Profil: Silvya
Despre
Utilizator: Silvya
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, December 14, 2016
Ultima vizita: Monday, May 22, 2017 11:35 AM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 58
Postat: Tuesday, May 2, 2017 9:13 PM
Buna fetelor! Ajutati-ma, va rog. Unde pot sa gasesc pregnyl in Chisinau. Sau poate cineva din fete a propcurat si nu mai are nevoie..???
Subiect: Stimulare ovariana
Postat: Wednesday, December 14, 2016 5:37 PM
andy07 wrote:
Pai dupa ce il intrerupi iti vine. Inteleg ca tu inca iei. Cat iei? Maxim 10 zile se ia, apoi se opreste si in vreo 3-5 zile ar trebui sa iti vina.
Sunt fete pe forum care au reusit cu closty, altele nu,cum ti-o fi norocul.

Exact pentru 10 zile mi-a prescris medicul. Medicul mi-a zis ca poate sa vina si mai repede. Durerile din ce cauza ar fi?
Subiect: Stimulare ovariana
Postat: Wednesday, December 14, 2016 4:25 PM
Buna fetelor!
Eu sunt noua printre voi. Vreau sa ma impartasesc si eu cu situatia mea. Am 26 ani, CM nu a fost regulat practic niciodata, de obicei venea la maxim 50-60 zile - diagnoz SOP. Acum 3 luni in urma am facut 2 luni stimulare cu Clostylbegit, fara rezultat. Desi ovulatie posibil ca a fost, dar bebe nu. Dupa pauza de 3 luni, menstruatia nu-mi mai vine. Am mers la medic mi-a dat Duphaston, dupa care iarasi 2 p Closty/zi si control la 11 zi. Astazi sunt in a 7-a zi de Duphaston, menstruatia nu a venit inca, dar am dureri la nivelul ovarelor (parca intepaturi). Am vrut sa va intreb, daca stiti la cit timp de Duphaston vine menstruatia? Daca sunt cazuri de succes care au devenit mamici cu stimulare ovariana cu Clotylbegit?
Multumesc anticipat!