Profil: Simonel
Despre
Utilizator: Simonel
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, February 23, 2017
Ultima vizita: Friday, May 19, 2017 10:43 PM
Numarul de postari: 43
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 57
Postat: Monday, April 17, 2017 9:16 PM
Cheek Kiss
LAURA0202 wrote:
mergi tot la gynatal la ce popescu raluca este super ++++...Da de la tr jiu

Florin Dorneanu de la Gynatal de la Timi?oara.
Tu, esti de la Tg Jiu?
Sincer,m as duce înca o data la dr. Grigora? sa vad el ce ar zice. M ar tenta si pe mine Myosun dar nu stiu daca vreun dr mi l ar recomanda, ca sa nu l iau de ca capul meu si sa fac mai rau mie ,ca si asa analizele mele hormonale din z2-3, z14 si z21, nu prea mi se par foarte ok.
ras
Postat: Monday, April 17, 2017 2:00 AM
Cheek Kiss buna laura cum se numeste doctorul la care ai mers??
LAURA0202 wrote:
Vin si eu de la Gynatal acuma, ca tot aveam programare pt infertilitate in cuplu si am anuntat ca nu poate veni el, ca i ceva .... la munca si macar am fost si i am povestit cate ceva de mine, mi a facut o eco si acum ma chinui sa atasez poza- daca reusesc-sper.ras
pe o parte is happy, pt ca stiti vorba aia? se intalneste om cu om dapai munte cu munte...
am cunoscut o pe Erika si stand acolo, asteptam sa se faca ora sa intru, povesteam si dintr una n tralta, ea ma intreaba daca nu s eu Laura de pe site si ca am avut ceva probleme? n am realizat eu despre ce site ii vorba, dar da, de pe forum - m am bucurat enorm de mult de asta, ca macar am cunoscut o persoana de aici. (eu as vrea sa o cunosc personal pe Crissy- care i dincolo acuma, mi a ramas draga de la inceput. poate poate intr o zi, mai sti? cum am cunoscut o pe Erika ---- asa fara sa ne fi gandit ca o sa ne cunoastem personal.
De doctor ce sa zic....????? m a lasat cu un gust amar ca ... endometrul, cica ii cam subtirel , parca 7 a zis, si .... nu poate sa mi spuna de pe care am ov, ii ok ca am ov- a intrebat cum urmez eu ov si i am zis ca am facut teste, i am spus ca alataieri era pozitiv si ieri seara negativ. M a intrebat de analize la sange si i am zis ca le am pe mail si o ramas ca i le trimit la secretara pe mail sau i le duc personal , cand va merge " al meu" sa faca ....doua chestii, spermograma parca si inca una . El, va vedea astea si dupa aceea mi a zis ca normal trebe sa monitorizeze macar o ovulatie ca sa aiba idee cat de cat despre ce ii vorba si atunci i am explicat si de faza cu IA care ni s ar fi propus in Italia si , a intrebat si daca am verificat trompele si i am zis ca da, DAR a durut super tare si de asta nu prea ma atrage IA ul.
ok, am ovulat, de pe care nu se stie dar .........Cray sigur nu se va prinde nimika - la endometrul asa subtirel,
Cray de 7.
tot atunci cand vorbeam de IA , el mi a zis ca din 5 cupluri, nu mai stiu exact dar ideea e ca fac IA - sincer, mie mi s a cam taiat firul cand am auzit ca iar e subtirel endometrul ala si ...... am si bagat pe foc cand trebuia dar ...... sanse..... cam degeaba, m a facut sa ma trezesc dr ul. plans
Postat: Wednesday, April 5, 2017 1:44 PM
:001006buna diana ...ai facut 5luni tratament cu closty+injectia de spargere?cum se numeste injec?ie care ai facuto ? felicitari si sarcina usoara pupici
Diana1489 wrote:

Încercam de 5 luni . Tratament am facut cu closty si asta era ultima luna , urma sa schimb dar nu Mai este nevoie . Simptome nu prea am doar sânii foarte tari si sensibili si mananc dimineata care nu se întâmpla , in rest deocamdata nimic . campfire
Postat: Monday, April 3, 2017 11:13 PM
Cheek Kiss buna meme nu stiu de ce ...am si uitat sa întreb de ce ...Dar sper ca luna asta sa fie cu noroc sa nu mai fie nevoie de intrebare de ce...

meme wrote:

nici mie nu mi se sparg foliculii...tu stii din ce cauza?
Postat: Monday, April 3, 2017 11:03 PM
Cheek Kiss
Buna as mai avea 2 zile ...Dar am facut ieri injectia pt ca asa de facdupa tratament iar dupa 36 i sa ai contact...injectia este 150 lei si closty parca 30 de lei ..................sper sa fie cu noroc luna asta......
Mult noroc Simonel. Cat mai ai pana la ovulatie? Adica pana cand faci injectia de spargere... Chiar, cam cat costa tratamentul de stimulare si injectia de spargere? [/quote]
Postat: Sunday, April 2, 2017 6:51 PM
Cheek Kiss buna crissy ...mie imi cresc foliculi dar nu se sparg am avut pe dreapta folicul mare dar nu sa spart....Si sau transformat in 2 chistulete micu?e care au trecut faravtratament am stat o luna si acum este a doua luna cu stimulare poate reusesc luna asta ...sa fie cu noroc
Crissy wrote:

Eu nu ovulam deloc deci la mine nu cred ca e relevant, am facut doar o luna de closty si atunci a fost stair stepping adica doua ture de 5 zile si n-am facut injectie de spargere ca s-a spart singur.. la mine problema era ca dupa ce opream stimularea foliculii stagnau si trebuiau crescuti pana la 18mm cand se face pregnyl sau ovitrelle.
Postat: Saturday, April 1, 2017 6:16 PM
Cheek Kiss multumesc pt raspuns mai astept raspunsuri??sa spetam ca va fi bine si vine iepura?ul ??????hearts hearts hearts
Andia wrote:

Buna Simonel :) Eu nu am facut, deci nu iti pot raspunde la intrebare. Dar sper sa plecam toate luna asta la burtici :)) yay
Postat: Saturday, April 1, 2017 6:03 PM
Cheek Kiss buna fetelor ce faceti ?o noua luna spre sa fie cu noroc pentru toate mamicile care isi doresc!!!As vrea sa va întreb care din voi ati facut simulare cu closty? Si cu cat timp inainte ati facut injectia de spargere cu care zile inante de normala ovulatie? Pupici o zi placuta sa aveti!
Andia wrote:

Lasa ca ne mai relaxam si noi un pic in weekend. Eu tot caut pe internet pareri legate de profertil, spermotrend, proxeed si nu stiu care este mai bun pana la urma :(

Ce parere aveti, analizele facute la Synevo sunt relevante? adica aveti incredere in rezultele lor?
Subiect: Clubul aspirantelor - 56
Postat: Saturday, March 25, 2017 7:19 PM
Cheek Kiss da de asta vroiam sa te intreb ....tie ti la recomandat doctorul dupa ce a vrut ca ti sau spart foliculi? Chiar o sa întreb si eu medicul sa vad ce zike
Andreea06 wrote:

Nu am inteles exact intrebarea..
In ce fel ajuta? E progesteron, in caz ca nu face destul corpul nostru dupa fecundare, ca atunci cand ovulul se sparge ramane corpul galben in ovar. Acela produce estrogen si progesteron, ca sa sustina o posibila sarcina. Daca ovulul nu e fecundat, atunci corpul galben nu o sa mai produca, in apropierea menstrei si o sa se elimine odata cu ea. Dar daca se prinde, ramane cam in primul trimestru din ce am citit eu, pana ii ia locul placenta.
Subiect: Clubul aspirantelor - 56
Postat: Saturday, March 25, 2017 5:50 PM
Cheek Kiss buna Andreea pentru d ajuta acest fel crinone?pupici
Andreea06 wrote:

Multumesc Laura Cheek Kiss
Crinone e progesteron sub forma de gel vaginal. Mie asta mi l-a prescris doctorita sa-l iau, l-am luat dupa monitorizare cand am vazut ca am ovulat, timp de 10 zile mi l-a dat atunci - de pe 8 (sau 9, ca pe 8 am fost la ea si am aflat ca am ovulat pe 7 seara.. si pana am cumparat, pe 9 dimineata am luat prima oara) pana pe 19 martie. Apoi pauza pana azi cand am fost la ea cu sarcina si a zis sa ma apuc iar de el..