Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Taki, numai silicon se pune?Nu sunt si alte materiale?Poate-mi vine si mie vreo idee la vara cand vin acasa dar nu vreau silicon |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Taki, sa te recuperezi repede si sa fii mandra de tine, asa cum iti doresti! ...poze poate ne pui mai tarziu, dar imbracata cu ceva mulat sa vedem cat de cat INAINTE si DUPA |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Taki, ma bucur ca ti-ai vazut visul cu okii!Sper sa iti revii cat mai repejor, ca sa iti intri in "atributii" complete.Kiar daca acum nu ai voie sa faci multe, cine se faleste cu sani "obraznici"?
Vorba Mishei, posteaza cateva pozici imbaracata mulat, sa vedem si noi diferenta.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am doua cupe mai mari. Deocamdata sunt inca bandajata si nu pot purta bluze mulate, dar...am sa port. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| TAki, sunt noua pe aici, dar ma bucur ca am gasit o comunitate de fete inteligente si simpatice. MA bucur pt reusita ta! Te-ai operat in Romania sau in Japonia? Poti sa-mi spui cat a costat? Eventual ,poate o sa discutam pe mess... daca ma primesti! |
|

| spezam wrote:TAki, sunt noua pe aici, dar ma bucur ca am gasit o comunitate de fete inteligente si simpatice. MA bucur pt reusita ta! Te-ai operat in Romania sau in Japonia? Poti sa-mi spui cat a costat? Eventual ,poate o sa discutam pe mess... daca ma primesti!
Bine-ai venit printre noi! Multumesc frumos!
M-am operat in Ro, pretul a fost destul de piperat dar mi-am facut 2 operatii intr-una si a meritat pentru ca sunt multumita. Cred ca pretul se studiaza cu dr pentru ca depinde de fizionomia fiecaruia.
Pupici dulci!
|
|

| mihaela75 wrote:Taki, numai silicon se pune?Nu sunt si alte materiale?Poate-mi vine si mie vreo idee la vara cand vin acasa  dar nu vreau silicon
Depinde de clinica, dar pe mine m-a sfatuit d-na dr Dana Jianu sa-mi pun silicon. |
|

| Mi-am scos si firele, mai am 3 de scos luni si gata. Sunt mandra de "mingiile" mele.
Trebuia sa-mi scoata firele in urma cu o saptamana, dar am facut alergie la Venoruton gel. Acum totul s-a calmat, tin tratament si sper sa nu mai fac niciodata in viata mea alergii.
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
|
lasa, lasa, baba la frumusete sufera!
iti tinem pumnii sa te simti bine, sa nu mai faci nici o alergie si te asteptam cu pozele, cine stie ce idei ne mai vin. |
|

| g_nicoleta2000 wrote:iti tinem pumnii sa te simti bine, sa nu mai faci nici o alergie si te asteptam cu pozele, cine stie ce idei ne mai vin.
Am sa va trimit pozele saptamana viitoare pe PM. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Taki, te rog frumos sa ma ierti ca indraznesc sa te intreb dar efectiv sunt curioasa: exista vreo diferenta cand iti atingi pieptul intre cum simteai pielea si muschii de dedesubt inainte si dupa operatie? adica simti ca este "ceva" in plus acolo? ceva ce nu iti apartine in mod normal? te rog sa nu te superi dar mi se pare fascinanta operatia asta... |
|

| Andismom wrote:Taki, te rog frumos sa ma ierti ca indraznesc sa te intreb dar efectiv sunt curioasa: exista vreo diferenta cand iti atingi pieptul intre cum simteai pielea si muschii de dedesubt inainte si dupa operatie? adica simti ca este "ceva" in plus acolo? ceva ce nu iti apartine in mod normal? te rog sa nu te superi dar mi se pare fascinanta operatia asta...
Da, simt ca este ceva acolo, dar nu ma deranjeaza deloc. Inainte nu aveam nimic acolo si eram foarte " singura ", dar acum ma simt bine cu ceva ce nu este al meu dar este facut pentru mine.
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ok, deci exista o diferenta pe care tu o simti. m-ai lamurit ca eu ma gandeam ca nu se simte nimic decat sa vede!
cred si eu ca te simti bine daca asta ti-ai dorit! sa iti fie de bine si sa le porti sanatoasa! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Taki, refacere rapida si nu ma uita nici pe mine cu pozicile pe privat ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Taki, felicitari!!! Esti o curajoasa, trebuie sa fii tare fericita acum, si tare mandra. Sa stii ca te invidiez ca ai avut puterea sa treci prin asa ceva, si mai ales ca ti-ai vazut visul cu ochii. Si eu ma gandesc la o operatie, poate nu acum, as vrea sa mai am un copil, dar dupa....imi este cam frica, dar asa cum ai avut si tu acest vis, asa il am si eu... Sotul meu nu prea e de acord (dar stiu ca nu i-ar displace... ), dar vrea sa fiu si eu mai increzatoare in mine, acum sunt complexata...nici in costum de baie nu prea ma dezbrac. Oricum, te felicit in toata inima, si iti doresc ca totul sa fie bine pana la sfarsit! |
|
|