|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Alice ma bate la cap ca are o multime de colegi care merg singuri in parc. Noi avem ditamai parcul langa noi, doar sa traverseze strada si a ajuns, dar nu imi vine sa o las singura in parc...
Daca iesim cu totii si se intalneste cu colegii ei, o las sa stea cu ei, daca are telefonul cu ea, ca sa ne gasim dupa aceea si ii spun mereu sa ma sune sa imi spuna unde se duce, daca isi schimba locatia (banca de referinta ).
Oare sunt eu prea exagerata? Ar trebui sa o las sa iasa singura in parc? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Simona are aproape 15 ani si tot nu o las singura in parc Este adevarat ca nici nu prea vrea, dar sunt foarte prudenta din cauza povestirilor fiului meu celui mare despre "distractiile" tinerilor din aceasta generatie. Stiu ca nu o pot proteja suta la suta, are si ea un cuvant mare de spus in asta, dar imi fac partea de a stopa, pe cat posibil, situatiile cu potential periculos. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nu stiu de la ce varsta o voi lasa singura in parc, deoccamdata nu. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu o las pe Diana singura de anul trecut cand nu avea tel. Si tare mai stateam in stress.Acum are tel .si nu ma mai agit, tinem legatura . Astia mici nici vorba sa iasa singuri, e ilegal pana la 12 parca ,nu mai stiu.
Insa acasa in Ro Dia a avut libertatea nebunului, din clasa 1 numai singura umbla creanga peste tot ...orasul era mic si il cunostea ca-n palma.Ce povesti de groaza imi spune acum, pe unde umbla pe la 8-9 ani multumesc cerului ca mi-a tinut-o intreaga, la 10 ani era deja experta in supravietuire . Cum a venit la mine gata, lacat pe colivie pasarica, de aici si problemele de adaptare cu crize etc bine ca a trecut |
| Ale are 11 ani si ramane singura in parc dupa scoala (de fapt nu singura ci cu colegele de clasa)cam jumatate de ora sa se joace. Merge si vine singura de la scoala, merge si la mici cumparaturi.Cu mari emotii am lasat-o , acum am capatat incredere in ea, desi mereu ii spun sa fie foarte atenta la traversat. |
| Au inceput iesirile la plimbare cu prietenele... |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote: Ale are 11 ani si ramane singura in parc dupa scoala (de fapt nu singura ci cu colegele de clasa)cam jumatate de ora sa se joace. Merge si vine singura de la scoala, merge si la mici cumparaturi.Cu mari emotii am lasat-o , acum am capatat incredere in ea, desi mereu ii spun sa fie foarte atenta la traversat.
Idem. Tot de la 11 ani i-am lasat si pe ai mei, in gasca. Atat in parc, cat si la film. E ok... le dau ora de venit acasa si au invatat sa o respecte... au mici responsabilitati iar eu sunt linistita. |
| Da, are ora de intoarcere, iar pe intuneric nu o las deloc. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/10/2018 Mesaje: 7
| Afara singur de anul asta incepand cu 1. mai. Pana la 9;30. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Inca nu o las singura in parc, are doar 10ani jumatate |
|
|