Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salutari si felicitari la toate pt informatiile de pe acest forum. Mai mereu mi-am luat haine care sa compenseze ce nu m-a dotat natura.Hotararea propriu-zisa de marire a sanilor am luat-o acum 2 luni, de atunci tot incerc sa acumulez informatii si bani, pt ca trebuie sa ma misc repede, daca nu reusesc acum cand am timp disponibil....mai tarziu imi va fi mai greu - pt ca nu o sa il mai am. -Care sunt preturile in prezent la diferiti doctori pt operatii de marire sani ? de exemplu la dr.Voicu-se poate plati cu cardul? -ce parere aveti de clinica Aesthetic line, de medicii de acolo ? - vreau totusi sa fac ceva de calitate daca tot fac si sa stiu daca am vreo sansa pana in septembrie pt ca nu dispun decat de maxim 2500 euro. Va multumesc anticipat pt sfaturi si informatii
|
|
| revin am intrat in randul siliconatelor azi e a 4 zi de la operatie ,ma simt bine dar la subrat inebunesc nu e nici durere nici usturime e ardere.voua vi s a intamplat ca sunt un pic ingrijorata.ma rog ma m operat la voicu super baiat am implanturi cu el coeziv de 260cc rodunde submusc.va pup. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Felicitari si sa stapanesti sanatoasa achizitia !!!
Ai idee cat costa si un lifting, fara implant? |
|
| mersi frumos .nu din pacate nu stiu. |
|
| Buna fetele!Bine v-am gasit! Ma numesc Alexandra si sunt cum am vazut adesea scris pe acest forum ''aspiranta la silicoane'' de cand ma stiu. Cu multa rabdare visul a devenit realitate si peste 2 saptamani ma operez.ura!!!!!!Ma va opera dr Radu Ionescu,la Centrul Medical Unirea,voi avea implanturi Eurosilicon,anatomice,amplasate submuscular.Singura problema este ca inca nu m-am hotarat asupra marimii.Dl doctor mi-a recomandat 300ml,dar eu nu stiu de ce tind spre 325ml.am 57kg,cam 1.70m si detin exces de piele astfel implantul va sta confortabil.va rog frumos,pe cele care deja s-au operat,daca aveti niste sfaturi..mie mi-ar prinde foarte bine. multumesc! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| alexandra87 wrote:Buna fetele!Bine v-am gasit! Ma numesc Alexandra si sunt cum am vazut adesea scris pe acest forum ''aspiranta la silicoane'' de cand ma stiu. Cu multa rabdare visul a devenit realitate si peste 2 saptamani ma operez.ura!!!!!!Ma va opera dr Radu Ionescu,la Centrul Medical Unirea,voi avea implanturi Eurosilicon,anatomice,amplasate submuscular.Singura problema este ca inca nu m-am hotarat asupra marimii.Dl doctor mi-a recomandat 300ml,dar eu nu stiu de ce tind spre 325ml.am 57kg,cam 1.70m si detin exces de piele  astfel implantul va sta confortabil.va rog frumos,pe cele care deja s-au operat,daca aveti niste sfaturi..mie mi-ar prinde foarte bine. multumesc!
Nu sunt siliconata dar daca as fi in locul tau as opta pentru 325- chiar 350. Ma rog, asa-mi fac planurile pentru mine- voi vedea si ce iese din astea. Ma bazez pe faptul ca toate cele pe care le cunosc si au implanturi, isi doresc sa le fi facut mai mari. In plus, la inceput te obisnuiesti cu ei asa cum sunt- mariti si tumefiati- iar dupa ce se "aseaza" ti se par mici prin comparatie. Oricum, esti inalta... rau nu are cum sa-ti stea. Curaj la operatie si recuperare usoara. Te rog sa revii sa-mi spui si mie pt. ce ai optat si cum ti se par. |
|
| multumesc kali!sunt 90% hotarata la 325 ml.350 are andreea spataru,si ea operata la dr ionescu,si mi se par cam mari.dar sa-mi para rau ca nu i-am facut mai mari este tot ce nu-mi doresc.ah,si sa nu ma trezesc in timpul operatie apropo,am primit rezultatele analizelor si cam am probleme cu coagularea sangelui(sodiul seric si timpul de protrombina sunt usor crescute).a fost cineva in aceeasi situatie?eu iau de vreo luna cam un gram de vitamina c in fiecare zi si sper sa dea rezultate.
|
|
| Alexandra87, te-ai opert? Te urmez curand tot la drRadu Ionescu. Tu cand te operezi? |
|
| sunt operata de 2 zile si mi-e foarte bine.felicitari pt alegerea facuta!daca ai intrebari iti rsp cu mare placere |
|
| Dragele mele, Sunt noua pe forum, l-am citit e cateva ori pana sa ma hotarasc sa va scriu. De ceva timp m-am hotarat sa imi fac si eu operatie de marirea sanilor. Ideea este ca vreau sa o fac la cel mai bun medic. Cateva dintre cunostintele mele au optat pt Bratu Tiberiu (Timisoara) altele pt Stan Constantin (Bacau), acum parerile sunt impartite si nu prea stiu ce sa fac. Din ce am citit aici nimeni nu cred ca s-a operat la vreunul dintre ei si preturile pt operatiile voastre sunt mai mici in comparatie cu ale celor doi intre care oscilez. Am vb la clinica dr Stan si mi-a spus 4500E, la Bratu in jur de 4000E... Acum, eu vreau sa merg la cel mai bun medic dar nu as vrea sa ii platesc doar faima. Voi intra sa caut cateva detalii si despre medicii care v-au operat pe voi, cine stie.. Pana atunci, va rog, tineti-ma la curent cu impresiile...si mai ales refacerea de dupa..
|
|
| FELICITARI!!!!!!!pAI AS VREA SA IMI SPUI CUM A FOST... IMPRESIILE TALE.|EU MAI AM CATEVA ZILE.PUTINE. NU AM EMOTII, BA DIN CONTRA, ABIA ASTEPT. TOTUSI NU AR STRIC SA STIU SI DE LA TINE LA CE SA MA ASTEPT.
o SA MI SE PARA O VESNICIE PANA O SA IMI RAPUNZI. MULTUMESC ANTICIPAT.POTI SA IMI SCRII SI PE SFINYX@YAHOO.COM
|
|
| alexandra87 wrote:sunt operata de 2 zile si mi-e foarte bine.felicitari pt alegerea facuta!daca ai intrebari iti rsp cu mare placere
Multumesc, felicitari si tie pentru alegere. Ard de nerabdare, inca de cand m-am programat numar zilele fara aer parca. Nu am deloc emotii, ba din contra, abia astept. Au trecut ceva ani de cand incerc sa ma imbarbatez ca sa fac aceasta interventie. Acum realizez c-am pierdut timp pretios. Dar mai am doar cateva zile. Am decis 325. Am 1,70 si 56 kg. Ca si tine, culmea. Cum par fata de restul corpului? Cat ai pus pana la urma? Te-as ruga sa imi dai detalii despre operatie, cum e, cum te simti, daca esti multumnta etc. Poti sa imi scrii si pe sfinyx@yahoo.com
Multumesc. |
|
| salut..Maine am 7 zile de la operatie..si cum am mai scris.m-am operat la doctor Brezeanu.super doctor zic eu.. |
|
| sfinyx ai primit mail-ul meu? cat mai ai pana la operatie? |
|
| miky30 wrote:salut..Maine am 7 zile de la operatie..si cum am mai scris.m-am operat la doctor Brezeanu.super doctor zic eu..
Miky 30, subscriu si eu la cele scrise. Si eu sunt operata de doamna dr. Brezeanu. Am doi ani de la operatie si sunt foarte multumita de rezultat. Este intradevar super doctor, si in plus este si foarte draguta. iti doresc recuperare usoara si sa te bucuri din plin de noile achizitii. |
|
|