Mucusul cervical abia îl zaresc din când in când, in zilele fertile secre?ia mea este apoasa, inca mai am unele crampe dar poat sa jur ca ambele ovare ma dor.
|
Am mai facut in Martie, dar atunci mi-au ie?it decât doua teste pozitive si a fost cu noroc. Ciclul menstrual este regulat de 28 de zile, iar ovulatia ?in sa cred ca este undeva in ziua 15-16, acum sunt in ziua 17, nu ?tiu cum sa adaug o poza ca sa arat testele.
|
Buna fetele ?i la mul?i ani Mariilor! Mi-am facut curaj sa scriu, încerc sa fac un bebe înca de la începutul anului... in Martie am ramas însarcinata ?i aveam 7 saptamâni când am pierdut sarcina( s-a eliminat natural). Doctora ne-a recomandat sa mai asteptam macar 2 luni dupa prima menstrua?ie... iar acum am încercat sa îmi fac teste de ovulatie si sa îmi monitorizez temperatura bazala,ca sa detectez cel mai bun moment. Acum sunt in ziua 17 a ciclului menstrual ?i de trei zile am testele de ovulatie pozitive, linia de test este mai intensa decât cea de control ?i nu ?tiu daca am ovulat sau nu. cand am fost ultima data la control mi-a dat sa iau Duphaston ca sa ma ajute sa ob?in mai repede o sarcina, din ziua 15 a ciclului menstrual... oare sa fie o reac?ie slab pozitiva din cauza duphastonului? Temperatura oscileaza ?i ea, o zi este mica, o zi este mare. Va rog mult sa îmi raspundeti, poate a?a în?eleg ?i eu mai bine daca imi explica cineva care a mai trecut prin a?a ceva.
|
AlexandraG wrote:Off.. Imi pare foarte rau pt tine... Din pacate stiu prin ce treci Erea prima ta sarcina? Am mai avut o sarcina acum 6-7 ani care la fel s-a oprit din evolu?ie... dupa “taticul” m-a parasit... Va mul?umesc fetelor pentru încurajare, am vorbit ?i cu doamna doctor ?i dupa urmatoarea menstrua?ie îmi va da liber la bebelu?it, dar ma doare sufletul.... eram a?a entuziasmata ?i fericita.... sper ca data viitoare o sa fie mai bine.... Vad ca acum au început sângerarile....
|
Am pierdut sarcina... am beta hcg 400... nu pot sa explic ce simt in momentele astea...
|
Mihaela14 wrote: Offf Silvia, imi pare rau. Tu ai facut beta cand ai depistat sarcina, s-a dublat ok?
Am depistat sarcina înainte de paste.... ?i am facut un beta înainte de paste ?i unul dupa paste când s-a deschis laboratorul ?i a crescut destul de ok Pe 14.04 —102,64 ?i pe 21.04 —708,89, sa vedem ce rezultat o sa am ?i azi.... daca a scazut înseamna ca l-am pierdut pe bebe ?i trebuie sa opresc progesteronul ca sa îl elimin, daca este mare înseamna ca s-a implantat tarziu
|
Buna fetele, eu acum am venit de la doctor.... ori eu nu am calculat bine zilele de sarcina, ori sarcina mea este oprita din evolu?ie.... nici doamna doctor nu a ?tiut sa îmi spuna ca este foarte foarte mic, are 3,6 mm... ?i ultimul ciclu menstrual a fost pe 10 Martie.... acum mi-am mai repetat o data beta hcg la urgenta ca sa ma anun?e doamna doctor ce se întâmpla, daca este bine sau nu..... s-a mai întâmplat a?a ceva la voi?
|
AstaMica wrote:Buna, burtici! Am ?i eu curiozita?i pentru ca este prima sarcina. Când ma voi duce la prima morfologie, adica luni (?i voi avea 12 saptamâni), ce fel de ecografie îmi va face? Abdominala sau intravaginala? Cea de la 7 saptamâni a fost intravaginala. La voi cum a fost? ?i a? mai vrea sa va întreb pe cele care sunte?i din Bucure?ti, daca îmi pute?i recomanda ?i mie un medic ginecolog bun. Doamna de care am dat, nu este prea simpatica ?i nici nu sta la discu?ii, iar eu am nevoie de raspunsuri ?i siguran?a. Crede?i ca mai ia cineva sarcini în eviden?a? Doctora aceasta mi-a spus ca am mare noroc ca m-a luat pentru ca ia doar urgen?e, iar eu nu sunt urgen?a. Pot sa î?i recomand o doctori?a foarte buna de la clinica medcenter, o gase?ti ?i in Titan ?i in Berceni, eu la dansa voi merge. Se numește Iordache oana
|
IoanaOlo wrote:Salut burtici frumoase. Am fost ?i eu azi la control. Avem un cuculet mare ?i sanatos(250gr.) Medicul a spus ca suntem sanato?i amandoi si ca nu avem motive de îngrijorare. Va imbratisez cu drag Felicitari!!!
|
Doamne ajuta sa fie bine, O sa îmi iau concediu medical saptamâna asta sa stau cuminte in pat, l-am facut pe so?ul meu gospodina Eu nu m-am vopsit... și nu știu dacă o sa ma mai vopsesc... chiar dacă am multe fire albe, îmi creste un par sanatooooos. Când o sa intru in prenatal o sa îl tund scurt sau eventual un ciocolatiu, nu mai vreau blooond.
|