Chestionar intrebare: Simti ca e criza? Te afecteaza direct?
Alegere Voturi Statistici
Da 40 71%
Nu 7 12%
Nu prea 3 5%
In oarecare masura 6 10%

Simti ca e criza? Te afecteaza direct?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, August 24, 2009 2:12 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Din fericire, nu ne-a afectat criza cu nimic , ba chiar mie mi-a marit salariul.Ne permitem sa mergem in concediu, ba chiar incepem constructia unei case.Pot spune ca din acest punct de vedere ne-a avantajat pentru ca preturile la materialele de constructie au scazut.
Pretul la mancare mi se pare ca a luat-o usor in jos in Italia, in tara mi s-a parut totul destul de scump.
Mela
Scris: Monday, August 24, 2009 2:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Bereea,ai dreptate cu mancarea,e cam scumpa in Romania uff

pe noi ne-a sfatuit un bancher sa mai stam macar un an inainte sa ne cumparam o locuinta,ca or sa mai scada preturile.daca-s toate bine,speram si noi la ceva in 2010.

spor la construit sa aveti majoreta
bereea
Scris: Monday, August 24, 2009 2:42 PM
Nivel

multumesc, samipupici

si noi ne gandeam sa cumparam ceva aici, dar inca sunt foarte scumpe...daca preturile la locuinte or mai scadea, ne mai gandim
Bretonelle
Scris: Tuesday, June 15, 2010 12:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
Am votat DA pentru ca ma afecteaza,eu am nascut pe 23.01.2010 , nici acum nu am primit indemnizatia si la noi in Timisoara cica sunt blocate alocatiile copiilor,decibanghead banghead banghead banghead banghead
danamaria
Scris: Tuesday, June 15, 2010 2:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
eu am votat nu. cel putin deocamdata nu m-a afectat sau cel putin n-am simtit. ba dimpotriva parca ne-am plimbat mai mult, ne-am permis aproape orice. totusi s-ar putea ca toate astea sa fie doar datorita faptului ca si muncim mai mult. e posibil sa simtim ceva schimbari in rau de luna viitoare cind bugetarilor li se vor "taia" din salarii.....Vasi e bugetar, dar la orizont se intrevede un nou contract pentru mine, asa ca.....nu cred sa fie schimbari semnificative. cu Dumnezeu inainte!
dari
Scris: Tuesday, June 15, 2010 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Eu am votat DA.Intrucat avem magazin,numarul somerilor este in crestere cu toate ca locuim in vest si aici se stie ca traiul este mai usor sau cel putin era nici vazarile nu mai sunt ca si inainte deci...
sweet angel
Scris: Tuesday, June 15, 2010 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
pana in urma cu ceva timp era totul normal , ca inainte.
dar eu de cand m ramas insarcinata am incaput sa lucrez tot mai putin, acum deloc , si de mai bine de o luna nici sotul meu nu lucra ca nu au de lucru, din cauza crizei. ieri a fost dupa bani si i-a platit doar pe ce avea lucrat. eu stiam ca daca nu are firma de lucru ,iti plateste 70%din salar, dar se pare ca lor la firma nu le da nimic. hai ca vreo 2 luni ne mai descurcam , dar daca dureaza mai mult nu stiu ce o sa facem.
cristinaflorina
Scris: Tuesday, June 15, 2010 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Am votat DAaaaaaaaaaaaa clr. Mie imi va taia 15% din indemnizatie sotului li se vor impozita bonurile euro e mai mare rata la casa e 480 euro.Deci noi din sal meu cu al sotului mai raminem cam cu 600 lei dupa ce achitam datoriile. Foarte putin mai ales cu un copil.Vom vedea ce va mai fi cu D-zeu inainte. Plimbari? Nici nu ne trece prin cap macar.
t-mihaela
Scris: Wednesday, June 16, 2010 12:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Nu stiu daca oficial a trecut criza la noi dar se simte un pic de imbunatatire.Nu ne-a afectat atat incat sa pierdem casa sau sa taiem alimentele de baza ,acum parca e mai bine.topai ...au fost cateva luni critice ,uratele pale
Ana
Scris: Wednesday, June 16, 2010 1:16 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Pe noi nu,o ducem destul de bine!hearts
bereea
Scris: Wednesday, June 16, 2010 10:12 PM
Nivel

Nici la noi nu se cunoaste inca, desi a scazut volumul de munca.
KRYS85
Scris: Wednesday, June 16, 2010 10:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Nu ma prea plang nici eu, o mai simt din cand in cand dar na.....trece repederas
Mela
Scris: Thursday, June 17, 2010 9:35 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Lia,daca sotul tau e angajat cu contract ar trebui sa-l treaca in somaj tehnic pentru zilele cat nu e de lucru,iar el ar trebui sa-si faca cerere ca sa ia banii astia.
stiu ca Mircea n-a mers la servici 10 zile in februarie,a primit hartii de la firma,s-a dus cu ele la somaj iar banii i-am primit acum,in mai,cu ceva intarziere dar tot a fost bine,8 ore pe zi i-au fost platite,avea si el dreptul asta,daca tot cotizeaza destul la impozite,nu?
petronela_gav
Scris: Sunday, September 19, 2010 7:48 AM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
am votat Da
la mine criza a inceput cu pierderea unui loc de munca, dar am gasit altul cu contract pe perioada determinata. Dupa ce termin perioada de crestere copil ( 2 ani) trebuie sa imi gasesc de munca, sper sa treaca criza, mai am un an.
Sotul are acelasi salariu, doar ca se impoziteaza bonurile de masa.
Insa criza a avut si un efect bun, am reusit sa cumparam teren pentru casa mai ieftin hainoroc ( si mai avem o rata in plus la banca alcool )
Roxanel
Scris: Sunday, September 19, 2010 8:34 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Si eu am votat da. Ni-am pierdut serviciul, am gasit altul part time si pe perioada determinata, o las mai moale cu vacantele si strangem cureaua.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.