Profil: simo
Despre
Utilizator: simo
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Saturday, December 15, 2007
Ultima vizita: Monday, December 6, 2010 7:02 PM
Numarul de postari: 766
[0.07% din toate postarile / 0.12 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Nastere usoara, Simo!
Postat: Thursday, June 3, 2010 8:21 PM
Cu greu am gasit cateva minute sa mai intru si pe forum.
Deci...Darian a venit pe lume pe 20 mai la 13:10, prin cezariana, Apgar 9/10, 54 cm so 3700 g. In timpul operatiei au avut loc complicatii, am facut o ruptura de uter si am pierdut cam mult sange, peste 1 litru. Ulterior am aflat ca l-am cam speriat pe doctor cu starea mea; printre altele a mai descoperit si ca eram foarte anemica, de aici si problema cu sangele. Pe cand am ajuns la terapie intensiva, m-am trezit , dar au inceput frisoanele ( de la sangele pierdut) si greata - ca bateam din gura ca o moara stricataalcool , desi mi s-a spus sa nu vorbesc ca o sa-mi fie rau de la anestezie.M-am fortat sa nu dorm de frica ca nu o sa dorm noaptea si am vorbit mult la telefon , desi recunosc ca nu-mi aduc aminte de tot ce am spusalcool - anestezia, bat-o vina !alcool Per anasamblu m-am simtit mai bine decat la prima cezariana, care a decurs mult mai bine.Probabil m-a stimulat si dorinta de a pleca cat mai repede acasa, la Casian. Dupa 30 de ore m-au mutat in salon cu bebe, ca eu ma dadeam mare si tare, iar ei aveau nevoie de paturi la ATI.A fost mai bine asa ca de atunci nu i-am mai dat supliment de lapte la bebe, am avut suficient si pe el langa mine sa manance la nevoie.Am scapat de spital dupa 6 zile.
Acasa ... alta poveste. Primele zile au trecut bine , ca a stat sotul cu mine. Apoi, mai rau. Bebe a inceput cu colicii, o mare parte din zi stau cu el in brate. Nu plange daca-l legan, e mai cuminte decat Casian- care racnea de-mi spargea timpanele, data se vede ca sufera ca se zvarcoleste. Pe de cealalta parte Casi e gelos de mama focului, plange ( la inceput )cand vede ca-l alaptez, cand vede ca-l iau in brate, nu mai doarme ziua ca vrea si el leganat iar eu nu vreau sa-l obisnuiesc asa, ca e oricum prea atasat de mine si adevarul e ca e deja mare si greu. Am probleme cu el doar cand suntem noi trei ( adica aproape toata ziuaplans )-eu, el si bebe, cred ca atunci nu are destula atentie. Incerc sa-l mangai cat pot, ma joc cu el, il si tin in brate si pot doar sa sper ca la un moment dat va fi mai bine .Ma simt cateodata depasita de situatie, mi-e mila de amandoi, i-as lua deodata in brate daca as putea. Astept cu nerabdare sa scape Dari de colici ca va fi mai bine(sper).Norocul meu cel mare e ca bebe doarme noaptea 11-12 ore, se trezeste cam de 2-3 ori sa manance, dar apoi doarme.Ziua in schimb , mai ales dimineata e horror. Nu pot face nimic de ei, inca si lui Casian ii pregatesc mancarea sau altele cu Dari in brate. Asta e!banghead
Postat: Wednesday, May 19, 2010 8:24 PM
Fetelor, va multumesc de urari.computerlove computerlove computerlove Am emotii, sunt curioasa cum va arata bebe, cum va fi tot etc. Laptic este deja ( colostru ),a aparut imediat cum l-am intarcat pe Casian pe la 7 luni si jumatate de sarcina.
Irinuca, nu am alt id, ci pur si simplu nu prea am timp sa forumesc!
Postat: Wednesday, May 19, 2010 9:35 AM
Liz,pupici !

Praslea, Ioana , Roxy Anabella, mersi de urari !computerlove

Miriam, cred ca s-a renovat, dar am auzit ca doar partial. Esti din Oradea?
Subiect: Clubul aspirantelor - 14
Postat: Wednesday, May 19, 2010 9:31 AM
roxy_oxxy wrote:

sper din tot sufletul sa-ti iau locul la burticicomputerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Iti doresc nastere usoarapupici pupici pupici pupici

Roxy , mersi si iti cedez locul !pupici
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 13
Postat: Tuesday, May 18, 2010 7:47 PM
Mela, felicitari ! Nu te stresa cu kg, le dai jos dupa !Voi sa fiti sanatoase !
Postat: Tuesday, May 18, 2010 7:41 PM
Roxy, eu nu voi putea vedea rezultatul vineri ( ca voi fi deja cu Dari in brate chitara ), dar iti tin pumnii !dance dance dance dance dance dance
Postat: Friday, May 14, 2010 12:12 PM
Praslica , de inceput mi-e mie groaza. Iar de ajuatat, suntem doar eu si sotul, asa caalcool .Dar ma ajuta si el cat poate.
Postat: Thursday, May 13, 2010 8:45 PM
Liz, mersi. La mine pana la termen mai e doar o saptamana. Pe 20 mai, candva dimineata sunt programata la cezariana.Pe de o parte sunt nerabdatoare sa-l cunosc pe Darian, pe de lata parte mi-e groaza de cum imi va fi cu 2.alcool alcool alcool

Sarcini usoare la celelalte gravidutze!pupici
Postat: Tuesday, May 11, 2010 7:06 PM
Shirel, felicitari !majoreta majoreta majoreta
Subiect: Cand putem face a doua cezariana ?
Postat: Wednesday, May 5, 2010 7:27 PM
Liz, si eu am ramas la 1 an dupa cezariana si nu ma avut nimic. Cred ca depinde de organismul fiecaruia.chitara
Te bate gandul ?!ras pupici pupici