Hello Muchachas,
Tare dor îmi e ?i mie de forum. Timp cam deloc, îmi ocupa strumfii tot. Dar nu am plâng. Îmi doresc ?i bebe 3 dar momentan pana nu ne gasim alt apartament, slabe ?anse sa îmi conving so?ul. Ema, va pup ?i pe tine ?i pe ?tefanut ??????. Daria are 18 luni deja, o adevarata domnisorica. E super mancacioasa, vesela ?i istea?a. Practic îmi seamana leit ????????. Vic are 6 ani jumate, e un rebel mic, s-a adaptat f greu la ?coala, facem terapie, dar mergem înspre mai bine. Vroiam sa va pun poze dar nu ?tiu cum de pe telefon ??????. PS. Karaush-ul l-am luat de pe un grup pe fb nou, direct din mother Russia. Apoi am trecut la luna (feble?ea mea) dar am crescut ?i de mâine o sa avem o radira cu bufniteee e. Pup toate burticile, mamicile ?i viitoarele mamici!
|
roxinthya wrote:Cu epidurala e divin!!! Dupa ce mi-a facut epidurala am zis ca m-am nascut a 2-a oara!!!
La mine nu a prins. A fost cumplita experienta, as mai naste de 10 ori fara epidurala, decat o data cu. La prima nastere a fost fara si a fost mai bine. Am si avut travaliu scurt de ambele dati, ce-i drept, aproximativ 2.5h.
|
Hay Yneeeeaaaa!!!
Crys, Oana, pun grasunii dulci!
|
Felicitari, Crys! Ati fost si sunteti niste frumosi! Pune poze cu sistemul tau de purtare, poate te putem ajuta sa va purtati sanatosi! O sa vezi ca ajuta mult la capitolul flexibilitate cand mai creste puiul...
Ema, sper ca v-ati facut bine! Si noi suntem racite, inca nu avem febra niciuna, deci e bine!
|
Maine si noi
|
Ema, felicitaariiii! Casa de piatra si multa fericire in 3... cel putin! Stefanut vrea o surioara, mi-a spus mie ... Ai fost superba in ziua cea mare, a meritat absenta Iar Stefanut... un cavaler!!!
Simona, ai o scumpete de baiat . Cu sistemele de purtare sunt de acord cu Dana, tb musai sa fie ergonomice pentru a nu pune presiune pe coloana bebelusului. In plus, sunt foarte comode si practice si pt purtator. Cu Victor am avut si eu un Chicco, am mers o statie de autobuz cu el pe jos si am zis ca o sa pic si o sa mor acolo. Avea 8 luni. Nu mi-a mai trebuit, asta fara sa stiu de efectele daunatoare ale purtarii astfel pentru bebe. Si acum e in spatele canapelei, sper sa gasesc pe cineva sa il recicleze si sa faca ceva ergonomic din el. Carpele sunt mai greu de folosit, dupa atata timp nu stiu decat sa o pun in fata, dar confortul merita tot efortul. Daria s-a facut bine de displazie de sold purtata sanatos, fara ham special, fara sa o chinui. Foarte bine ca te respecti, sper sa ies si eu din conul de neglijare in care am picat, mai ales acum ca dorm noaptea si viata e din nou frumoasa
Cu ustensilele de bucatarie, e zic ca sunt utile. Tot spre Avent ma orientez si eu, ca Rox. Imi doresc sa imi hranesc copiii cat mai natural, totul pregatit in casa, fara borcanele, biscuitei si imi doresc in acelasi timp sa petrec cat mai putin timp in bucatarie. Momentan folosesc oala cu sita si un mixer vertical. Si da, eu imi iau toata bucataria cand merg in concediu. Dar cu aparatul asta eu zic ca am economisit niste spatiu in portbagaj, si mai vreau sa imi iau si un sterilizator de calatorie ca sa nu mai iau magaoaia dupa mine.
Acum, fiecare face cum considera ca e mai practic si mai ok pentru fiecare. Nimeni nu zice ca tb facut intr-un fel sau altul, la sfarsit de zi fiecare face tot ce crede ca e mai bine pt puiul ei.
Elala, imi pare rau ce s-a intamplat cu karaushul. Oricum, luna e superba si foarte comoda, sunt sigura ca o sa fiti super in ea. Eu am probat boba care e oarecum asemanator si se prindea foarte usor. Eric vrea sa zambeasca cu toti dintii deja? Daria nu da semne, dar mi-am luat Osanit, deci... bring it oooon. Ai putea incerca si tu, poate asa ii vine cheful de papa cand e chinuit de eruptii.
Cu diversificarea e din ce in mai bine. Vad ca de la zi la zi papa mai mult cantitativ, dar nu lasa din cantitatea de lapte. Nu stiu cum nu o doare burtica. Ieri nu a facut kk, m-am super panicat, dar azi a facut o pleasca de om mare cu tot cu dovleac in ea. Nah de aici mami...
|
Anelise, felicitari pentru botul mic, e un super dragalas, m-am topit toata!
Russian, nastere usoara si bb papacios! Sa fie totul bine si ne vedem curand la mamici!
Yneea, o sa faci un grasunel. Acusica il tii si tu in brate!
Mon, Nanny, mi-e un drag de voi de nu mai pot... Vi pup dulce
|
Serios? Stiu ca au devenit mai scumpe cele cu material de la lenny ca aia dau doar la 20m sau ceva de genul... Dana, e fooaaarte complicat ce zici tu acolo Deci eu azi ii dau Dariei la masa de legume prima data dovleac. Mbooon... doar ca vrem sa incepem si cu fructele. Prima zi e suc de morcov, deci nu e panica. Dar dc eu maine bag si suc de mar, cu care nu am interactionat, nu contravine cu regula celor 3 zile, bagandu-ma peste dovleac? Dc ii bag doar suc de morcov pana termin cu dovleacul, o fac portocalie de atata beta caroten. O fi chiar asa rau dc bag totusi marul maine? Pff... e mult mai complicat decat imi aminteam eu... Pana ajungem la cina o sa ne dea cu virgula rau de tot
|
Hola chicas, Greu si la noi cu diversificarea asta. Se stramba, strange buzele si nu vrea. Ieri parca a fost mai bine, a mancat aproape tot, dar avea piureu si in nas, si pe gene... De maine vreau sa bag si fructul. Poate avem mai mult succes. Si carnita de saptamana viitoare. Faza e ca nu vrea nici blw ca am incercat. Se scarbeste cand pune mana de parca nu ii place sa fie murdara, si nu duce la gura. Eu tot cred ca nu e pregatita si ca fortez, dar nah, toata lumea zice ca asa trebuie de la 6 luni, ne conformam. Totusi nu o oblig sa manance decat cat vrea, o las sa isi bage mainile, sa duca si ea lingurita, sa vedem azi cum merg treburile. Cu rabdarea trecem marea, ce sa-i facem. Rox, si noi am facut caca verde de la lp. Nu era vreo formula speciala dar lp are o cantitate mai mare de fier decat lm. S-a normalizat ulterior la culoare. Crys, e un dulce puiul tau. Multumim de informatiile legate de vaccinare. Eu stiam doar ca e musai sa fie sanatos bb. La ROR am inteles ca e fff important sa nu fie racit. La Infarix noi nu am avut reactii adverse, ma mai gandesc dc sa fac si prevenalul, dar tind sa nu, cred ca ma limitez doar la schema obligatorie. Dana, sa va purtati sanatosi. Eu am probat manduca si boba si pot spune ca manduca face minuni. Se distribuie fantastic greutatea copilului, stateam amandoua ca niste barosane, vorba cantecului. O sa ne luam una cand ne vin banii, dc ne mai vin vreodata. Ma scot din minti astia, au trecut 3 luni si ei nimic. Karaush-ul ne vine zilele astea, deci si noi suntem mega purtabile. Cu minunea aia de face iaurt care e faza? De unde iei cultura sa folosesti? Gen de la un alt iaurt? Eu am observat cu stupoare ca astia folosesc lp in unele marci, chiar cele bio. Abia astept sa bag iaurtul, ca tare m-a scos din belele la Victor mofturos. Si eu vreau sa imi iau steamerul de la Avent ca e si blender, e mic si poate fi luat in calatorii. Am cam inceput sa mergem cu tati in delegatii, cu catel cu purcel, si as rezolva problema diversificarii chiar dc stam la hotel.
|
Crys, curaj ca trece puseul acusica. Abia astept sa ne zici cu ce achizitie s-a ales bb. Pt ce pui ou in apa de baie? Intreb ca stiu ca e alergen si cum a mea e cu dermatita, tb sa fim f atenti la cu ce o dam pe pielicica. Poate ai auzit tu de vreo minune... Deyutzu, ce pufosenie minunata ai tu acolooo! Cum se uita ea mirata la arici
|
|