Profil: silvia_serban
Despre
Utilizator: silvia_serban
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, October 3, 2012
Ultima vizita: Thursday, November 10, 2016 4:38 PM
Numarul de postari: 77
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Viermisori intestinali
Postat: Monday, February 16, 2015 9:42 AM
Dragi mamici, i-am facut copro baietelului meu si i-a iesit giardia. Facem tratament cu Helmiflores, dar am o mare dilema. Trebuie sa anunt la gradi ca are giardia, il mai pot duce in comunitate cat timp fac tratamentul? Doctorita lui nu ne-a interzis sa mearga in comunitate. Cred ca daca s-ar respecta regulile de igiena si i-ar spala mai des pe maini nu ar fi o problema. Deci ce ma fac? Il duc maine la gradi? Si daca il duc anunt doamnele ca i-am gasit viermisori? NuStiu
Subiect: dureri de burta noaptea
Postat: Monday, January 26, 2015 9:02 AM
Baiatul meu de 3 ani si jumatate se plange de vreo 4 nopti ca il doare burtica.Imi arata tocmai sus in capul pieptului, mai degraba in zona sternului. de ceva vreme are un somn agitat, se suceste des de pe o parte pe alta, scanceste, ma bate in somn/ Am pus agitatia asta pe seama viselor, dar in ultima vreme se ridica efectiv in fund si-mi zice ca il doare burtica si bea foarte multa apa. Nu stiu ce sa cred pentru ca faza cu "ma doare burtica" este la el si in fel de alintare, o spune toata ziua, mai ales daca face vreo boacana pentru ca stie ca este imediat iertat.
Durerile astea noaptea au inceput de acum cateva nopti cand a fost racit, a avut febra in jur de 39, s-a simtit rau si de atunci mananca si destul de putin, fata de zilele normale.
Ce ziceti? Il duc la un medic?
Subiect: caciulite tricotate pentru copii-iarna- 2
Postat: Thursday, September 26, 2013 9:59 AM
Fetelor cine ma invata si pe mine cum se face carliontul ala pus pe post de mot la caciula asta?
Subiect: CONCURS 35
Postat: Tuesday, September 24, 2013 9:13 AM
STOP JOC!!!! Deci scor final Andreia 5 voturi, Cristina 6 voturi si Sweety 3 voturi. FELICITARI CRISTINA
Postat: Monday, September 23, 2013 9:25 AM
Deci pana acum situatia sta asa: Nr.1 - 4 voturi
Nr.2 - 5 voturi
Nr.3 - 2 voturi
Postat: Saturday, September 21, 2013 3:15 PM
Votez 2
Postat: Saturday, September 21, 2013 9:05 AM
Gata fetelor. Incheiam concursul. Va rog sa votati pana luni la ora 17. Participantele sunt Andreia-Laura(1) , Cristina Patrascu(2) si Sweety (3). Felicitari!!!!!
Va rog daca se procepe cineva sa aseze pozele astea frumos sa o faca. eu nu reusesc.

Postat: Sunday, September 15, 2013 7:28 AM
Multumesc Cristina. Fetelor vad ca a terminat si sweety. Incheiem concursul? Nu va suparati pe mine, dar eu in timpul saptamanii nu prea am timp sa intru pe net. Daca mai e cineva mai asteptam.
Postat: Saturday, September 14, 2013 3:46 PM
Fetelor cam cat material intra la un pulover cu nasturi de femeie, marimea 42 sa zicem?
Postat: Monday, September 9, 2013 1:53 PM
Fetelor va rog sa imi spuneti pana deseara daca mai lucreaza cineva, daca nu sa inchid concursul.