Adinuta, felicitari!!! Asa da veste buna la inceput de an! Sunt sigura ca de data aceasta este bebelusul mult dorit si sunt sigura ca va sta bine acolo pentru ca stie cat l-ai chemat si asteptat. Doamne ajuta, Adinuta! Sa ai vesti bune la eco si sa fii optimista!
|
Aoleu, fete dragi atat de dulci ati fost ca mi-ati deschis galerie, iar eu nici macar nu am vazut-o! Rusine sa-mi fie!
Va multumesc din suflet pentru incurajari. De cand m-am inscris pe acest forum am gasit numai inimi mari, deschise si sprijin neconditionat din partea multor aspirante, gravidute si mamici.
Noi de maine intram in 40 de saptamani. Sirena mea mica si iubita tot da semne ca ar dori sa vina pe lume, insa se mai opreste putin pe drum... cred ca inca ii place in burtica. Sa vedem pana cand. Zilele urmatoare mergem din nou la control si in functie de ce stabilesc cu medicul meu, mai asteptam sa vina natural sau incercam travaliul indus. Accept si cezariana ca ultima solutie, bineinteles pentru siguranta fetitei.
Pana atunci ma rog la Dumnezeu sa fim bine si sanatoase amandoua si sa trecem cu bine peste tot. Mami este puternica, luptatoare si la fel este si feti mica.
Am sa revin cu vestile frumoase cand se vor intampla. Va iubesc pe toate si va imbratisez.
|
Lili, prea mari emotii nu am. Mai mult entuziasm, curiozitate, nerabdare si rabdare. Amalgam de sentimente! Sotul meu, in schimb, este emotionat la maxim pentru marea intalnire cu dragostea lui.
Sarcini usoare in continuare. Va mai anunt cum mai suntem. Maine mergem iar la control. Au cam inceput durerile de spate, pe langa cele usurele de ovare (ca de menstruatie), dureri de ligamente, de zburatoare, de tot.
|
Eileen, felicitari pentru fetita! Iti doresc recuperare usoara si rapida, sa vina lapticul si fetita sa pape linistita. Ma bucur ca ai trecut cu bine peste cezariana. Asteptam poze cu fetita ta!
Si eu o astept pe micuta mea care inca mai sta la caldurica, ii place mult acolo in burtica. Misca din ce in ce mai putin, inca mai sughite dar nu mai este asa activa ca inainte. I-au ramas totusi pedalele pe care le falfaie cand simte nevoia.
Va pup cu mare drag pe burtici.
|
HOPE, ma bucur din suflet pentru tine!!! Imi dau seama ce emotii poti sa traiesti. Bucura-te de fiecare moment si roaga-te sa fie bine bobita ta! Sunteti pe drumul cel bun. Doamne ajuta! Meriti cu adevarat!!!
Bun venit noilor aspirici. Va imprastii mult praf de burtica si va doresc sa deveniti cat mai curand mamici.
Va sfatuiesc sa gasiti rabdarea si timpul sa cititi cel putin ultimele 10 casute ale aspirantelor, intrucat veti gasi lucruri foarte interesante si care va vor raspunde la multe intrebari. Activitatea in ultimul an jumatate a fost foarte intensa atat pe forum cat si prin incercarile fiecarei aspirante de a deveni mamica, iar dat fiind numarul mare al aspiricilor care au sarit gardul la gravidute... nu pot spune decat ca aveti ce invata din experientele lor/noastre.
Va pupam cu drag, atat eu cat si Mica Sirena din burtica.
Nu va pierdeti speranta niciodata! Si tineti minte, DETASAREA este (de cele mai multe ori) cheia succesului.
|
Eileen, iti tinem pumnii stransi pentru maine si ne gandim la tine cu mult optimism!!! Abia asteptam sa-ti cunoastem minunea.
Si fetita mea are dubla circulara de cordon. Am stabilit ca voi naste natural, medicul ma sustine total, insa mi-a explicat si ce riscuri pot sa apara asa ca o asteptam pana cand va dori ea sa vina si vom vedea la monitorizare cum se comporta. Daca Doamne fereste e ceva in neregula, vom apela la cezariana desi nu-mi doresc asta sub nicio forma!
|
Eileen, ne gandim la tine si iti dorim nastere usoara. Georgy, felicitari inca o data pentru fetita ta frumoasa si cuminte!
Noi astazi avem 37s 6z. Luni mergem la control sa vedem cum ne prezentam. Sirena mea are dubla circulara de cordon dar am incredere ca va fi bine, nu am emotii pentru nastere si oricum o astept sa vina cand vrea ea. E la fel de activa cum a fost pe durata intregii sarcini. Mai rare zilele cand doarme si ea in burtica. In rest, pedale. Am inceput sa fac mici cojite de lichid intarit pe sfarcuri, care cred eu ca sunt de la colostru. Vad ca din stangul mai mult, din dreptul putin. Nu prea am contractii, dureri nu simt decat daca merg cu masina sau stau in sezut mai mult, atunci ma mai doare putin coloana. Ma trezesc in schimb dimineata de la 4-4:30 ca incepe dansul norilor si trebuie sa mergem la toaleta, dupa care imi fuge somnul, insa mai recuperez ziua. As face treaba dar incerc da stau linistita pentru ca obosesc repede. Am observat si ca secretiile au devenit ceva mai abundente decat inainte, insa sunt albe si atat. Tot urmaresc dopul gelatinos dar nu a aparut pana acum. In rest nu am alte simptome.
Va pup cu drag pe burtici, sarcini usoare si la termen si va mai tin la curent cu situatia noastra.
Nu-mi vine sa cred cat de putin a mai ramas!!!
|
Va pup cu drag burtici si mamici! Nu am mai scris de ceva timp pt. ca am fost ocupata si nici nu prea am mai intrat pe forum.
Felicitari proaspetelor mamici si miliarde de multumiri pentru faptul ca va rupeti din timpul vostru pretios alocat ingerasilor sa ne mai scrieti diverse aspecte traite de voi, de mare ajutor pentru noi.
Sonya, esti o dulce ca te-ai gandit la mine.
Despre noi numai de bine. De luni intram in 36 de saptamani. Saptamana viitoare mergem si la control. La ultima ecografie de la 34s, fetita mea avea 2,400 kg, circulara de cordon o data si jumatate (insa medicul mi-a spus ca se poate naste natural si asa), ca sta cam inghesuita , placenta posterioara, fundica, gradul 2, colul inchis strans cu cheia franceza, lichid amniotic suficient. Am facut si analizele de trim. 3 care au iesit f bine, doar ca vreau sa stiti si voi ca daca veti avea surpriza (ca si mine) sa constatati ca aveti colesterolul marit si trigliceridele sa nu va speriati pentru ca este normal in acest stadiu al sarcinii. Am intrat in sfarsit in prenatal, este foarte bine acasa la odihna si program de voie.
Am facut si cumparaturile pentru fetita, mai am de terminat bagajul pentru maternitate si de luat ultimele maruntisuri. Voi mai vedea pe parcurs daca mai apar nevoi urgente, ce am de facut.
Sarcini usoare va doresc si promit ca va voi tine la curent cu simptomele mele. Pana acum n-am simtit mare lucru, in afara de faptul ca am simtit-o ca a mai coborat putin, o simt jos, cu toate ca medicul mi-a spus la ultimele ecografii ca ar fi pozitionata ca capsorul foarte jos eu nu am simtit-o si nici nu m-a jenat. Insa de saptamana aceasta am inceput sa simt asa ca o jena minora cand merg, deci e clar ca e mai jos. Contractii nu am decat cateva, rare, nedureroase. Spatele/coloana nu ma doare. Beau in continuare lichide multe. Noaptea e mai greu cu somnul doar pe o parte, dar asta este! Am luat 10 kg pana la aceasta data. Nu stiu cat voi mai lua pana se va naste micuta.
Sa auzim numai de bine, sarcini usoare si laptic bun pentru bebelusii care-si fac mamicile fericite.
|
Trec si eu pe la voi prin noua casuta cu muuuuult praf de burtica! Va umplu de nu va vedeti!
Mult curaj si incredere fetelor, indiferent in ce stadiu va aflati: aspirante, incerte sau gravidute. Va rog sa fiti optimiste, calme, sa ganditi pozitiv si nimic sa nu va stea in cale, indiferent de probleme. Totul se rezolva, nimic nu ramane fara o solutie.
Va pup cu drag pe toate si fruntea sus! Luptati pana la final si dincolo de el.
|
Mire, HOPE, frumoase teste! Spor la bebelit, fara stres si fara nerabdare. Liniste, calm si nu stresati gigeii sotilor! Fiti voi zen, ca sa mearga treaba "unsa".
Nico, Doamne ajuta! Tinem pumnii stransi, falfaim burticile, facem de toate!
|