Profil: Siminutza
Despre
Utilizator: Siminutza
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, March 16, 2017
Ultima vizita: Monday, June 12, 2017 5:20 PM
Numarul de postari: 25
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 58
Postat: Monday, May 29, 2017 9:29 PM
Buna feteler....nu am mai scris in ultima perioada,dar v'am urmarit in continuare.am fost cu sufletul alaturi de voi.la putin timp dupa ce am intrat pe forum am spus intr'o discutie ca ma pregatesc de nunta si am primit sfatul sa mai incerc cu bebe dupa nunta pentra ca o sa fiu stresata si am si ovare polichistice si o menstruatie haotica.mi s'a parut un sfat bun si l'am urma.nu am mai mers la doctor si nici nu m'am mai stresa absolut de loc,si azi am avut 2 teste de sarcina ambele pozitive......am plans de bucurie pentru ca nu ma asteptam de loc mai ales ca am tot auzit ca dupa anticonceptionale ramai mai greu!bafta si voua tuturor.pupici
Subiect: Clubul aspirantelor - 58
Postat: Saturday, April 22, 2017 6:43 PM
Buna aspirici....am revenit si eu....nu v'am mai scris dar am fost la dr cam acum 2 saptamani,tot la dr mea de la pantelimon si mi'a facut eco si ma trimis acasa sa imi astept menstruatia.mi'a zis ca nu ea nu vede vreun motiv pentru care sa imi dea tratament,ca este normal dupa anticonceptionale sa mai faca figuri.....intr'un fel a avut dreptate pentru ca astazi mi'a venit in sfarsit dupa 70 de zile de lipsa,asa ca o sa ma monitorizez cu teste de ovulatie.....din ziua a 12'a parca mi'a zis......voi la cm neregulat din ce zi incepeti testarea???va poooppupici
Subiect: Clubul aspirantelor - 57
Postat: Saturday, April 15, 2017 8:31 PM
Sarbatori fericite fetelor pline de lumina si bucurii!pupici pupici pupici
Postat: Thursday, April 6, 2017 10:46 PM
Iasmina wrote:
MultumescCheek Kiss
bine ai venit.si eu sunt destul de noua pe forum dar le urmaresc pe fete de ceva timp si avem multe de invatat de la ele,asa ca forumul asta este un loc perfect pentru primit sfaturi si incurajari Cheek Kiss
Postat: Wednesday, April 5, 2017 12:11 AM
LAURA0202 wrote:

Multa bafta ca sa le lasi, e greu, ti o zic din experien?a proprie, daca nu vrei cu adevarat ,tot nu le lasi. Eu una, am avut o perioada lunga când am trecut si eu la ?igareta electronica, dar ......am reluat o pe aia normala inapoi. Anul trecut, dupa faza cu tati meu, ca nu mai e printre noi, o luna întreaga le am lasat si dintr o prostie... facusem un mic tamponanent cu masina, si in timp ce cautam in torpedeo, am gasit un pachet de tigari uitam acolo de dinainte sa renun? luna aia întreaga, plans .... si le am reluat.....
Ar trebui sa le lasam, mai ales eu cea am avut o luna întreaga când n am fumat si aveam un motiv foarte bun pe atunci..... în schim acuma, mai zic ca o sa ma las când o sa ramân gravida dar ...... daca chiar nu raman niciodata? Cred ca îmi trebe un motiv foarte bun si care sa nu ma mai lase sa le reiau vreodata.
Am auzit si atunci si citisem cartea lui Allen Car- In sfarsit un nefumator! Cred ca tre sa o reiau iara sa o citeasca si poate ca o sa le las , intr o zi,sper.
Scuze ca am scris cam mult dar ....
Cheek Kiss
P.s. sa ai sedere cat mai scurta aici . Poate si ti te afli printre cele care intra,satu putin si sar gardul la gravidute imediat, cum s a mai ai intamplat.
AngelNot
bunapupici in primul rand imi pare foarte bine ca mi'ai raspuns si iti multumesc.daca reusesc sa le las iti zic si tie ce a functionat in cazul meu poate merge si la tine....daca nu reusesc sper macar sa le reduc.am citit si din postarile din urma(cateva)si vreau sa iti zic ca trebuie sa mergi inainte.sunt sigura ca o sa merga pana la urma si sotul tau la doctor.barbatii se urnesc mai greu cand este vorba de spitale si analize....al meu a stat o luna internat din cauza unei raceli la plamani netratata cum trebuie pentru ca a mers foarte tarziu la doctor,dar cand se simntea rau si facea temperatura si vroiam sa chem salvarea batea din picioare ca un copil mic.....deci probabil este genetic la barbatiNuImiPasa bafta multa si multumesc din nou pentru raspunsuripupici love
Postat: Tuesday, April 4, 2017 7:52 PM
Diana1489 wrote:
Fetelor ce Spune-?i de testul acesta ? Sunt Ziua 27 din 33
este clar pozitiv.se vede destul de bine linia.am vazut cu liniuta mai stearsa la o prietena,mai mult o ghiceai si a fost bebe si la ea deci felicitarimajoreta
Postat: Tuesday, April 4, 2017 7:49 PM
Ellis wrote:

Eu nu am luat anticonceptionale de cand ma stiu. NuStiu M.a dat pe spate cand am auzit de dereglare de la temperatura de afaraBig Surprise

Se poate si asa ceva.???dereglare de la vremea de afara???.........analiza de sange o sa te lamureasca.incearca sa nu te mai stresezi.......pupici
Postat: Tuesday, April 4, 2017 6:48 PM
Ellis wrote:
Fetelor m.am dus la medic... vorba aia "m.am dus bou si am venit vaca". Mi.a spus ca nu sunt însarcinata sau cel putin el nu vede sarcina ca poate e prea mica si ca nu sunt urme ca ar veni menstra prea curând. Citez "Daca nu iti vine in 2 saptamani vii din nou la mine sa vedem ce si cum... ori esti însarcinata, ori ai o dereglare hormonala de la schimbarile astea bru?te de temperatura si iti dau niste pastile sa iti vina" închei citatul. Maine ma duc sa fac beta Hcg. Cat de mica sa fie sarcina sa nu o depisteaza nici testul de sarcina nici medicul... doar nu oi fi eu vreo ciuda?enie a naturii si sa fie invizibila.plans plans plans

Bafta la betta.....sa dea dumnezeu sa fie cu ochisori.sa postezi te rog rezultatul ca parca parca imi dai si mie speranta daca la tine este bb. Eu am 16 zile intarziere si 3 teste negative dar la mine inclin sa cred ca este dereglare hormonala din cauza anticonceptionalelelor pe care le'am oprit in ianuarie!!!dar banuiesc ca stii cum este....speranta nu moare niciodatapupici
Postat: Tuesday, April 4, 2017 3:52 PM
Rubynne wrote:

Bun asa..am auzit de bine de el. Incearca atunci cand gasesti timp sa mergi sa faceti un plan de bataie. Dar incearca sa lasi si stresul deoparte ca dauneaza mult! Daca nunta e aproape du-te la el ca sa-ti dea tratament sa ti se regleze ciclul si pt bebe mergi mai bine dupa nunta pt investigatii amanuntite. Stiu cat de stresanta e perioada nuntii si oricum nu prea iti sta gandul la perioada fertila etc.
este un sfat foarte bun si cred ca asa o sa fac....o sa fac tot posibilul saptamana viitoare sa ajung la domnul doctor sa vad si el ce parere si ce idei are!!!o sa va anunt dupa ce reusesc sa ajung la el .multumesc mult ca sunteti deschise la discutii calde si rabdatoare!este un forum pe care il urmarsc de ceva timp si chiar ma bucur ca mi'am facut curaj sa intru in discutii cu voi!grup
Postat: Tuesday, April 4, 2017 3:15 PM
Rubynne wrote:

Cu placere DistanceKiss ...bun, OK ca ti-a facut analize inainte... mai este si varianta in care cu toate ca sunt bune si se potrivesc pt a regla ce ai tu dereglat, poate nu au fost cele mai potrivite dintre cele bune (bai la ora asta nu-s prea coerenta Hilar Crazy ), nu ai luat mult timp dar e f posibil sa fi influentat ceva pe acolo sau cum zice Meme sa-ti fi revenit la menstra de dinainte de a le lua, daca ea era neregulata.
Incearca sa gasesti un medic cu care poti comunica mai bine si mai mult. Din ce oras esti?
din bucuresti.am doctora la spitalul sf pantelimon si acum as incerca sa ma orientez spre doctorul tarig de la spitalul judetean ilfov dar am inteles ca este foarte aglomerat si timpul de asteptare este foarte mare la el......dar o sa incerc sa obtin o programare la el seara cand este de garda......