Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Am o mare dilema. Fii-miu face fotbal de cateva luni bune. Antrenorul vrea sa-l ia in cantonament in Olanda in august insa noi (mai mult eu) avem retineri in a lasa copilul in afara tarii. Andrei are 11 ani. Ce fac? Nu as vrea sa dezamagesc nici copilul. El a mers fara noi in excursie abia anul asta, la sfarsitul clasei a IVa. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nu poate avea insotitor?Daca nu intereseaza-te ,ia cit mai multe informatii despre cazare,programul lor totul.eu cred ca nu ar fi probleme in momentul cind sint in grup mai ales sportivi.El ce zice vrea sa mearga. Parerea mea este ca ai un copil mare si ca va fi portitza lui spre independenta si asta are sa fie pentru el o lectie buna in viata care-i va da increderea in sine.Dar tu stiu inima de mama nu se indura si chiar iti este greu sa accepti ca ai un baiat mare care poate de acum calatori si singur(in grup)pentru noi parintii copii nostri raman pe veci bebelusi.
Eu una i-as da o sansa si as avea incredere!
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Daca cunosti antrenorul , clubul, ai detalii despre cazare, numere de telefon de contact etc ,de ce sa nu-l lasi?Probabil cantonamentul asta e mai mult un schimb de experienta cu alti copii ca asa puteau sa faca antrnamente si in Ro.Lasa-l ,cunoaste si el lumea ca e baiat mare si vrea sa fie cool |
|

| constat ca sunt si-mi vreau baiatul legat de fusta |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| t-mihaela wrote:Daca cunosti antrenorul , clubul, ai detalii despre cazare, numere de telefon de contact etc ,de ce sa nu-l lasi?Probabil cantonamentul asta e mai mult un schimb de experienta cu alti copii ca asa puteau sa faca antrnamente si in Ro.Lasa-l ,cunoaste si el lumea ca e baiat mare si vrea sa fie cool
Asa zic si eu.Nu are ce pierde ,daca nu il lasi poate o sa-ti para rau mai tarziu si lui Robert poate si mai rau.Daca el vrea sa mearga atunci lasa baiatul.Cred ca era si mai greu daca era Leea pentru fetite iti faci si mai multe probleme. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Ely wrote:Asa zic si eu.Nu are ce pierde ,daca nu il lasi poate o sa-ti para rau mai tarziu si lui Robert poate si mai rau.Daca el vrea sa mearga atunci lasa baiatul.Cred ca era si mai greu daca era Leea pentru fetite iti faci si mai multe probleme.
Asa este sunt de acord cu fetele ... eu as fi lasat fetele sa mearga (dar sa te interesezi exact ce si cum )
Hai mami, ai baiat mare de acum |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si eu zic la fel, lasa-l sa mearga...Motivele mi le stii...le-am dezbatut deja! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si eu l-as lasa! Ar putea fi o experienta pe care sa si-o aminteasca toata viata cu placere... de ce sa i-o refuzi?
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mariuta fetele au dreptate,aduna mai multe informatii,da-i copilului un celular ca sa ai tot timpul legatura cu el si lasa-l sa mearga.Eu l-as lasa!Tu faci cum crezi! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Facem galerie pentru micul MARE fotbalist:801:
|
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Lasa baiatul, daca nu va merge va avea mereu acest regret!!!!
Plus ca este vorba de un cantonament si, in general, in cantonamente se face sport nu gluma!!!!
Hai Andrei!!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Lasa baiatul sa plece, Lacramioara! Eu am iesit prima oara din tara la 10 ani, cu un cor de copii... Si nu voi uita niciodata plecarea aceea... E baiat mare, e sportiv, e cuminte... Facem galerie! Hai Andrei! :801: :801: Hai Lacramioara! :801: :801: |
|

| Aici e unanimitate |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Depinde foarte mult de copil, cat e de independent si de descurcaret. Conditiile de transport, cazare, masa sunt extrem de importante si trebuie sa-ti fi foarte clare. Decizia iti apartine. Eu nu stiu ce as face in locul tau. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu l-as lasa sa plece linistit, fara sa il stresez si sa am indoieli ! Felicitari pentru reusita , Andrei ! |
|
|