Singuri in camera
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kmy
Scris: Monday, March 22, 2010 11:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
t-mihaela wrote:
Noi tot "family bed "practicam ras Au fiecare camerele lor dar tot langa closca se strang seara si acolo adorm sub aripa ei si clostii tare rau ii pare sic Cucosul a fugit , nu mai serveste ingramadeala, si-a luat perna si s-a deportat de buna voie .Romantismul nu are de suferit ca closca si cucosul isi dau intalniri amoroase pe unde apuca pana si in basement angel hohot

Miha esti tare amuzantacomputerlove computerlove computerlove
Alex tot cu mine doarme de vreo luna de cand a fost bolnavior...si cum tati e pecat mai tot timpul...cred ca mai trece o luna pana cand il las inapoi in patutmaseluta maseluta
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, March 22, 2010 12:05 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
fdianamaria wrote:
pe mine tot ma bate gandul sa-i pun impreuna in vara, sa doarma in aceasi camera, dar fiecare in patul lui...nu prea cred ca-mi reuseste, dar am sa incerc !!!

Diana, la noi functioneaza dormitul impreuna de la Craciun. Azi dimineata Ioana a plans de la 4.40 pana dimineata. Tudor sforaia de rupea patul. Nu o aude in nicio noapte, oricat ar plange ea. Asa ca... poti incerca. Tie de ce ti-e frica?
mama Alessiei
Scris: Monday, March 22, 2010 2:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
Si noi suntem tot timpul impreuna...adica nu putem sa o scapam din ochi un minut...Alessia e in continua explorare, abia te intorci cu spatele se catara, cotrobaieste si scoate tot afara, face ceea ce nu trebuie facut ras Nu sta linistita nici in fata desenelor animate la TV, nici a jucariilor - dupa 2 minute isi cauta alta activitate.
Seara adoarme in pat cu noi ras si apoi ii fac "mutarea" in patutul ei hohot linistea noastra cite o data dureaza toata noaptea, cite o data e de scurta durata caci se trezeste si ne cauta disperata asa ca suntem din nou 3 in pat alcool
miorita02
Scris: Monday, March 22, 2010 9:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
eu am alaptat pana la 11 luni si adormea baietelul la san.apoi al puneam in patut.dar incepuse sa simta cand ma apropii de patut cu el sau cum almiscam ca se trezea si maraia.si am renuntat.si tati lucra numai noaptea si imi era si mie urat asa ce de ce sa ne chinuim.si apoi ma gandeam ca eu dorm la tati in brate ne incelzim unul de la altul si el saracu singurel.asa ca a ramas in pat.pana la 2 cand pleaca tati dormim toti 3 si apoi ne facem de cap in tot patulalcool
PrincessLilou
Scris: Thursday, December 8, 2011 8:57 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
sophie a dormit in patutul ei, in camera noastra pana la 6 luni. ca au fost ai mei la noi si era camera ocupata. apoi dupa ce ai mei au plecat am amenajat totul in camera aia pentru ea si de atunci pana in prezent doarme acolo singura, cu usa deschisa. ca la noi noaptea e intuneric pe hol. a fost un pic mai greu la inceput, ca mai plangea noaptea, dar dupa 2 saptamani ne-a iesit struna si acum doarme fara nici o problema. asa avem si noi nopti linistite.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.