Singuri in camera
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Thursday, March 12, 2009 7:58 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miri wrote:

Hey, asta-mi suna foarte cunoscut!hohot hohot hohot

In alta ordine de idei, Sara e singura doar cand doarme de pranz, in restul zilei, suntem mereu impreuna, fie ca am treaba in bucatarie, facem curatenie in camere sau punem haine la spalat, in masina.sic

hohot hohot hohot Imposibil sa nu sune cunoscut cuiva. ras

In rest, si la noi ca si la tine, cu mine, orice as face sau am face impreuna, palavragind, razand, invatand, distrandu-ne hainoroc
Miri
Scris: Thursday, March 12, 2009 8:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu am senzatia uneori ca Sara e catelul, la noi in casa!:018: Cuki doarme bine mersi pe undeva, iar Sara ma urmeaza peste tot.Inclusiv la baie!ras
Kiki
Scris: Thursday, March 12, 2009 8:16 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miri wrote:
Eu am senzatia uneori ca Sara e catelul, la noi in casa!:018: Cuki doarme bine mersi pe undeva, iar Sara ma urmeaza peste tot.Inclusiv la baie!ras

Stim cum e...dar la baie nu ii mai permitem. prin urmare, ne da si el afara cand face baie sau cand foloseste olitza hohot dar nu iesim, iti imaginezi, si pe urma incearca si el sa ne pacaleasca sa intre cu noi la baie (pe principiul, tu stai cu mine, acum stau si eu cu tine, ca nu faci postii sic ) .
petro
Scris: Friday, March 13, 2009 8:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Vai de capu' meu. Si eu care credeam ca e o faza trecatoare sa ma urmeze peste tot! topai topai topai
ANA MARIA STROE
Scris: Friday, March 13, 2009 9:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/16/2008
Fetelor voi poate aveti toata casa incalzita sau stati in apartament dar eu stau (pe moment) la tara si nu am toata casa incalzita, in plus am lemne de taiat de facut curatenie, mancare si etc, iar pe Alex nu pot sa-l iau cu mine pentru ca este destul de frig. Si da sta aprox. 2 ore singurel, dupa care ne plimbam, ne jucam, repetam cuvinte, ne uitam pe diverse carticele cu animalute si multe alte activitati.

Mela
Scris: Tuesday, April 14, 2009 1:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
copiii mei nu stau singuri in camera nici cand dorm,am patit de prea multe ori sa fie bolnavi sau cu febra iar eu nu pot sa ma culc linistita in camera de langa.asta-s eu,siguranta si sanatatea lor e foarte importanta,daca stiu ca au avut temperatura prea mare seara,inainte de culcare,imi pun ceasul sa sune peste noapte la fiecare jumatate de ora ca sa-i verific,n-as vrea sa faca unul convulsii si sa-mi reprosez apoi o viata intreaga ca nu am fost langa el.

asa...in timpul zilei,eu am doi catelusi ras catel catel insa ei,fiind de aceeasi varsta,se mai si joaca impreuna,jumate de ora,o ora maxim pot sa nu intervin intre ei,dar nu-i scap din ochi.Mihaita are doi ani si doua luni,dar si acum duce la gura tot ce apuca,deci fie si doar in privinta asta,tot trebuie supravegheat,n-as putea sa-l las nici cinci minute singurel.daca sunt acasa doar eu cu el vine si se joaca in camera unde sunt eu,poate isi ia masinute,parcarea lui mica,sau vreun joc cu bilute,construieste turnuri,se joaca singur,dar nu sta singur.
delfinasa
Scris: Tuesday, April 14, 2009 9:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Noaptea cand doarme este singurul timp pe care-l petrece singura in camera ei. A, si la toaleta sta singura cu usa inchisa "ca e rusine si...miroase". In rest nu scap de ea si, daca nu se joaca, ca sa nu-i vina idei demolatoare, o implic la bucatareala, spalat/uscat rufe, la curatenie, la gradinarit, spalat masinile, cumparaturi si ii face mare placere si ei, se simte importanta. Este o fetita foarte harnica si de ajutor si sunt foarte mandra de ea si sper din suflet sa ramana asacoeur.
lavy_david
Scris: Wednesday, March 17, 2010 8:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
david doarme cu mine in camera,chiar in pat
nu as pras utea sa ma despart de el...

lavy_david attached the following image(s):
loonapix_1268868589221536.jpg

fdianamaria
Scris: Thursday, March 18, 2010 6:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
pe mine tot ma bate gandul sa-i pun impreuna in vara, sa doarma in aceasi camera, dar fiecare in patul lui...nu prea cred ca-mi reuseste, dar am sa incerc !!!
miorita02
Scris: Thursday, March 18, 2010 9:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
diminik doarme cu noi in pat,si la pramz sunt tot in camera rar plec.ori stau langa el si crosetez(mai rar)ori sunt la pc.si la wc ma urmeazabanghead .daca fac mancare si nu e tati acasa al tin cu mine.daca e tati acasa al trimit la tati dar vine si plange la usatoanerele .nu vreau sa las usa deschisa din cauza ca se duc aburii in casa si avem igrasie in dormitor.stau cu geamu deschis la bucatarie si acum iarna e cam frig.la vara nu o sa avem probleme.cand e cu mine in bucatatrie scoate toate oalele capacele,cartofii ceapasic .dar al las nu ma supar
.
t-mihaela
Scris: Friday, March 19, 2010 2:29 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Noi tot "family bed "practicam ras Au fiecare camerele lor dar tot langa closca se strang seara si acolo adorm sub aripa ei si clostii tare rau ii pare sic Cucosul a fugit , nu mai serveste ingramadeala, si-a luat perna si s-a deportat de buna voie .Romantismul nu are de suferit ca closca si cucosul isi dau intalniri amoroase pe unde apuca pana si in basement angel hohot
miorita02
Scris: Friday, March 19, 2010 7:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
ce fain povestesti mihasic
Maria & Mario
Scris: Friday, March 19, 2010 12:38 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Diana , de ce nu ? Uite Maria imparte dormitorul cu Vladutzu de 4 luni deja si e perfect ok ! Acusica ne mutam si gataaaa ! Insa au fost happya mandoi , e liniste si mami si tati au dormitorul lor !
Miha, esti belea, zau ! Da' nu mai scapi tu mult ! sic
koko2008
Scris: Friday, March 19, 2010 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Eve doarme singurica in camera ei de la 2 ani. Pai daca doarme cu mine acum ,eu cand mai dorm la tati in brate..? La adanci batraneti. Si parca as avea presimtiri cand e ceva ..ma duc somnambul la ea.. Acu nici nu vrea sa auda sa dorm cu ea in pat. Sta un pic si zice :" Ma lasi si pe mine sa dorm linicita?" Dimineata se trezeste , se imbraca singurica si vine langa noi si zice" Asa , sa stam si noi ca o familie." computerlove

Diana incearca!!! Merita.
Miha m ai facut sa rad.
Oana e foarte bine asa.pupici
evita
Scris: Friday, March 19, 2010 3:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Eric si Darius dorm singurei in patut de pe la 10 luni si jumatate. Nu am avut probleme in a-i obisnui sa doarma singurei, dar nu stiu ce voi face cu ei cand le voi lua paturi pentru copii, si nu pt bebelusi cum au acum. Pt. ca sigur se vor da jos din pat si o sa fie o alergatura prin toata casaras .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.