Silicoane
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Monday, December 31, 2007 10:45 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Laura wrote:
Alina, cu sau fara silicoane,esti foarte draguta! Daca puneai o poza inaintea lor si una dupa, faceam o comparatie 100% sincera. Asa,din ce foto am vazut cu tine, esti o FEMEIE frumoasa.
Aaa,sa nu uit: Sacha are alura de japoneza, dar frumusetea este 100% a ta flowers flowers flowers

Multumesc frumos. O sa postez o poza cu mine inainte de operatie...numai ca atunci nu prea purtam decolteuri.uff
kali
Scris: Monday, December 31, 2007 11:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
taki wrote:

Multumesc, multumesc!!! Dar silicoanele ca despre ele vorbim aci? alcool scratch

hohot hohot Sunt superbi sanii, e adevarat... ce sa nu-ti placa la ei?! Credeam ca e de la sine inteles.
Ziceam de rochie pentru ca este feminina, iti pune sanii si silueta in valoare... si asta apreciez in mod deosebitflowers
venera
Scris: Thursday, January 3, 2008 4:07 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna, fetelor
am tot vazut poze, arata super
dar am si eu o curiozitate: cum se simt implanturile la atingere?
si cum arata când te apleci?
si mai am multe intrebari despre operatie in sine
si inca ceva, ANKA, daca esti pe forum sau vezi mesaj, imi dai id de mess, eu sunt v.venera
m-am gandit sa merg la consultatie - si eventul operatie tot la dr. Mugea, ca si tine
amalia_81
Scris: Monday, January 7, 2008 1:55 PM

Buna fetelor!Vroiam sa va spun ca maine ma operez...295cc,forma anatomica:dVa rog tineti-mi pumnii..
criss
Scris: Tuesday, January 8, 2008 12:14 AM

succes! si eu m-am programat la dr bratu in 31 ianuarie. yes sper sa nu-mi pierd curajul pana atunci..
kali
Scris: Tuesday, January 8, 2008 8:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Succes, fetelor...si recuperare usoara!
Astept impresii.
alexandra22
Scris: Wednesday, January 9, 2008 5:53 PM

buna!
mai vb cineva despre silicoane?
venera
Scris: Sunday, January 20, 2008 5:13 PM

hei fetelor, unde sunteti?
v-ati mutat pu un alt topic
ma lamuriti va rog asupra aspectelor de mai sus?
gropite
Scris: Wednesday, January 30, 2008 3:36 AM

amalia_81 wrote:
Buna fetelor!Vroiam sa va spun ca maine ma operez...295cc,forma anatomica:dVa rog tineti-mi pumnii..
amalia cum te simti?cum a fost operatia?295 e destul de maricik proteza tu cum arati?esti inalta micuta slabuta cum esti?si cum te simti??????urgent raspunde ca sunt prea curioasa.unde teai operat la cine?
Pardes
Scris: Wednesday, January 30, 2008 8:06 AM

Whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai gagici citesc postul asta de aproximativ 2 ore si nu imi vine sa cred ! hihihihihih sunte-ti fenomenale. Deci mi-am facut un implant acum 1 an si jumate si ma gandesc deja la al 2 lea:D hihihihi
Pentru gagicile care stau in dubii .Sfatul meu FACETI aceasta operatie se merita. Eu ma simt super implinita cum de altfel cred ca se simt toate care au facut operatia asta si sper ca nu sunt singura care se gandeste la mai mult "giggles" Am un implant de 350 cc.. ma gandesc la unul de 450 sau chiar 500.. mi-a fost frica s aimi pun..asa mare dar acum m-am hotarat vreau sa fiu PAMELA ANDERSON :D

Succesdance
gropite
Scris: Thursday, January 31, 2008 5:15 PM

Pardes wrote:
Whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai gagici citesc postul asta de aproximativ 2 ore si nu imi vine sa cred ! hihihihihih sunte-ti fenomenale. Deci mi-am facut un implant acum 1 an si jumate si ma gandesc deja la al 2 lea:D hihihihi
Pentru gagicile care stau in dubii .Sfatul meu FACETI aceasta operatie se merita. Eu ma simt super implinita cum de altfel cred ca se simt toate care au facut operatia asta si sper ca nu sunt singura care se gandeste la mai mult "giggles" Am un implant de 350 cc.. ma gandesc la unul de 450 sau chiar 500.. mi-a fost frica s aimi pun..asa mare dar acum m-am hotarat vreau sa fiu PAMELA ANDERSON :D

Succesdance

prea mare si cred ca prea urat vezi sa nu ajungi k " jordan"biahhhhhhhhhhhohot
venera
Scris: Friday, February 1, 2008 10:35 AM

Gropite, tu ce circumferinta ai acum la bust?
taki
Scris: Friday, February 1, 2008 11:10 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Pardes wrote:

Succesdance

hohot hohot hohot super tare. firstprize

Si eu vreau sa ii mai maresc un pic, poate la sf anului acesta hail .
gropite
Scris: Friday, February 1, 2008 1:11 PM

venera wrote:
Gropite, tu ce circumferinta ai acum la bust?

eu am implant de 280tunete
gropite
Scris: Friday, February 1, 2008 1:13 PM

taki wrote:

hohot hohot hohot super tare. firstprize

Si eu vreau sa ii mai maresc un pic, poate la sf anului acesta hail .

taki da nutu ziceai si te laudai k super bine te simti k mari nu stiu cum k nu se potriveste bla bla ...tii maresti????sa ne anuntiras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.