Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Laura wrote:Alina, cu sau fara silicoane,esti foarte draguta! Daca puneai o poza inaintea lor si una dupa, faceam o comparatie 100% sincera. Asa,din ce foto am vazut cu tine, esti o FEMEIE frumoasa. Aaa,sa nu uit: Sacha are alura de japoneza, dar frumusetea este 100% a ta
Multumesc frumos. O sa postez o poza cu mine inainte de operatie...numai ca atunci nu prea purtam decolteuri. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| taki wrote:Multumesc, multumesc!!! Dar silicoanele ca despre ele vorbim aci?
Sunt superbi sanii, e adevarat... ce sa nu-ti placa la ei?! Credeam ca e de la sine inteles. Ziceam de rochie pentru ca este feminina, iti pune sanii si silueta in valoare... si asta apreciez in mod deosebit |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna, fetelor am tot vazut poze, arata super dar am si eu o curiozitate: cum se simt implanturile la atingere? si cum arata când te apleci? si mai am multe intrebari despre operatie in sine si inca ceva, ANKA, daca esti pe forum sau vezi mesaj, imi dai id de mess, eu sunt v.venera m-am gandit sa merg la consultatie - si eventul operatie tot la dr. Mugea, ca si tine |
|
| Buna fetelor!Vroiam sa va spun ca maine ma operez...295cc,forma anatomica:dVa rog tineti-mi pumnii.. |
|
| succes! si eu m-am programat la dr bratu in 31 ianuarie. sper sa nu-mi pierd curajul pana atunci.. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Succes, fetelor...si recuperare usoara! Astept impresii. |
|
| buna! mai vb cineva despre silicoane?
|
|
| hei fetelor, unde sunteti? v-ati mutat pu un alt topic ma lamuriti va rog asupra aspectelor de mai sus?
|
|
| amalia_81 wrote:Buna fetelor!Vroiam sa va spun ca maine ma operez...295cc,forma anatomica:dVa rog tineti-mi pumnii.. amalia cum te simti?cum a fost operatia?295 e destul de maricik proteza tu cum arati?esti inalta micuta slabuta cum esti?si cum te simti??????urgent raspunde ca sunt prea curioasa.unde teai operat la cine? |
|
| Whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai gagici citesc postul asta de aproximativ 2 ore si nu imi vine sa cred ! hihihihihih sunte-ti fenomenale. Deci mi-am facut un implant acum 1 an si jumate si ma gandesc deja la al 2 lea:D hihihihi Pentru gagicile care stau in dubii .Sfatul meu FACETI aceasta operatie se merita. Eu ma simt super implinita cum de altfel cred ca se simt toate care au facut operatia asta si sper ca nu sunt singura care se gandeste la mai mult "giggles" Am un implant de 350 cc.. ma gandesc la unul de 450 sau chiar 500.. mi-a fost frica s aimi pun..asa mare dar acum m-am hotarat vreau sa fiu PAMELA ANDERSON :D
Succes |
|
| Pardes wrote: Whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai gagici citesc postul asta de aproximativ 2 ore si nu imi vine sa cred ! hihihihihih sunte-ti fenomenale. Deci mi-am facut un implant acum 1 an si jumate si ma gandesc deja la al 2 lea:D hihihihi Pentru gagicile care stau in dubii .Sfatul meu FACETI aceasta operatie se merita. Eu ma simt super implinita cum de altfel cred ca se simt toate care au facut operatia asta si sper ca nu sunt singura care se gandeste la mai mult "giggles" Am un implant de 350 cc.. ma gandesc la unul de 450 sau chiar 500.. mi-a fost frica s aimi pun..asa mare dar acum m-am hotarat vreau sa fiu PAMELA ANDERSON :D Succes
prea mare si cred ca prea urat vezi sa nu ajungi k " jordan"biahhhhhhhhhh |
|
| Gropite, tu ce circumferinta ai acum la bust?
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Pardes wrote: Whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai gagici citesc postul asta de aproximativ 2 ore si nu imi vine sa cred ! hihihihihih sunte-ti fenomenale. Deci mi-am facut un implant acum 1 an si jumate si ma gandesc deja la al 2 lea:D hihihihi Pentru gagicile care stau in dubii .Sfatul meu FACETI aceasta operatie se merita. Eu ma simt super implinita cum de altfel cred ca se simt toate care au facut operatia asta si sper ca nu sunt singura care se gandeste la mai mult "giggles" Am un implant de 350 cc.. ma gandesc la unul de 450 sau chiar 500.. mi-a fost frica s aimi pun..asa mare dar acum m-am hotarat vreau sa fiu PAMELA ANDERSON :D Succes
super tare.
Si eu vreau sa ii mai maresc un pic, poate la sf anului acesta .
|
|
| venera wrote:Gropite, tu ce circumferinta ai acum la bust?
eu am implant de 280 |
|
| taki wrote:  super tare. Si eu vreau sa ii mai maresc un pic, poate la sf anului acesta  . taki da nutu ziceai si te laudai k super bine te simti k mari nu stiu cum k nu se potriveste bla bla ...tii maresti????sa ne anunti |
|
|
|