Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am mers la medic dar mi-a facut doar un ecograf, mi-a zis ca am anteversie uterina, sau asa ceva si ca voi ramane greu insarcinata insa el nu a fost la medic, speram doar ca va veni soarele si in casa noastra, sincer nici nu vreau sa fortez nota, poate stie Dumnezeu de ce nu vine un bebe. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| chuchi28 wrote:am mers la medic dar mi-a facut doar un ecograf, mi-a zis ca am anteversie uterina, sau asa ceva si ca voi ramane greu insarcinata  insa el nu a fost la medic, speram doar ca va veni soarele si in casa noastra, sincer nici nu vreau sa fortez nota, poate stie Dumnezeu de ce nu vine un bebe.
Eu am uterul retrovers dreapta deaia am ramas insarcinata asa greu dar s-a intimplat pina la urma. Mult succes dra parearea mea e sa mearga si el la dr macar stiti pt ce luptati. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| La doctor ai fost?Care e parerea doctorului? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| raly wrote:La doctor ai fost?Care e parerea doctorului? am fost mi-a facut ecograf si a spus ca ramn greu insarcinata, dar ca totul e ok :018: |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| chuchi28 wrote: am fost mi-a facut ecograf si a spus ca ramn greu insarcinata, dar ca totul e ok :018:
Daca a zis asa inseamna ca vei ramane |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| Eu am uter retrovers, mostenit de la mama si am ramas insarcinata imediat dupa ce nu ne-am mai "ferit". Asa ca, nu e obligatoriu sa ramai greu insarcinata... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| si eu am avut simtome dupa o sapt de la contact,ca de ex sani sensibili, oboseala,greata |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| vivi25 wrote:Dragele mele, stiu ca s-a scris pe indelete despre sarcina si simptomele ei pe fiecare luna in parte, dar vroiam sa va propun sa discutam despre schimbarile care se produc in organismul nostru pana la intarzierea CM..Eu sunt in situatia in care stau si astept sa vad daca vine CM sau nu si am tot felul de simptome ciudatele pe care pana acum nu le aveam..As vrea sa ne lamurim daca totul e in inchipuirea noastra sau chiar se intampla ceea ce simtim..Incep eu sa va descriu ce am simtit pana acum: - dupa ce a avut loc contactul sexual, cam la o saptamana am inceput sa am o senzatie usoara de greata dimineata; senzatia aparea uneori si seara - intepaturi de scurta durata in zona buricului - intepaturi pe partile laterale ale sanilor - ameteli usoare - aciditate in burtica si balonare
Cam sa ma simt eu de cand s-a intamplat ultimul act sexual neprotejat! Voi ce simtiti? Si durere de cap nejustificata si o greata ieri toata ziua de-am zis ca mor . Greata o am si acum. Ce ma recunosc in descrierea de mai sus .
La prima sarcina am avut stari de greata zilnic pana mi-am facut testul si dupa -m-au tinut 3luni. In fine -sper sa fie bebe si sa nu fiu bolnava ..la cap eventual. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana,vai ce m-as bucura sa aud ca este bebe |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Oana pe cand un test sa fim sigure asa???? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana ce veste minunata! |
|

| Statiiiiiiii!Sa nu ne bucuram inca! Eu as face un tesc si acum ,dar mi-e frica de un Negativ. Ciclu ar trebui sa-mi vina pe 4-5sept.,eu zic sa mai asteptam putin . Promit sa nu va tin in suspans si cum il fac va spun si voua. Imi este foarte greata acum si sunt ametita .
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oanaaa, abia astept si eu! Pana pe 4-5 sept o sa fac 13-14 pe aici! Iti tin pumnii stransi, stransi, iubita! |
|

| Anelise Doamne ce mi-as dori sa fie bebe! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| oana ,sa fie asa cum vrei tu
eu la una din fete am avut CM normal pana in a -4-a luna de sarcina si eram programata la operatie de fiere cind mi-a zis ca-s gravida ,(si eu credeam ca e fierea care-mi da starile de rau )asa ca fa testul poate ,poate |
|
|