Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mi-a venit,in sfarsit.Ma speriasem pentru ca am avut CM in 27 mai si apoi nimic,iar steriletul imi troneaza pe birou.Acum chiar ca-mi fac timp sa-l pun. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Ma bucur ca a iesit asa cum ti-ai dorit |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor, si eu imi doresc muuuul un bebe si nu am decat 5 zile de la contactul sex neprotejat si nu mai am rabdare pana sa fac testul dar testele de ovulatie mai ies pozitive daca a fost conceput bebele chiar si in primele zile?
|
|
| Buna.eu sunt noua pe aici.Spune-mi si mie cum functioneaza testele astea de ovulatie ca as vrea si eu sa iau? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Puteti sa va uitati si aici. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| vroiam si eu sa va intreb pe cele care ati nascut deja: la cat timp dupa nastere ati avut cm? la mine au trecut deja 6,5 luni si inca nimic... dr ginecolog a zis ca se intampla ca in unele cazuri sa dureze si 6 luni in cazul femeilor care alapteaza... dar totusi, eu nu mai alaptez de vreo luna, plus ca ma simt tare rau in ultimele zile... e tare ciudat?! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Draga mea, daca medicul ti-a zis ca nu e nicio problema, nu ai de ce sa-ti faci griji!Eu o alaptam pe Sara si tot mi-a venit CM-ul, asa ca fiecare organism e unic.Poate starea pe care o ai se datoreaza tocmai sindromului premenstrual.... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Miri wrote:Draga mea, daca medicul ti-a zis ca nu e nicio problema, nu ai de ce sa-ti faci griji!Eu o alaptam pe Sara si tot mi-a venit CM-ul, asa ca fiecare organism e unic.Poate starea pe care o ai se datoreaza tocmai sindromului premenstrual....
Mersi Miri pentru raspuns... sunt tare nelinistita, sper ca starea mea sa fie datorita cm si nu a unei sarcine... ar fi mult prea devreme, nici nu am decis daca mai vreau copii... of! |
|

| Sunt convinsa ca nu ai de ce sa-ti faci griji! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Nici eu nu cred ca trebuie sa-ti faci griji -momentan ! Prima menstruatie la mine a fost la aproximativ o luna si un pic dupa intreruperea alaptarii.
|
|

| Claudia, sper ca esti bine.... |
|
| ajutor!!!!!!11 eu incerc de 2 ani sa raman insarcinata si nu reusesc am cinci ani de la casat, chiar azi implinesc. va rog ajutati-ma, imi pierd speranta , oare sa nu pot face copii? dar de ce eu?
|
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| cris22tyna wrote:Nici eu nu cred ca trebuie sa-ti faci griji -momentan ! Prima menstruatie la mine a fost la aproximativ o luna si un pic dupa intreruperea alaptarii.
Eu nu am avut lapte la sin decit o luna dupa care a doua luna mi-a venit CM deci.....depinde de organism si de atunci imi vine ceas fix pe data de 14. As vrea sa imi bag sterilet explicati-mi si mie este vreun risc, doare?Cam cit costa? Anticonceptionale nu vreau sa iau. Nu am luat niciodata si nici nu voi lua. Eu m-am chinuit cu sotul meu 4 ani sa facem un copil in care nu ne-am protejat niciodata cu absolut nimik tocmai pt ca vroiam un copil si minunea s-a intimplat dupa 4 ani jumate. Dar acum tre sa ma protejez si am inteles ca e bine cu sterilet. Voi ce parere aveti? Cum e? |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| chuchi28 wrote:ajutor!!!!!!11 eu incerc de 2 ani sa raman insarcinata si nu reusesc am cinci ani de la casat, chiar azi implinesc. va rog ajutati-ma, imi pierd speranta , oare sa nu pot face copii? dar de ce eu?
Ti-ai facut niste teste sa vezi de ce nu ramai gravida? Tu dar trebuie sa faca si el. ca poate nu e neaparat la tine problema. Iti doresc sa ti se indeplineasca visul si fi o burticuta pe aici. |
|
| chuchi28 wrote:ajutor!!!!!!11 eu incerc de 2 ani sa raman insarcinata si nu reusesc am cinci ani de la casat, chiar azi implinesc. va rog ajutati-ma, imi pierd speranta , oare sa nu pot face copii? dar de ce eu?
oare cand se va intampla minunea. La inceput sotul meu isi dorea tare mult o fetita, insa acum cand vede ca nu mai raman insarcinata spune ca nu mai conteaza ce o sa avem, poate fi si baiat, numai sa fie sanatos |
|
|