Profil: simonasims
Despre
Utilizator: simonasims
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, January 5, 2012
Ultima vizita: Friday, June 15, 2012 12:16 PM
Numarul de postari: 19
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Rochite crosetate-2
Postat: Friday, June 15, 2012 12:15 PM
Doamna Vali, un set superb...newclap
Subiect: Pulovere tricotate pentru barbati
Postat: Friday, June 15, 2012 12:10 PM
multumesc dragelor computerlove spor la lucru ...ador minunatiile care ies din mainile voastre
Subiect: Pulovere tricotate-stilul meu
Postat: Friday, June 15, 2012 12:06 PM
multumesc mult fetelor, din partea voastra inseamna mult pentru mine...sper ca intr-o zi sa reusesc si eu sa fac lucrusoare mai complicate, asa ca voi computerlove
Subiect: Rochite crosetate-2
Postat: Friday, May 18, 2012 12:54 PM
Buna , doamnelor ! nu prea am postat la crosetate pana acum, dar am admirat tot timpul lucrurile frumoase pe care le faceti. Am facut si eu o rochita pentru domnisorica vecinei mele...sper sa va placa.
Subiect: Pulovere tricotate-stilul meu
Postat: Friday, May 18, 2012 12:40 PM
Adaug si eu la sumedenia de modele frumoase pe care le-at postat voi , un model simplu dar care imi place mult...sper sa va placa si voua
Subiect: Pulovere tricotate pentru barbati
Postat: Friday, May 18, 2012 12:33 PM
buna fetelor! nu am reusit sa mai intru de mult , nici macar sa postez puloverul lui Denis pentru concurs, desi il terminasem...asa mi se intampla de obicei pupici .o sa-l postez aici, cu voia voastra.
Subiect: Concurs"Maini indemanatice nr.26"
Postat: Wednesday, February 15, 2012 8:54 PM
gabyta foarte frumos lucrata vesta, eu de ma dau de 3 ori peste cap si nu reusesc sa-l inchei pana la ora 23:00...uff
Postat: Tuesday, February 14, 2012 5:27 PM
fetelor, am inceput manecile...sper sa il termin in noaptea asta. spor la treaba tuturor
Postat: Monday, February 13, 2012 12:59 PM
fetelor felicitari, ati lucrat foarte repede si frumos...nervi eu ce am reusit sa fac am stricat de 100 de ori ( nu imi iesea modelul).acum nu stiu ce iese, pulovarul printisorului meu sau ochii mei. spor la treaba tuturor
Postat: Tuesday, January 24, 2012 10:26 AM
alinamm wrote:
simonasims,modelul e frumos.Ai si diagrama la el?

din pacate nu am diagrama, si eu imi scot ochii cu modelul dar nu ma las (nu vreau sa cad de tuta in fata lui Denisras )