|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetelor,unde gasesc bustiera triumf triaction in bucuresti.am nevoie urgent.merci mult
|
| eu mi-am luat din unirii...mergi acolo si intreaba |
| dea wrote:fetelor,unde gasesc bustiera triumf triaction in bucuresti.am nevoie urgent.merci mult
Eu m-am luat din obor, la etajul 1. Aveau si alb si negru la pretul de 79 lei. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Maaamaaa, ce activitate intensa pe aici ! |

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| stele_pe_cer wrote:Maaamaaa, ce activitate intensa pe aici  !
Te plictisesti de ai inceput sa dai tarcoale pe la silicoane? |
| Buna fetelor,si eu mi-am scos firele vineri si nu mi-a spus sa ma dau cu o crema ceva,doar sa las sa cada cojitele de la cusatura singure ,a spus sa-mi fac dus si sa ma spal cu sapun protex dar fara sa-mi pun plasturi ceva,eu ma simt bine,dar acum va vad pe toate ca acoperiti cicatricea si ma gindesc ca poate a omis asistenta sa-mi spuna de plasturii de la dus. |
| Ramona, dupa ce ti-a scos firele ai mai avut dureri ? Pe mine ma tin cusaturile, mai ales cele orizontale. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| katy_lumika wrote:Te plictisesti de ai inceput sa dai tarcoale pe la silicoane?
Cam da, dar nici nu ma tenteaza ACUM acest subect !Poate peste vreo 3 ani... |
|
| buna fetelor.... am stat cateva ore si am citit tot ce s-a vb despre implanturi d la inceput :) sunt putin chiauna. sunt pregatita pt durere,atat cat se poate,nu mi-e frica de durerea fizica iar banii ii am...dar marea problema este fobia mea...nu am vomat niciodata si mi-e foarte frica de asta...daca mi se face rau ma panichez incep sa tremur sa plang,atac de panica, nu se mai intelege nimeni cu mine. am 20 ani sunt studenta si imi doresc foarte mult aceasta operatie.sani am cat de cat, port 75 b dar sunt lipsiti de volum si fermitate.sunt persoane care nu au vomat dupa operatie? stiti cumva cam cat de mare este posibilitatea? este singurul lucru care ma impiedica sa imi satisfac aceasta dorinta.... :( ma puteti ajuta cu niste sfaturi/raspunsuri? va rog. multumesc |
|
| buna, daca zici ca nu ai probleme cu vomatul in general e posibil sa iti fie bine si atunci...cat despre atacul de panica, o sa ai atata anestezie in tine incat nu o sa ai timp sa te panichezi...nici nu o sa stii cand te-ai trezit si cand ai adormit la loc e posibil sa fie si persoane care nu au vomat dupa operatie...eu am vomat o singura data fff putin (nu pot sa-mi dau seama de ce...cred ca motivul este ca plecase prietenul meu de langa mine si venise mama care este o panicoasa fara margini glumesc). daca esti suficient de motivata sa faci operatia asta cred ca vomatul nu ar trebui sa fie o piedica atat de mare. pupici |
|
| si eu am EXACT aceeasi problema. Pot sa iti spun un singur lucru, in viata de zi cu zi nu am vomat niciodata, nu am treaba cu asa ceva, am mai fost operata o data, acum 5 ani (apendicita si chist la ovar) si nu am vomat deloc, chiar m-am mirat, nu am baut apa dupa operatie, doar mi-am umezit buzele cu tifon imbibat cu apa... daca asta te ajuta la ceva, mergi inainte... si eu ma pregatesc pt implant si rinoplastie si mi-e teama sa nu vomit, mi-e frica sa nu ma innec cu voma (mai ales ca nu voi putea respira pe nas si voi avea doar gura la dispozitie), dar pana la urma, uite ca au fost o gramada fete carora le-a fost super rau dupa operatie si au supravietuit, priveste partea buna a lucrurilor, vor fi oameni care te vor ajuta... apoi vezi ca au mai fost fete carora nu le-a fost deloc rau dupa operatie... eu l-am intrebat pe doctor ce sanse sunt sa vomit, avand in vedere ca la prima operatie nu mi-a fost rau deloc, si mi-a zis "pai la fel te poti intreba de fiecare data cand traversezi strada, daca te va calca sau nu o masina" , cred ca problema asta e banala, mai important e sa fie reusita operatia, gandeste-te cati oameni nu vomita, asta e o reactie a organismului. Cred ca daca nu ai probleme cu asta, nu vei avea nici la operatie |
|
| andra, tu ce mai faci? te ascunzi? |
|
| Cornelia Elena wrote:Ramona, dupa ce ti-a scos firele ai mai avut dureri ? Pe mine ma tin cusaturile, mai ales cele orizontale.
nu am scos inca firele in 27 le scot iar dus nu fac ma sterg pe sani cu pansament steril umezit in apa calduta |
|
| Alics, tu pe cand iti pregatesti dubla operatie? La cine ai decis sa te operezi? Banuiesc ca la Voicu. Iti face discount pentru ca faci doua operatii? Planuiesc si eu o vizita la cativa doctori cat de curand Si cred ca voi avea adunati banii pentru operatie pana in toamna...la mine aceaste e problema cea mai mare, inca nu am toti banii , mai ales ca vreau sa o platesc din banii mei si sa surprind pe toata lumea, mai ales pe iubi meu. Stie el ca imi doresc de mult aceasta operatie, dar banuiesc ca nu ma ia in serios si cu toate ca zice ca nu am nevoie, ca el ma iubeste asa cum sunt, EU sunt nemultumita si vreau sa fac acesta operatie in primul rand PENTRU MINE! |
|
| fetelor, mai ales cele operate deja, stiti cumva daca pentru EKG imi trebuie si interpretarea? eu am fost astazi la Anais pt analize si am uitat sa cer si asta |
|
|