Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Normal ca mie ...desi stiam ca nu o sa iasa dar am zis hai sa incerc ca tot asa nu mai aveam rabdare. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
|
Asa am facut eu de dimineata...Macar mi-am imbogatit experienta cu un test nou de sarcina (pana acum nu am mai facut testul Barza cel cu capac, gen stilou ).Culmea e ca nici dezamagita nu sunt, nu stiu de ce!Gravida nu ma simt, ca nu am cum sa ma simt gravida in cateva zile, doar...extrem de fericita fara motiv !Si plina de vitalitate ! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si mie mi-a zis farmacista ca imediat pot face testul dupa intarzierea CM,dar eu nu mai am rabdare si am si si mari emotii .Cred ca saptamana viitoare fac testul. Stele bafta mare si asteptam vesti cat de curand.Wow ce de burtici o sa fim pe aici. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
|
Same 2 U ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ely wrote:Si mie mi-a zis farmacista ca imediat pot face testul dupa intarzierea CM,dar eu nu mai am rabdare si am si si mari emotii .Cred ca saptamana viitoare fac testul.
Asteptam vesti sapt. viitoare!
Stele, bafta luna care vine! |
|

| Inainte de intirzierea CM nu au cum sa apara siptome de graviditate ci apar simptomele obisnuite ca de dinainte de CM doar putin mai accentuate( mai bine zis percepute astfel) din cauza dorintei ( psihicul are un cuvint mare de spus in astfel de cazuri) de a avea un bebe. Daca pina la luarea hotariri de a avea un copil nu dam importanta asa de mare semnelor de dinaintea CM , in momentul cind ne-am hotarit sa concepem un bebe suntem mult mai atente cu corpul nostru si cu orice modificare survenita de aici si senzatia ca ar fi siptome de sarcina. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dya sa stii ca exista un simptom, eu l-am avut dar n-am stiut despre ce e vorba. Nu asteptam sa raman insarcinata si nici nu cautam semne pe atunci. Cam cu o saptamana inainte de ziua in care ar fi trebuit sa vina "rusii", facand dus am obsercat niste firisoare vinetii pe sani. Chiar l-am pus si pe sot sa se uite crezand ca este cine stie ce si vorbeam cu el ca trebuie sa merg sa fac un control ceva ca eu n-am facut niciodata un astfel de control. Saptamana aia a trecut rapid si sub "bomba" ca s-ar putea sa fiu insarcinata am uitat de povestea asta pana cand am citit prima carte despre sarcina. Acolo am aflat ca asta ar fi fost un prim semn de sarcina. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| noi ne dorim ff tare un bebe Duminica ar trebui sa-mi vina..... sau mai bine sa nu mai vina Eu momentan nu am nici un siptom. Trebuie neaparat daca sunt gravida sa am siptome?? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| nu e neaparat sa ai simptome.poti sa nu ai simptome muuult timp si dupa ce afli ca esti gravida... bafta si un test cu doua liniute iti doresc |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Doriti-mi va rog si mie un test barza cu o singura linie...ca nu mai vreau...dar daca e sa fie... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| carla wrote:Doriti-mi va rog si mie un test barza cu o singura linie...ca nu mai vreau...dar daca e sa fie...
Sa fie cum va doriti! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Carla, sa fie asa cum iti doresti. |
|

| Carla ai facut testul??? |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| dya wrote:Carla ai facut testul??? Nu,mi-e frica si sa-l cumpar si trebuie sa caut o farmacie unde nu sunt tare cunoscuta. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Eu n-am avut nici un simptom,in afara de faptul ca mi-a intarziat ciclul,adica nu a mai venit deloc. Asa ca,bafta si sa fie cu ochisori! |
|
|