drum a fost si lung drum mai este, dar important este unde suntem si le luam toate pe rand.
Iti admir puterea de a te ridica de fiecare data si de a nu te lasa doborata, nu e usor chiar deloc. Sa de-a Dumnezeu sa fie bine la toate fetele de aici si visele sa devina realitate!
Felicitari, Raza!! Sa ai sarcina usoara si la termen. Ma bucur mult pentru tine!! Multa sanatate iti doresc!!
|
Raza, felicitari!!! Sa ai o dublare frumoasa! Ma bucur mult pentru tine!
Oana, eu la Catena am gasit Ovitrell!!
|
Buna, fetelor!! Am reusit sa citesc si de foooarte din urma, de unde am ramas!!
Maria, bine zice Ioana, lasa prostiile si stai aici, cu noi. Formul are nevoie de tine
Gaby, pentru a putea pune poze, intra pe aite-ul acesta https://imgbb.com/upload incarci poza, o sa-ti genereze un link, iar la acel link ii dai copy si paste in postare.
Rux, iti tin pumnii stransi, stransi!!! Sper sa fie cu noroc!
In rest, va pup pe toate si va doresc teste pozitive cat mai repede. Doamne ajuta!!
|
Buna fetelor!! Am reusit sa citesc si eu din urma!!Ma bucur ca sunteti bine!! asta e cel mai important...ca bebelusii cresc si sunt sanatosi. Si ei, si voi. Stiu ca e greu...dar va garantez, ca merita. Dula nastere, o sa uitati toate greutatile de acum.
Lily, mi-am revenit relativ usor. Daaaar, trebuie vointa. Ce nu facem noi pentru puii nostri?
Va pup fetelor!!!
|
Fetelor, cum pot edita ticker-ul?? ca nu stiu...
|