Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| gropite wrote:taki da nutu ziceai si te laudai k super bine te simti k mari nu stiu cum k nu se potriveste bla bla ...tii maresti????sa ne anunti
gropite wrote:prea mare si cred ca prea urat vezi sa nu ajungi k " jordan"biahhhhhhhhhh
Gropite, te rog sa fii mai atenta la limbajul folosit! Fiecare e stapana pe corpul pe ei si nu trebuie sa fii tu de acord! Aici se impartasesc experientele legate de implanturi, nu se critica o persoana sau alta. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| gropite wrote:taki da nutu ziceai si te laudai k super bine te simti k mari nu stiu cum k nu se potriveste bla bla ...tii maresti????sa ne anunti
Ba da, si asa este. Ma bucur enorm ca am facut operatia, dar...daca se poate de ce sa nu ii fac mai mari, macar un pic . Acum stiu ce implica aceasta operatie si nu mai stau cu teama de ... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si totusi, fetelor, cum se simt implanturile alea la atingere? sau nu se simt? si Gropite, ce circumferinta ai daca te masori peste piept? sau ce marime la sutien eventual?
|
|

| venera wrote:si totusi, fetelor, cum se simt implanturile alea la atingere? sau nu se simt?
Se simt implanturile la atingere: ca un saculet moale (doar e silicon). |
|
| fetelor, ieri am venit de la tm. mi-am pus mentor de 400 rotunzi. eu zic ca arata super, ma bucur ca nu i-am facut mai mici.imi puteti spune dupa cat timp ati condus voi, cat timp nu ati ridicat, ce ati facut cu copiii? |
|

| criss wrote:fetelor, ieri am venit de la tm. mi-am pus mentor de 400 rotunzi. eu zic ca arata super, ma bucur ca nu i-am facut mai mici.imi puteti spune dupa cat timp ati condus voi, cat timp nu ati ridicat, ce ati facut cu copiii?
Sa ii stapanesti sanatoasa!
Eu am condus dupa circa o luna de zile, timp in care mi-am luat si bona sa se ocupe de fetita (avea 7 lunite atunci ). |
|
| mersi, nu e cam mult o luna? pe mine ma enerveaza ca nu pot sa ma ridic singura din pat.sper ca dupa o saptamana sa fie ok. |
|

| criss wrote:mersi, nu e cam mult o luna? pe mine ma enerveaza ca nu pot sa ma ridic singura din pat.sper ca dupa o saptamana sa fie ok.
Eeeee...vrei cam multe. Protejeaza-te! |
|

| Continuarea subiectului |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 1
| Hei! Maine am si rinoplastie si implanturi mamare. Ideea este ca nu stiu cum ar trebuii sa ma imbrac si cu cat timp sa nu mananc inainte. Plus ca de fumat.. nu pot sa abtin?? |
|
|