Primul bolero pentru printesa mea. Multumesc,Georgyana.

|
Cum oare se face aceasta caciulita? As vrea sa fac una fetitei mele de un anisor, dar nu stiu cum sa incep. Trandafirul-rosu, ma poti ajuta cu o idee? Uploaded with ImageShack.us

|
Alinamm, multumesc mult.
|
Am terminat patratul si primul rand la bolero. Trebuie sa inmultesc pe undeva la circular?
|
Iti multumesc din suflet!! Maine ii dau bataie. Multumesc, esti un
|
laly wrote:un bolero stea  Aveti careva diagrama la acest bolero superb?
|
 Georgyana, cum ai realizat acest bolero? As vrea sa ii fac unul micutei mele, care are un anisor, dar nu stiu ce anume sa masor, spatele sau umerii ei, ca sa imi iasa? Daca ai avea un pic de timp sa imi explici sau daca ai o diagrama a modelului folosit, m-as bucura mult. Sa ma ierti pentru indrazneala, dar stii atatea si as avea ce invata.
|
delfin wrote:Prin dezamagiri am trecut si eu, poate te ajuta fetele care au lucrat mai mult , de regula fetele dau cam urmatorul sfat :fa un lantisor care unit sa poata sa incapa capul copilului , dar este mai greu cand nu ai copilul.Iti urez succes.sper sa reusesti. La fel spun si eu,Mihaela- Camy, am stricat cateva zile bune, pana am masurat lantisorul pe fetita mea. Am facut lantisorul si primul rand.Sper sa reusesti!Sa ne arati si noua!!!!
|
Geaninush, am revenit cu explicatii la raglanul meu.Sper sa treci pe aici si sa iti fie de folos. Marimea este pentru 1-2 ani. Daca vrei alte masuri, sa imi spui. Lantul de inceput se alcatuieste din 55 de perechi, apoi lucrezi cateva randuri, cam cat vrei tu sa fie gulerasul, un ochi pe fata, unul pe dos.Cand e gata gulerasul, de-a lungul sirului care urmeaza pe fata sporesti 14 ochiuri. Randul urmator, care este dosul, lucrezi doar ochiuri pe dos. Incepand cu randurile urmatorare faci doar dos si pe fata si pe spate, dupa cum urmeaza: 7 ochi fata-dos( aici vine marginea unde eventual faci cheotori), 12 ochiuri care reprezinta fata se fac dos apoi sporesti 2 ochiuri ca sa iasa modelul de dinaintea manecii( eu fac asa: dupa cele 7 ochiuri facute pe dos, fac un ochi pe fata, apoi iau un jeteu sau mai bine zis iau firul pe andrea si apoi fac ochiul urmator tot pe fata). Apoi faci urmatoarele 16 ochiuri dos-dos pt maneca, iar sporesti doua, apoi faci 24 ochiuri spatele tot dos-dos, iar sporesti doua, apoi 16 ochiuri dos-dos pt maneca si iar sporesti doua. Faci urmat 12 ochiuri dos-dos( reprezinta fata) si iti mai raman 7 ochiuri pe care la faci fata-dos( pe asta se prind nasturei)In total trebuie sa ai 110 ochiuri. Partea asta reprezinta modelul pana la subsuori. Faci modelul in continuare lucrand fata pe dos cu sporiturile pe fata, iar pe dos faci toate ochiurile dos-dos, exceptand marginile, unde faci fata-dos. Masori sa fie maneci suficient de largi apoi cand ajungi acolo ma anunti. Am sa trec zilnic pe aici sa vad daca ai intrat. Sper ca intelegi explicatiile mele de incepatoare.
|
Buna, mamicilor. Fetita mea are 11 luni. A cazut de vreo 4 ori din pat. Prima data era sa fac cu inima, am luat-o la un control corporal sa vad daca e intreaga. Am tremurat toata ziua de spaima. La celelalte cazaturi nu am mai fost panicata, eram la faza: am mai incercat asta. Sotului nici pana astazi nu i-am spus Ar face o criza!!!
|