Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2009 Mesaje: 26
| Multumesc.Sa stii ca ma menajez cit pot ,dar eu sunt o fire care nu pot sta locului si imi e destul de greu sa sed linistita . Cred ca l-am cam inebunit pe sotul meu cu ridicatul din pat,oricum azi am reusit sa ma ridic si fara ajutorul lui si m-am dus singura pana la scoala sa imi iau fata ( e la 5 minute de bloc).Din zi in zi ma simt mai bine si parca pot sa fac mai multe miscari.Intr-adevar e nasoala senzatia daca incerci sa incordezi muschii( am patit azinoapte in somn si m-am trezit instantaneu de durere). Implantul meu este rotund de 350 cc, si ma asteptam sa fie un pic mai mari si mai rotunzi dar probabil din cauza formei pe care o aveam inainte nu au iesit asa . Oricum sunt frumosi si pe zi ce trece parca capata o forma si mai frumoasa. Iti multumesc mult pt sfaturi si tinem in continuare legatura. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cum nu ti se par mari la 350cc? eu am 325 cc si sunt mari ...acum nu stiu ce inaltime ai si cat lata esti in spate...eu am 160cm si 45 kg si sunt destul de micuta in spate...ideea e sa fie in armonie cu corpul...dar ai vrut tu rotunzi? sau ti-a recomandat dr? ca eu am anatomice din cauza sanului care era in forma de para... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cata, felicitari pentru "bijuterii". Fetelor, voi va recunoasteti in oglinda... sau exista si o perioada de acomodare cu corpul modificat? Va mai vin hainele pe care le purtati inainte? |
|

| Eu am 1.70 inaltime si 59kg ,iar ca latime in spate nu sunt nici eu f lata. Sunt in armonie cu corpul, ce sa-ti zic ,pe zi ce trece capata o forma din ce in ce mai frumoasa. La inceput , in primele 2 zile mi s-au parut cam "tuguiati", dar acum s-au mai rotunjit si imi plac .Forma implantului a fost aleasa de dl doctor.Nu prea ma pricep sa adaug fotografii ca sa vezi cum eram inainte( in partea de sus a sanului eram plata rau ,iar ca forma erau rotunzi) |
|

| Multumesc mult Kali. Eu mi-am dorit asa de mult ,iar inainte imi cumparam sutiene mai mari, asa incit aproare ca eram obisnuita si nu mi-a fost greu sa ma acomodez cu ei. De haine ce sa-ti spun ,cind a venit al meu sa ma ia din spital mi-a adus o camasa pe care n-am mai putut sa o inchid peste piept ,noroc cu bustiera si cu masina care era parcata in apropiere de iesirea din sectia de ortopedie. Acum trebuie sa iau hainele la probat sa vad care mai imi vin. |
|
| Buna fetelor Ma bucur ca am gasit acest site,am prins mai mult curaj de cand citesc intamplarile voastre.Si eu sunt programata luni la doctorul Baizat Andrei din Arad pt.ridicare si marire de sani.Imi este frica,dar sper sa se termine cu bine.Cand ma apuca gandurile si ma cuprinde teama intru pe site,ma incarc pozitiv....si ma simt mai puternica,asta datorita voua |
|

| Buna Nineta si bine ai venit! Gindeste pozitiv si vei vedea ca totul va fi bine.Iti doresc mult curaj si sa intrii pe forum sa ne povestesti cum a decurs totul. |
|
| Buna,
Stie careva mai multe detalii despre noua tehnica cu injectare de acid hialuronic? (MACROLINE) Am vazut-o pe site-ul doctorului Radu Ionescu. Ma bate gandul sa incerc intai metoda asta temporara sa vad dak ma obisnuiesc cu mine "dotata" si abia mai tarziu sa recurg la clasicele implante. Am fost la consultatie la doamna doctor Cristina Brezeanu si mie sincer mi s-a parut f aiurita, nu gasea sa-mi dea un set de analize pe care ar trebui sa le fac, nu avea pe ce sa-si noteze dimensiunile mele...m-a cam speriat, daca asa o fi si in tipul operatiei ? As vrea sa stiu cat costa interventia cu macroline daca stie careva...pe net gasesc informatii vechi si am inteles k s-a mai ieftinit. |
|
| Buna Camyy, si bine ai venit pe forum. Esti sigura ca este vorba de acid hialuronic? Eu mi-am marit buzele cu acid hialuronic. Pentru buze este absolut oK, pentru ca sunt suficiente cantitati mici (1-2ml), dar pentru sani??? Din cate stiu, exista mai multe produse care contin acid hialuronic, dar toate au un efect temporar (de circa 1 an). In plus, acidul hialuronic este si foarte scump. Ca sa-ti injectezi cca 1/2 Kg, cred ca te va costa cu mult mai mult decat implantele... Cat despre doctorita Brezeanu, cred ca ti-ai facut o impresie total gresita. Este extrem de serioasa in tot ceea ce face. Personal sunt foarte multumita, atat de rezultat cat si de felul in care am fost tratata. Oricum m-am distrat copios cand am citit mesajul tau. Te asteptam cu informatii noi despre acidul hialuronic, in caz ca te vei decide sa alegi aceasta varianta. |
|
| Buna fetelor! Felicit toate mamicile ( cat si pe celelalte fete) pentru curajul lor.. Nu cred ca este deloc usor sa treci prin astfel de operatii cand mai ai si un pitic/ doi acasa , dar asa suntem noi femeile , luptatoare si puternice si reusim -daca ne ambitionam- sa facem tot ce ne propunem.Eu nu sunt mamica - mi-as dori , dar nu mi-a sosit timpul inca.Vreau , va rog sa va intreb( desi poate a mai fost discutat... Dar nu prea am timp sa citesc toate paginile), daca este cineva care s-a operat la inceputul lui iulie si daca voi reusi ca in 5 zile sa ma reintorc la servici.stiu ca depinde, de organismul fiecaruia cum se reface , dar exista cazuri care s-au operat , sa zicem miercuri si au reusit sa ajunga inapoi la job luni ? Am uitat sa precizez ca ma refer la marirea de sani cu implant siliconic . Eu mai mult de 1 sapt chiar nu am cum sa stau acasa pt ca nu are cine sa-mi realizeze lucrarile , iar cu criza asta ...daca le mai si spun de ce stau acasa ...mentionez ca nu fac efort fizic la serv-ci in jur de 10 ore la calculator.Pt Babyrosa : poti sa imi spui, te rog cum te mai simti? Eu tot pt dl dr Stan Vitalie as opta ( am cateva referinte f bune despre dansul de la mai multe fete)si eram curioasa sa aflu la tine cum se prezinta acum si cat te-a costat -pt ca tu esti mai recent operata de dansul.Pt celelalte fete : s-a operat cineva la dl doctor Parasca , dar la spital, nu la clinica? Daca da, cum arata si cat a costat? Eu de fapt sunt nehotarata intre acesti doi domni dr. Nu am fost la consult la niciunul - cred ca o sa ajung sapt asta , dar mai astept " ultimele" sfaturi. Va multumesc frumos |
|
| Buna, scuze ca iti raspund asa tarziu....eu am 3 luni jumate acum si ma simt foarte bine.m-a costat 2000 E cu totul...si vreo 50 lei( per total) sa zic pt asistente cat am stat in spital. este un Dr foarte serios.eu sunt foarte multumita.acum la consultul de 3 luni mi-a zis ca pot renunta la bustiera de tot si ca pot sa dorm si pe burta daca vreau si pe lateral...mentionez ca eu am purtat non-stop bustiera si am dormit numai pe spate 3 luni...sanii mei acum se misca natural cand merg sau alerg..diferenta este ca sunt fermi!!! sunt moi...cicatricile abia se mai vad....m-am dat in fiecare seara cu dermatix cred k se numeste..asta mi-a recomandat....in rest daca mai ai intrebari le astept! succes! |
|
| Buna fetele! De doua zile v-am citit toate postarile pentru ca, in sfrasit, m-am hotarat sa fac si eu ceva frumos pt. sanii mei. Am gasit aici extrem de multe informatii folositoare care m-au ajutat sa-mi fac putina lumina in creieras vis-a-vis de aceasta interventie. De principiu am gasit si doi medici carora as vrea sa le cer parerea...evident tot din discutiile de aici. Unul ar fi dr. Stan Vitalie si evident, celalalt dr. Voicu. Primul pas cred ca ar fi o consultatie la cei doi. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum iau legatura cu cei doi, pentru a face o programare? Sun direct la clinica sau trebuie sa vorbesc cu ei, personal? Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Pup. |
|
| Buna. Mi-am luat inima in dinti si m-am programat la Voicu, marti. Sa-mi tineti pumnii....m-au apucat toate cele....si frica si emotii si nerabdare si ...indoieli (de ordin financiar)....in fine....o s-o fac! |
|
| buna fetelor revin si eu dupa un timp sa va spun ca mi am facut programare pe 4 august la voicu ca vin in tara.vreu sa intreb si eu fetele care sa u operat la voicu ce fel de implanturi foloseste pt ca eu as vrea sa mi pun cele tip jeleu.si inca o intreb cam dupa cat timp iti revi sa poti sa te misti singura pt ca fratele meu ma sperie ca nu imi voi reveni repede si nu am decat 3 saptamani la dispoz si ma intorc la munca.la voi cum a fost?va pup si va admir curaju eu am foarte multe emoti |
|
| Va salut pe toate si tin sa va felicit pentru curaj, pe mine ma macina de foarte mult timp gandul la niste silicoane, si rasfoind toate paginile nu pot decat sa fiu de acord cu ele, intr-adevar te fac sa capeti increderea in tine insati, sa fii mutlumita si linistita, asta daca iese totul asa cum trebuie, dar sunt si riscuri, intr-o mai mica masura ce-i drept. Daca as dispune de banii respectivi m-as duce maine sa o fac, dar pana atunci sigur voi citi cu acelasi interes ca pana acum tot ceea ce scrieti!
Multa bafta tuturor celor interesate! |
|
|