Chestionar intrebare: Simti ca e criza? Te afecteaza direct?
Alegere Voturi Statistici
Da 40 71%
Nu 7 12%
Nu prea 3 5%
In oarecare masura 6 10%

Simti ca e criza? Te afecteaza direct?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Sunday, September 19, 2010 9:19 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
La noi in Israel criza aproape ca nici nu a fost simtita .Nu pe noi nu ne-a afectat cu nimic votez nu binenteles ce mai multumesc sotului pentru serviciul pe care il are si de unde nu poate sa-l arunce nimeni ,ceea ce parca mi se pare putin pacat ca nu lucrez si eu sic sic ras ras ca poate atunci rasfatul era si mai mare.Oricum adunam si noi ce putem pentru a ne cumpara o casutza mai mare peste cativa ani!
sousourel
Scris: Sunday, September 19, 2010 4:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Da, da si iarasi da!guns Si cel mai rau e ca nu au intrat si nedreptatea, mediocritatea, nesimtirea, obraznicia si tupeul fara nicio masura in criza!duel
bereea
Scris: Tuesday, September 11, 2012 5:37 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mai suntem in criza? M-am saturat sa aud pe toata lumea ca nu pot plati la timp ca e criza, nu pot face aia ca e criza...banghead banghead Vad ca sosele sunt super aglomerate, magazinele pline tot timpul...de unde atatia bani daca e criza?
zaza_
Scris: Tuesday, September 11, 2012 8:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Pai la noi shoppingul e cum era tzuica in casele romanilor. Ca in bancul ala, Ioane, nu mai avem bani! Lasa ca nu mai mancam. Acum, nu conteaza, ai, n-ai bani, mergi la shopping, cumperi chiar daca nu iti trebuie, nu folosesti... Daca iti aduci aminte, la deschiderea unui supermarchet romanii, chiar pensionarii! s-au batut pe tigai, si au luat cate doua, trei!!! fool Si tinerii smecheri au masini, dar nu au case, nu au joburi stabile... Valoarea este in ambalaj, ca atare pe ala se cheltuie. Nu te lua dupa aparente. Romanii sunt chiar saraci, si la propriu, dar mai ales la figurat. Din pacate...
Criza este, dar nu se arata pe strada:)
bereea
Scris: Tuesday, September 11, 2012 8:56 PM
Nivel

Eu ma refeream la italieni.O trasatura a lor, ca popor, este ca le place sa se planga de orice.Asa ca acum se plang ca e criza, dar strazile, autostrazile sunt aglomerate la orice ora din zi si o buna bucata din noapte, in conditiile in care litrul de benzina e aproape 2 euro( se vede c-am stat in trafic si m-am enervat, nu?sic ), la supermercate e coada la case tot timpul, toata lumea e imbracata cu haine firmate (care costa enorm), marea majoritate merg in vacanta...atunci chiar e criza?
shirel
Scris: Tuesday, September 11, 2012 10:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:

Eu ma refeream la italieni.O trasatura a lor, ca popor, este ca le place sa se planga de orice.Asa ca acum se plang ca e criza, dar strazile, autostrazile sunt aglomerate la orice ora din zi si o buna bucata din noapte, in conditiile in care litrul de benzina e aproape 2 euro( se vede c-am stat in trafic si m-am enervat, nu?sic ), la supermercate e coada la case tot timpul, toata lumea e imbracata cu haine firmate (care costa enorm), marea majoritate merg in vacanta...atunci chiar e criza?

Cred ca l-a banci fiindca majoritatea traiesc in datorii si datorii chiar mari.La noi mai toti au casele lor personale ,2 masini haine scumpe si tot ce vrei dar si la banca au un minus de mii de euro.Asta este realitatea vieti unora.
bereea
Scris: Wednesday, September 12, 2012 8:34 AM
Nivel

Da, din pacate da.
bereea
Scris: Wednesday, February 26, 2014 9:55 AM
Nivel

M-am saturat de criza asta si de toti cei care se ascud in spatele ei.Se pare ca suntem in plin razboi mondial: cel economic!
t-mihaela
Scris: Wednesday, February 26, 2014 4:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Daca nu faci rate sau daca nu folosesti credit carduri nu ajungi nicaieri.Stai toata viata in mizerie.Multi ar vrea imprumuturi dar nu au unde sa faca.Nu faci nimic cu salariul obisnuit , nu poti incepe proiecte nu poti avea o casa a ta Eu vad un mare avantaj in creditare important e ca economia sa fie stabila in tara respectiva .
Eu cand aud ca unii cumpara casa cu banii gramada devit suspicioasa, asa ceva e posibil la oamenii de rand,doar daca ai mosteniri .Vorbesc de oamenii de rand cu salarii obisnuite chiar si mari , tot tre sa faci credit pt casa.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.