OtiliaC wrote: Fetelor astazi am facut si eu testul de toleranta la glucoza, mai jos sunt valorile. Asistenta de la recoltare mi-a zis ca este diabet gestational, dr meu m-a trimis la diabetolog. La ce sa ma astept? Se poate tine sub control doar cu regim alimentar? https://ibb.co/fCxKWZC
Buna Otilia, mi se pare ciudat, stiu ca depinde de laborator dar aceleasi valori de referinta si la prima si la a doua si la a treia recoltare? Pai nu este evident ca sunt crescute valorile la o ora si la doua?.. m-am uitat peste rezultatele mele si la prima trebuia sa fie sub 92, la a doua sub 180 si la a treia sub 153..
Stiu ca se poate tine sub control cu regim alimentar, mai erau fete pe aici pe forum cu rezultatul acesta si totul a fost bine pana la urma.
Raisa-Maria 3 years old ❤️
|
wannabemom wrote:Ce bebelina mare Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti experienta ta. Esti din Bucuresti? Unde o sa nasti? Te pup
Nuu din Bucuresti, sunt din Constanta 😬 si nasc la privat
|
Lyli wrote: Simi super!!! Abea asteptam sa ne povestesti o sa nasti prin cezariana nu? Iar despre raceala asa sunt si eu cu baiatu cel mare el doar tuseste acum eu am toate durerile posibile ma gandesc serios sa merg la spital daca nici in noaptea asta nu voi dormii
Daa Lyli, prin cezarianta. Pt mine nu e o noutate , sunt ft relaxata deocamdata pt ca stiu ce ma asteapta, nasc tot unde am nascut si prima oara si unde am facut toate controalele morfologii si eco, deci e ca o a doua mea casa
|
Buna fetelor, revin si eu cu update
Am fost la control si bebelina este foarte bine, are aproape 3 kg dupa eco. Am stabilit si data, pe 25 octombrie. Mai avem de cumparat una alta dar in mare am cam terminat.. am multe chestii inclusiv patutul ramas dela prima fetita plus multe body-uri caciulite paturici pe care deja le am spalat si calcat si deja o asteapta
Intre timp am facut si testul de toleranta la glucoza si a iesit mare prima valoare, celelalte doua iesind super bine.
Nu a zis medicul mai nimic decat putin regim, dat fiind faptul ca mai avem putin si gata. Mult a fost, putin a ramas dar parca putinul asta mi se pare din ce in ce mai greu.
M-am ales si cu o durere in gat si de cap, dureri care fix ele mai lipseau, in rest le aveam pe toate si ca sa fie pachetul complet ori eu i-am dat fetitei ori ea mie, ca si ei ii curge nasul si tuseste raaau si n-am cum sa o duc la gradii… deci ne descurcam amandoua cum putem ..
Va urez sarcini usoare burticilor si muulta rabdare
|
Buna fetelor, am ramas prima pe lista din ce am observat
Eu am fost la control azi si bebelina are 2 kg. E totul bine si frumos
Medicul meu m-a pus sa fac testul de toleranta la glucoza dar mi-a facut programare abea pe 2 octombrie si atunci o sa am aproape 35 de sapt .. oare mai are relevanta testul asa tarziu?
Am programat si examenul preanestezic iar dupa toate astea ma duc la el si cred ca stabilim si data .
Sper sa fie totul ok pana atunci, fara evenimente neplacute
|
Nastere usoara si recuperare usoara Andreea si AleC ❤️
|
Merry89 wrote:Bună, fetelor! Va scriu sa va anunț ca luni, 23 august, s-a născut bebe Teodor-Andrei, la 38 sapt fix, cu 3.3 kg și 51 cm. Din păcate încă nu ne-am externat, bebe face câteva doze de antibiotic, din cauza ca valoarea proteinei C reactive este cam mare. Dacă totul este în ordine, speram sa mergem mâine acasă. Va pup și va doresc sarcini ușoare în continuare și bebei perfecți!
Felicitari Merry! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii
|
Lyli wrote:Buna fetele !!! E cam liniste in casuta sunteti bine? cum va simtiti ?Erau cateva fete la rand, A mai nascut cnv intre timp ? Bbema stiu ca urmezi nastere si recuperare usoara cand poti sa ne povestesti .
Bunaa, e liniste pe aici pt ca am ramas putine fete , poate mai sar gardul de la aspirici , Doamne ajuta sa le vedem pe aici !!
Eu sunt bine, mi se pare ca ma maresc din ce in ce mai mult, deja nu ma mai incap hainele, mai am 3,4 rochite care mi se mai potrivesc, restul parca se "trag pe burta" :))) E naspa cu caldura asta si ca am prins greul fix in cea mai mare caldura, dar asta este, nu ma mai plang. Asa am avut noroc si la prima sarcina, cand am nascut pe 01 septembrie, iar acum pe la sfarsitul lui octombrie. Noroc cu aerul conditionat.
|
Am fost la eco, este in regula totul, mi-a zis domnul doctor ca primele 24 de h sunt importante dupa o cazatura sau lovitura , pt ca e posibil sa se desprinda placenta. Dar nu a fost nimic grav la mine si totul e bine. Are 1200gr si mi-a zis ca dupa masuratori arata de 29 de saptamani. ❤️❤️
Mi-a mai zis ca s-a intors cu capul in jos, dar nu mi-a zis ca e de bine sau de rau , a zis ca se mai poate intoarce de cateva ori pana la nastere.
Sper sa fie ascultatoare sa mai stea in burtica
Aveti grija de voi fetelor!
|
Buna fetelor, ma bucur ca sunteti bine si ca durerile va lasa.
Eu ieri am cazut destul de tare, norocul meu ca macar am cazut in fund.. simt bebica la fel ca de obicei, nu am avut sangerari sau ceva dar psihicul meu nu ma lasa sa trec peste asta fara sa fac un eco , pe care il fac cand plec de la munca, ca sa ma asigur eu ca placenta nu a coborat sau cine stie ce alta problema... sper sa fie totul bine Mi se tot pare ba ca mi-a coborat burta, ba ca ma doare nu stiu unde, ba ca am nu stiu ce scurgere.. sper sa fie doar in capul meu si totul sa fie bine..
|