Silicon vs. latex
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Saturday, April 15, 2006 7:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
miri, multumsc mult pentur detalii...vazand ca scrie la profil Hunedoara,am crezut ca stai in Hunedoara si ai cumparat suzi d ela noi, din Ro...dar intru si eu pe site, sa imi clatesc nitelus okisoriisic ...
Miri
Scris: Saturday, April 15, 2006 8:43 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Stelute,esti dragutahohot Pai chiar stau in Hunedoara numai ca am norocul ca sotul meu sa lucreze doua luni pe an in Germania,asa ca imi face aprovizionarea cu ceea ce-mi trebuie pentru Sara.
Referitor la produsele Fisher Price,noi suntem tare multumiti de ele.Pacat ca nu se importa si la noi tot ceea ce au ei in materie de articole pentru sugari.sic
Anaida
Scris: Saturday, April 15, 2006 10:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/12/2006
Am citit ce ati scris voi si am mai invatat cate ceva...nu stiam despre avantajele si dezavantajele siliconului sau latexului in materie de suzete...nu stiu in ce masura imi mai folosesc aceste cunostinte, dar e bine sa le am acolo depozitate intr-un "fisier" sic
Noi am scapat de suzete...Razvan a avut numai suzete din silicon, pana la 1 an si 4 luni cand a inceput sa le roada. Atunci am spus ca e cazul sa incheiem capitolul "suzeta". I-am lasat o singura suzeta pe care a rontait-o pana nu a mai avut de ce o tine (am taiat-o eu cand am vazut ca incepe sa rupa bucati din ea). A durat cam o saptamana perioada de maraieli ca nu mai avea pe suzi la nani(doar atunci o folosea, niciodata nu o luam cu noi afara, doar cand era mic-mic), dar am rezistat cu stoicism. Stiam ca mai tarziu va fi mult mai grea despartirea. Tati tot zicea sa-i dau baiatului alta suzeta, dar eu nu am cedat. Dupa ce a uitat-o, n-au mai fost probleme.

Am incercat sa-i dau si Alexandrei suzeta cand avea vreo 3 saptamani, ca ar fi stat mai mereu la san, si ma innebunea seara cate 2 ore... parea s-o accepte in prima seara, dar m-am inselat.De a doua zi n-a vrut-o sub nici un chip. O scuipa si ziceai ca vomita tot ce a mancat. Nu am mai insistat. Mi-am amintit de dezavantajele folosirii suzetei (stiam de la Razvan)...ba le uitam acasa cand dormeam la mama, trebuiau fierte, le pierdea noapte prin pat si trebuia sa ma ridic sa le caut. Daca Alexandra ar fi fost tentata sa-si suga degetul, probabil ca as fi insistat cu suzeta, dar cum degetelele sunt obiect de joaca si nu de supt, suzeta a ramas un obiect neinteresant...si am luat vreo 4, tot ca s-o fac sa o accepte!

Ca sa nu ies prea mult din topic...Nu stiu ce sa zic, daca latex-ul e mai bun decat siliconul de vreme ce n-am folosit decat din silicon.
Laura&Alfonso
Scris: Saturday, April 15, 2006 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
stele_pe_cer wrote:

O suzeta "confortabila"sic este o suzeta care lasa caile respiatorii libere,astfel incat sa nu incomodeze nici la supt, nici la respiratie, nici la miscari ale capului, efectuate din gat.

Daca privim cu atentie un copil care suge/trage din suzeta, vom observa cum suzeta atinge la fiecare tragere a sugarului fata copilului.O suzeta asemenatoare celei din poza jeneaza atat nasul, cat si ingreuneaza respiratia.Pe vreme rece, poate kiar sa faca un usor condes si sa faciliteze aparitia unor complicatii respiratorii.

i-am cumparat-o sa se joace cu ea... ca e toata din silicon.. si o intoarce pe toate partile si o musca... incercand sa si-o puna in gurita....suseta e omologata e de chicco si cumparata intr-o farmacie...nu cred ca firma chicco ar fabricao daca nu ar fi buna si ar ingreuna respiratia sugarului....
stele_pe_cer
Scris: Saturday, April 15, 2006 11:13 PM
Nivel

Laura&Alfonso wrote:

i-am cumparat-o sa se joace cu ea... ca e toata din silicon.. si o intoarce pe toate partile si o musca... incercand sa si-o puna in gurita....suseta e omologata e de chicco si cumparata intr-o farmacie...nu cred ca firma chicco ar fabricao daca nu ar fi buna si ar ingreuna respiratia sugarului....

Da, asa e...firma Chicco este firma de incredere si, cu atat mai mult cu cat produsul este cumparat din farmacii...eu doar am adaugat niste comentarii la ceea ce se vede in poza, dat fiind faptul ca nu toata lumea cumpara marfa "omologata"sic .
Laura&Alfonso
Scris: Saturday, April 15, 2006 11:19 PM
Nivel

eu una nu ma risc... prefer sa cumpar din farmacii si produse omologate ( autorizate)... iar de firma chicco gasesc produsele mai ieftin ca ma duc din cand in cand la fabrica si cumpar ...ies mult mai ieftin ca ex carutul trio C1 in magazin costa in jur de 550 de euro iar la magazinul de langa fabrica costa 314 euro.... suzete tetine la un euro..biberoane la 3,15 euro(250ml) ....
stele_pe_cer
Scris: Saturday, April 15, 2006 11:28 PM
Nivel

Laura&Alfonso wrote:
eu una nu ma risc... prefer sa cumpar din farmacii si produse omologate ( autorizate)... iar de firma chicco gasesc produsele mai ieftin ca ma duc din cand in cand la fabrica si cumpar ...ies mult mai ieftin ca ex carutul trio C1 in magazin costa in jur de 550 de euro iar la magazinul de langa fabrica costa 314 euro.... suzete tetine la un euro..biberoane la 3,15 euro(250ml) ....

Ce diferente mari de pretplans plans ..eu una ma uitam mai devreme pe amazon la o tricicleta pentru Matei de la Chicco - la ei este 68 de euro, la noi 3.000.000 .Daca pun la socoteala si keltuielile de transport, ies la niste sume astronomice de imi piere pana si keful sa plang uff !
Laura&Alfonso
Scris: Saturday, April 15, 2006 11:55 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Ce diferente mari de pretplans plans ..eu una ma uitam mai devreme pe amazon la o tricicleta pentru Matei de la Chicco - la ei este 68 de euro, la noi 3.000.000 .Daca pun la socoteala si keltuielile de transport, ies la niste sume astronomice de imi piere pana si keful sa plang uff !

Intereseaza-te daca exista si in tara fabrica chicco ( de obicei se afla in capitala) .. ca am o prietena in franta- paris si ea la fel se aprovizioneaza direct de la fabrica si majoritatea produselor se gasesc la jumatate de pret

eu ma duc cam odata la 2 luni si ma aprovizionez cu de toate .... sper sa existe si la voi fabrica ca asa o sa economisiti foarte mult....
PS.. scutecele de chicco sunt foarte bune
Bebeut
Scris: Thursday, January 14, 2021 11:22 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/1/2021
la Adrian i am cumparat 2 suzete una de silicon si una de latex de la Nuk
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.