Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Kiki wrote:Good luck!
 |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Taki, e o alegere...sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa fii multumita! |
|

| leut wrote:Taki, e o alegere...sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa fii multumita!
Multumesc la fel!
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ''Transformare'' usoara si mult succes! |
|

| kali wrote:''Transformare'' usoara si mult succes!
Usoara nu o sa fie , dar " baba la frumusete rabda!" |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| mult succes!! si eu eram impotriva silicoanelor, dar la cat am alaptat mi-ar placea si mie o operatie, dar cred ca e asa de dureroasa esti curajoasa taki, bravo tie
|
|

| miraa wrote:mult succes!! si eu eram impotriva silicoanelor, dar la cat am alaptat mi-ar placea si mie o operatie, dar cred ca e asa de dureroasa esti curajoasa taki, bravo tie
Sunt ca am nevoie , deja devenise un vis...si mi-am dorit atat de tare sa am sanii frumosi, incat acum mai am putin si-l indeplinesc.  |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Am vazut o gramada de documentare referitoare la implanturile de silicon (chiar aseara a fost unul, cred ca pe RealityZone) si cand am vazut cum baga degetele sub piele ca sa indeparteze tesuturile brrrrr!!! m-a luat cu friguri! Nu cred ca as face asa ceva niciodata, desi, dupa ce am terminat cu alaptatul la Razvan n-am fost tocmai incantata de ce a ramas in urma...totusi, nu, n-as face operatie, dar nici nu am nimic cu cei care recurg la acest gen de operatie. Am spus "cei" pt ca apeleaza la asta si barbati, am vazut chiar in documentarul de aseara un barbat care apelase la o astfel de operatie pt ca avea nevoie de pectorali. Taki, mult succes si sa-ti iasa asa cum iti doresti si cu cat mai putina durere! |
|

| Anaida wrote: Taki, mult succes si sa-ti iasa asa cum iti doresti si cu cat mai putina durere!
 |
|

| Fetelor am tzatze siliconate.
Nu am dureri, mai degraba simt o presiune puternica asupra lor, iau antibiotic, calmante si fac comprese cu gheata de 4 ori pe zi, plus ma ung cu 2 geluri alternativ. Luni, ma duc la control si la schimbarea bandajelor. Firele o sa mi lescoata dupa 10-12 zile. Am voie sa conduc abia dupa 2-3 saptamani, dupa 6 saptamani am voie sa fac gimnastica, calarie, inot etc.
Sunt foarte multumita de rezultat si cei de la Proesetica sunt intr-avedar niste profesionisti.
Am si poze:
Sanii inca sunt umflati, este normal dupa o interventie, dar treptat isi or lua forma normala.
PS> Modificat de AdrianaC (pozele pe messenger sau mail) |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Nu vreau sa te sperii dar in sua si aici silicoanele au fost interzise Ma bucur ca ti-ai vazut visul implinit si sper sa nu ai probleme |
|

| mihaela75 wrote:Nu vreau sa te sperii dar in sua si aici silicoanele au fost interzise  Ma bucur ca ti-ai vazut visul implinit si sper sa nu ai probleme
Sunt foarte incantata si am toate docmentele care arata ca nu sunt cazur negative. Fie ce o fi, eu acum ma simt femeie. |
|

| taki wrote:
PS> Modificat de AdrianaC (pozele pe messenger sau mail)
|
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Sa te refaci rapid! Am ratat vederea pozelor , dar sunt convinsa ca vor arata beton! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| taki wrote:Sunt foarte incantata si am toate docmentele care arata ca nu sunt cazur negative. Fie ce o fi, eu acum ma simt femeie.
Hm, as vre si eu sa ma simt femeie asa Interzise sau nu, arata beton |
|
|