|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Taki, sa-ti fie de bine! Insanatosire grabnica! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Felicitari Taki,recuperare usoara si ma bucur ca te simiti bine . |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Taki, felicitari pentru curaj si sa le porti cu placere si mandrie . Insanatosire rapida si fara dureri! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Taki, iti doresc recuperare rapida si fara neplaceri! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sa-ti fie de bine Taki! Recuperare rapida iti doresc! |
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| wow Alina! ce curajoasa esti! eu nu m-as lasa taiata acolo nici moarta! poate ca daca chiar nu as avea deloc, as accepta implantul de silicon ca pe o masura de ultima alegere... eu nu am vazut cum arata sanii tai cei noi dar sunt convinsa ca super pt ca am vazut pe la tv cam cum se transforma posesoarele de asa ceva din femei "obisnuite" in femei mult mai sexy datorita bustului...asa ca... sa fii sanatoasa, sa ii stapanesti cu placere si fara incoveniente si, te rugam frumos, sa ne spui si noua ce zice Taka! |
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Felicitari pentru curaj taki, refacere rapida si sa-i stapanesti (plimbi ) sanatoasa |
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Taki, iti doresc refacere rapida si sa te bucuri de ei! |
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Taki, ma bucur ca ti-ai implinit visul. Iti doresc refacere rapida!
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Felicitari, Alina. Bravo, ai avut curaj nu gluma. Mie mi-e o teamaaaa...... dar nu stiu daca voi zice Nu si la 40 de ani ! Cine stie. Fotografiile , le-am ratat si eu. poate pe mess. Bine ca esti bine si ..... fericitaaaa ! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari pentru curaj si refacere rapida. |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am pierdut okazia......Sa le stapanesti sanatoasa, recuperare usoara si sa ne spui ce reactie a avut Taka cand ai aparut cu noile balconase...sa-mi trimiti poze pe mail, pls, sa ma minunez si eu si sa ma oftic ...eu sunt fricoasa cand vine vorba de bijuteriile mele si nu pot sa spun ca nu m-a inzestrat mama natura, dar dupa 1 an si ceva de alaptat nu stiu cat o sa-si mai revina...si mai urmeaza si bb 2 peste vreo 2 ani, poate si bb3, deci..., dar lasa ca la batranete o sa ma fac Pamela Andersonsa-l bag in boala pe mos Dan al meu |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/19/2006 Mesaje: 216
| Refacere rapida si ma bucur mult pt.tine ca ti-ai realizat visul. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Multumesc fetelor!
Sunt foarte multumita de rezultat, inca sunt umflate dar in decursul a 6 saptamani isi vor lua forma. Ma duc din 2 in 2 zile la bandajare si, la 14 zile imi vor scoate firele si apoi....sa vedem.
Ma bucur ca am facut acest pas. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Draga mea, daca tu esti multumita, altceva nu mai conteaza |
|
|