Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2007 Mesaje: 215
| Dragele mele, stiu ca s-a scris pe indelete despre sarcina si simptomele ei pe fiecare luna in parte, dar vroiam sa va propun sa discutam despre schimbarile care se produc in organismul nostru pana la intarzierea Ciclului Menstrual..Eu sunt in situatia in care stau si astept sa vad daca vine CM sau nu si am tot felul de simptome ciudatele pe care pana acum nu le aveam..As vrea sa ne lamurim daca totul e in inchipuirea noastra sau chiar se intampla ceea ce simtim..Incep eu sa va descriu ce am simtit pana acum: - dupa ce a avut loc contactul sexual, cam la o saptamana am inceput sa am o senzatie usoara de greata dimineata; senzatia aparea uneori si seara - intepaturi de scurta durata in zona buricului - intepaturi pe partile laterale ale sanilor - ameteli usoare - aciditate in burtica si balonare
Cam asa ma simt eu de cand s-a intamplat ultimul act sexual neprotejat! Voi ce simtiti? |
|
| In plus...am mai avut si dureri de cap nejustificate pe timpul noptii si care treceau ziua, dar reveneau seara! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu nu am avut asa ceva dar acum depinde de fiecare organism. Daca astepti bebe sa fie, daca nu ooops. |
|
| A da? Inseamna ca ceva nu e ok cu mine... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| vivi25 wrote:A da?  Inseamna ca ceva nu e ok cu mine...
Tu spui ca aceste simptome au aparut la numai o saptamana dupa ce CM nu a venit.
Eu nu am trait asemena simptome decat atunci cand sarcina era avansata. Sa zic la vreo 4-5 luni .... Mi se pare cam devreme dar cum am mentionat depinde de fiecare. |
|
| Nuu la o sapt dupac e nu a venit..mai e o sapt pana vine...am observat aceste simptome la o sapt dupa ultimul act sexual neprotejat..Starile nu au durat decat vreo 4 zile..azi de exemplu n-am nici pe dracu |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| vivi25 wrote:Nuu la o sapt dupac e nu a venit..mai e o sapt pana vine...am observat aceste simptome la o sapt dupa ultimul act sexual neprotejat..Starile nu au durat decat vreo 4 zile..azi de exemplu n-am nici pe dracu
Da' pana la urma erai gravida sau nu? Ca simptomele apar ceva mai tarziu... |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Super topicul chiar aveam nevoie sa stiu daca exista simptome pana la venirea CM .Vivi ce a fost pana la urma ca si eu am cam aceleasi stari mai putin starea de greata si culmea tot dupa o saptamana. |
|

| Eu simptomele astea le am si fara a fi gravida !
Azi mi-am luat un test Barza care mi-a spus dezolant ca nu am decat o liniuta !
Apropos de teste de sarcina: la cate zile dupa conceptie/fecundatie se poate determina corect daca esti sau ba insarcinata?La farmacie mi-a spus ca minim dupa o saptamana de la contactul neprotejat.Voi ce stiti? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| stele_pe_cer wrote:La farmacie mi-a spus ca minim dupa o saptamana de la contactul neprotejat.Voi ce stiti?
Eu stiu ca din prima zi de intarziere a c.m. |
|

| kali wrote:
Eu stiu ca din prima zi de intarziere a c.m.
Deci mai am de asteptat si de cumparat noi teste!Poate peste 2 saptamani apare si a doua liniutza ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| De la doua saptamini testul reuseste sa depisteze o sarcina. |
|

| dya wrote:De la doua saptamini testul reuseste sa depisteze o sarcina.
Multzam !Daca e sa fie bebe, nu ar avea decat cateva ziulici, dar eu mi-s taaare nerabdatoare !
Si m-am uitat si mai devreme la testul Barza ce fain e, si ce dunga roz perfect roz, dar numai una!Stiam ca nu poate iesi asa devreme, dar nu am mai avut rabdare! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mai cunosc pe una care a facut asa devreme testul si nimika dar dupa doua saptamini a iesit si mult dorita liniutza in plus. |
|

| dya wrote: Mai cunosc pe una care a facut asa devreme testul si nimika dar dupa doua saptamini a iesit si mult dorita liniutza in plus.
Tieeeeeeeee ?
Eh, ma incurajez ca de n-o fi luna asta, va fi in viitorul apropiat! |
|
|