Profil: SilviaC
Despre
Utilizator: SilviaC
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, February 21, 2015
Ultima vizita: Monday, March 9, 2015 7:35 AM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Sistemul Waldorf, o optiune buna sau nu?
Postat: Saturday, February 21, 2015 11:47 PM
Vesna wrote:
Am predat in scoala Waldorf, nu este asa libertina precum se crede, din cauza ca este tot o institutie de stat, asa ca se supune restrictiilor Inspectoratului Scolar. Sunt elevi tare buni, mult mai cu bun simt decat in scolile traditionale (poate pentru ca sunt si mai putini, iar intrarea este selectiva). In ceea ce priveste predarea, dupa mine e mult mai bine - se preda calitativ, nu cantitativ, desi, in final, se ajunge tot la acelasi nivel cu cei din celelalte scoli, pentru se dau examenele laolalta.
Am avut ocazia sa merg si la scoli Waldorf din strainatate - da, acolo e altfel...
Consider ca lumea nu stie prea multe despre aceasta alternativa, sunt multi cu prejudecati si destul de neincrezatori. Nici scoala nu reuseste sa elimine aceste prejudecati, ca e in minoritate.
Are si sistemul acesta defectele sale, ca oricare altul, dar cred ca este benefic, mai ales in anii de gradinita si cei primari.

Ne poti spune, te rog, dupa ce criterii se accepta copiii in gradinitele Waldorf?
Subiect: Sistemul Waldorf, o optiune buna sau nu?
Postat: Saturday, February 21, 2015 11:31 PM
Alimami, am citit si eu acum postarea ta. Pana la urma ai ales gradinita Waldorf?