Silicoane
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Monday, November 20, 2006 8:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Taki, numai silicon se pune?Nu sunt si alte materiale?Poate-mi vine si mie vreo idee la vara cand vin acasaras dar nu vreau siliconuff
misha
Scris: Tuesday, November 21, 2006 7:44 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Taki, sa te recuperezi repede si sa fii mandra de tine, asa cum iti doresti!pupici flowers...poze poate ne pui mai tarziu, dar imbracata cu ceva mulat sa vedem cat de cat INAINTE si DUPA sic
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, November 21, 2006 8:58 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Taki, ma bucur ca ti-ai vazut visul cu okii!Sper sa iti revii cat mai repejor, ca sa iti intri in "atributii" complete.Kiar daca acum nu ai voie sa faci multe, cine se faleste cu sani "obraznici"?

Vorba Mishei, posteaza cateva pozici imbaracata mulat, sa vedem si noi diferenta.
taki
Scris: Tuesday, November 21, 2006 9:34 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Am doua cupe mai mari. Deocamdata sunt inca bandajata si nu pot purta bluze mulate, dar...am sa port.ras
spezam
Scris: Wednesday, November 22, 2006 1:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
TAki, sunt noua pe aici, dar ma bucur ca am gasit o comunitate de fete inteligente si simpatice. MA bucur pt reusita ta! Te-ai operat in Romania sau in Japonia? Poti sa-mi spui cat a costat? Eventual ,poate o sa discutam pe mess... daca ma primesti!pupici
taki
Scris: Thursday, November 23, 2006 2:43 PM
Nivel

spezam wrote:
TAki, sunt noua pe aici, dar ma bucur ca am gasit o comunitate de fete inteligente si simpatice. MA bucur pt reusita ta! Te-ai operat in Romania sau in Japonia? Poti sa-mi spui cat a costat? Eventual ,poate o sa discutam pe mess... daca ma primesti!pupici

Bine-ai venit printre noi!
Multumesc frumos!

M-am operat in Ro, pretul a fost destul de piperat dar mi-am facut 2 operatii intr-una si a meritat pentru ca sunt multumita.
Cred ca pretul se studiaza cu dr pentru ca depinde de fizionomia fiecaruia.

Pupici dulci!

pupici pupici pupici
taki
Scris: Thursday, November 23, 2006 2:44 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Taki, numai silicon se pune?Nu sunt si alte materiale?Poate-mi vine si mie vreo idee la vara cand vin acasaras dar nu vreau siliconuff

Depinde de clinica, dar pe mine m-a sfatuit d-na dr Dana Jianu sa-mi pun silicon.
taki
Scris: Friday, December 8, 2006 2:58 PM
Nivel

Mi-am scos si firele, mai am 3 de scos luni si gata. Sunt mandra de "mingiile" mele.

ras

Trebuia sa-mi scoata firele in urma cu o saptamana, dar am facut alergie la Venoruton gel.plans plans plans Acum totul s-a calmat, tin tratament si sper sa nu mai fac niciodata in viata mea alergii.nervi nervi nervi

g_nicoleta2000
Scris: Friday, December 8, 2006 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
taki wrote:
Mi-am scos si firele, mai 3 de scos luni si gata. Sunt mandra de "mingiile" mele.

ras

Trebuia sa-mi scoata firele in urma cu o saptamana, dar am facut alergie la Venoruton gel.plans plans plans Acum totul s-a calmat, tin tratament si sper sa nu mai fac niciodata in viata mea alergii.nervi nervi nervi

lasa, lasa, baba la frumusete sufera!

iti tinem pumnii sa te simti bine, sa nu mai faci nici o alergie si te asteptam cu pozele, cine stie ce idei ne mai vin.ras
taki
Scris: Friday, December 8, 2006 8:49 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

iti tinem pumnii sa te simti bine, sa nu mai faci nici o alergie si te asteptam cu pozele, cine stie ce idei ne mai vin.ras

Am sa va trimit pozele saptamana viitoare pe PM. sic
Andi&Mariuca
Scris: Friday, December 8, 2006 8:58 PM
Nivel

Taki, te rog frumos sa ma ierti ca indraznesc sa te intreb dar efectiv sunt curioasa: exista vreo diferenta cand iti atingi pieptul intre cum simteai pielea si muschii de dedesubt inainte si dupa operatie? adica simti ca este "ceva" in plus acolo? ceva ce nu iti apartine in mod normal?
te rog sa nu te superi dar mi se pare fascinanta operatia asta...pupici
taki
Scris: Friday, December 8, 2006 9:01 PM
Nivel

Andismom wrote:
Taki, te rog frumos sa ma ierti ca indraznesc sa te intreb dar efectiv sunt curioasa: exista vreo diferenta cand iti atingi pieptul intre cum simteai pielea si muschii de dedesubt inainte si dupa operatie? adica simti ca este "ceva" in plus acolo? ceva ce nu iti apartine in mod normal?
te rog sa nu te superi dar mi se pare fascinanta operatia asta...pupici

Da, simt ca este ceva acolo, dar nu ma deranjeaza deloc. Inainte nu aveam nimic acolo si eram foarte " singura ", dar acum ma simt bine cu ceva ce nu este al meu dar este facut pentru mine.scratch

Andi&Mariuca
Scris: Friday, December 8, 2006 9:05 PM
Nivel

ok, deci exista o diferenta pe care tu o simti. m-ai lamurit ca eu ma gandeam ca nu se simte nimic decat sa vede!ras

cred si eu ca te simti bine daca asta ti-ai dorit! sa iti fie de bine si sa le porti sanatoasa!pupici
stele_pe_cer
Scris: Friday, December 8, 2006 10:57 PM
Nivel

Taki, refacere rapida si nu ma uita nici pe mine cu pozicile pe privatpupici !
monachris05
Scris: Monday, December 11, 2006 2:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Taki, felicitari!!! flowers flowers flowers Esti o curajoasa, trebuie sa fii tare fericita acum, si tare mandra.
Sa stii ca te invidiez ca ai avut puterea sa treci prin asa ceva, si mai ales ca ti-ai vazut visul cu ochii.
Si eu ma gandesc la o operatie, poate nu acum, as vrea sa mai am un copil, dar dupa....imi este cam frica, dar asa cum ai avut si tu acest vis, asa il am si eu...
Sotul meu nu prea e de acord (dar stiu ca nu i-ar displace...angel ), dar vrea sa fiu si eu mai increzatoare in mine, acum sunt complexata...nici in costum de baie nu prea ma dezbrac.
Oricum, te felicit in toata inima, si iti doresc ca totul sa fie bine pana la sfarsit! flowers
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.