Silicoane - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Raluca
Scris: Monday, April 6, 2009 2:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna am si eu o intrebare pt fetele care s au operat la Voicu , la prima consultatie cand vb cu el despre ce vrei bla bla bla ,se plateste separat si daca da cat?sau intra in aceias bani cu operatia ?va pup mersi .sorry1
cata
Scris: Monday, April 6, 2009 7:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/4/2009
Prima consultatie sa plateste separat si costa 100 ron.
Raluca
Scris: Friday, April 10, 2009 12:04 PM

mersi frumos cata.
Raluca
Scris: Friday, April 10, 2009 12:09 PM

imi doresc foarte mult aceasta operatie incat imi e frica sa nu se intample ceva,sa ma gaseasca cu ceva ,acum si intrebarile mele pt cele operate la voicu ,e adevarat ca daca ai anemie nu iti face operatie ?eu am aici o prietena care are silicoane si a zis ca medici de aici nu ti face operatia daca ai anemie ,si inca una poate sa imi spuna cineva mura in gura ce analize te pune sa faci inainte de operatie .pupici multumesc.
cata
Scris: Saturday, April 11, 2009 8:09 AM
Nivel

Analizele care trebuie facute sunt:
- HLG
-Glicemie
-Uree
-Creatinina
-TGO ,TGP
-APTT ,PT ,INR
-Fibrinogen
-EKG
-Echo san
In legatura cu anemia nu stiu cu siguranta ce sa-ti spun , dar ma gindesc ca daca in analize iti da sa faci HGL eu cred ca nu te opereaza daca suferi de asa ceva.Cel mai bine , ar fi sa il intebi pe doctor ( pe e-mail).
Raluca
Scris: Saturday, April 11, 2009 2:18 PM

Iti multumesc din suflet Cata dar ce nu inteleg eu daca poti sa mi spui ce inseamna in parte fiecare te rooooooooog ca nu stiu sunt grea de cap asta e inafara de ego sani si ekg care stiu ca sunt analize la inima sa vada cum stai cu ia cred .mersi din suflet.
Raluca
Scris: Saturday, April 11, 2009 2:20 PM

am trimis e-mail domnului voicu in legatura cu anemia si sunt curioasa cand imi raspunde voua dupa cat timp va raspus .pup
cata
Scris: Saturday, April 11, 2009 5:57 PM
Nivel

Mie mi-a raspuns in aceeasi zi, dar acum fiind sambata poate ca o sa-ti raspunda luni . Restul analizelor sunt de singe, ca sa vada daca nu suferi de vre-o infectie, viteza lui ,timpul de coagulare etc.
Raluca
Scris: Saturday, April 11, 2009 10:30 PM

mersi frumos Cata si sper sa nu te superi pe mine ca pun atatea intrebari.
cata
Scris: Sunday, April 12, 2009 8:41 AM
Nivel

Stai linistita ca nu am de ce sa ma supar.
babyrosa12
Scris: Wednesday, April 15, 2009 11:26 AM

buna fetelor! am 3 saptamani de la operatie..si ma simt foarte bine. taietura aproape ca nu se vede, desi se zice ca dupa vreo 6 luni incepe vindecarea ... e roz,ce mai arata extrem de bine!! apasarea in piept nu prea mai e...pot sa ma ridic din pat singura...acum astept sa se lase sanii!!!
va pup
cata
Scris: Friday, April 17, 2009 11:34 AM
Nivel

Ma bucur sa aud ca esti din ce in ce mai bine. Refacere usoara in continuare
Alba
Scris: Thursday, April 23, 2009 7:38 PM

Buna, Cata
Se apropie ziua operatiei, nu-i asa, pe 24 spuneai ca te operezi. Iti doresc mult curaj si sa intri pe forum sa ne spui cum a decurs totul. Sa te bucuri ca ai dat pasul acesta. Numai bine iti doresc!
cata
Scris: Saturday, April 25, 2009 1:34 PM
Nivel

Am intrat si eu in grupul siliconatelor. Ieri la ora 9.00 am intrat in operatie si totul a decurs foarte bine.Ultima imagine ce mi-a ramas in minte e aceeea in care doamna doctor anestezist mi-a pus masca de oxigen si apoi stiu ca m-am trezit in pat la reanimare .Durerile sunt suportabile,asa incit cind m-am trezit am putut sa vorberc la telefon, fara sa ma folosesc de hands-free.De mancat nu am mincat si nici nu am baut de joi de la ora 17.00 pana sambata dimineata , si am vomat o singura data noaptea.Astazi ,dupa vizita de dimineata , m-au externat. Durerile dupa cum am mai spus sunt suportabile , ca o febra musculara. Un pic mai greu e cu ridicatul din pat daca sunt la orizontala . In rest ma simt f bine. Va pup si daca mai aveti intebari va raspund cu placere.
babyrosa12
Scris: Monday, April 27, 2009 3:37 PM

Felicitari! ma bucur ca nu ai dureri! dar ai grija..medicul meu nu mi-a recomandat sa m ridic singura din pat 2 saptamani ...pt ca nu ai voie sa incordezi muschiul..si daca se incordeaza risti sa se roteasca implantul...eu iti dau un sfat...acum tu decizi cum faci..mai intreaba-l pe dr tau..daca ai implant rotund nu e problema ca oricum s-ar intoarce nu se vede...si sa faci miscari de apropiere...sa-l intrebi si de asta in caz ca nu ti-a zis....sper sa te ajute cu ceva din ce ti-am zis si asteptam sa ne dai raportul cat de des poti!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.